Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Urziceni - Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Achiles
O sa fie greu ... Urinea e singura echipa cu care avem palmares negativ ...
Sper totusi sa luam cele 3 puncte ...

1. 2006-07 Urziceni 1-1 Dinamo
2. 2006-07 Dinamo Bucuresti 1-2 Urziceni
(noi eram campioni, sarbatoream si astia jucau de parca se aflau in finala cupei)

3. 2007-08 Urziceni 0-0 Dinamo
4. 2007-08 Dinamo 1-1 Urziceni

5. 2008-09 Dinamo 0-1 Urziceni
6. 2008-09 Urziceni 1-0 Dinamo
(si in tur si in retur ne-au batut cu ajutorul arbitrilor)

7. 2009-10 Dinamo 2-1 Urziceni
(in sfarsit, prima victorie contra urzicatilor)
lio^n
Recuperam noi la partea cu palmaresu', incepand chiar de duminica. Batem cu 3-1! Abia astept sa-l vad pe Mimi cu spume la gura si sa-i putem oferi o ranga in loc de servetel...
nWbbix
Nu o sa ii batem, o sa ii invingem a doua oara.
Mister
Nu e meci de X ca nu avem aparare. Prin urmare batem! 2-1 zic eu...
Rocco
Nu-i batem,... ai mancam! Ma bucura atitudinea pozitiva si la echipa si in rindul suporterilor! SI FARA APARARE AI CALCAM IN PICIOARE! Hai DINAMO!
nWbbix
Nici nu ma gandesc sa nu ii batem pe urzicati.
red_dogvitan
Trebuie sa maturam cu ei pe jos in concluzie ii invingem si obtinem cele 3 puncte care sunt extrem de importante!!!!FCD IN ADN
Achiles
O sa avem meci greu ... Si asta dintrun singur motiv - Pt ca NU avem tot lotul valid ... avem accidentati, suspendati ...
In aparare unde oricum era punctul sensibil, o sa trebuiasca sa facem improvizatii ...
Khan
Azi dimineata am avut un vis tampit. In sensul ca parca am trait meciul....

Colegu de apartament mi-a zis si ca vorbeam prin somn, asa de grav era :)

In fine, in visul meu urziceanca avea 1-0 la finalul primei reprize si ai nostrii au egalat in minutul 65 la 1-1. Ai nostrii au primit un penalty in minutul 89 pe care Andrei Cristea l-a ratat (a sutat peste vinclul din dreapta portii) si scorul pe tabela a ramas neschimbat...

M-am trezit.. era vreo 2 ceasul. Mi-am dat 2 palme si am pariat 10 EUR pe Dinamo :)) Doar in cosmarurile noastre au asa noroc spurcatii lu' Meme.

Ousmane N'Doye

Fa-i lu MeMe gemene!

red_dog_rahova
sper din tot sufletul sa nu pierdem la urziceni....
Achiles
Porcea spera la titlu dar noi nu avem fundasi centrali ...
Moti, Grigore (accidentat) , Goian (accidentat) ...
Pai de ce dreaq la mai adus pe Daminuta ? ca sa fim la numar ?! ...
Zivny de ce a fost adus ?! Nu aveam fundas pt Dinamo 2 ?! ...

Tragi la titlu si tu nu ai 4 fundasi in lot pe care sa te poti baza ?! ...
Achiles
Gunoiul asta de Avram ne-a furat 2 puncte ... a inventat penalty pt Urziceni si i-a bagat in joc pe urzicati ...
antisteaua
Ba sa-mi bag **** in urzica masii si in mm stoica si in mortii mortilor lor. mușețel stiaoa si urziceni si turcu
nicolle_reddog4ever
Arbitrii - Dinamo 4-4 pentru a cata oara jucam impotriva arbitrilor in campionatul asta?
Achiles
Daca Dinamo isi pastra macar unul dintre portari ... pe LOBONT sau pe MATACHE , astazi eram pe primul loc cu cel putin 10 pct avans fata de a 2-a clasata ...

Il dai pe Matache si il aduci pe ala care intermedia blaturile stelei cu Farul ?! Pe Curca ?!
Porcea isi merita soarta ... dar din cauza lui, suferim si noi ...

Zdreanta aia penala de Curca a stat pe linia portii la o minge centrata de la jumatatea terenului si l'a lasat pe Bilasco sa reia din 4 metri ...

O hotie de arbitru si o gafa a lui Curca ne-au facut sa pierdem 2 puncte ...
nWbbix
Deacord.Inexplicabil de ce a disparut Matache dupa meciul de la Liberec. In momentul acela ma gandeam ca o sa-l vad mult si bine intre buturi, dar, sa nu uitam cine ne conduce.
FarfelkugeL
Moti din nou a gresit grav, de (cel putin) 2 ori si Zivny a gresit, si petarda de Curca, de ce numai Dolha e vinovat de fiecare data? PT CA NU E SUB CONTRACT CU BECALI, DE AIA!!!
nWbbix
Da. Chiar ma gandeam cat o sa mai dureze nepotismele de la Dinamo. O sa dureze poate pana cand vom avea alta conducere.
CRISX
Dolha nu e pișăcios , e bleg si looser ( am mai spus asta pe-aici ).
Matache ii dă clasă.
Dar principalul vinovat la Urziceni e Moți . În foarte multe meciuri am constatat că se uita candid la mingile centrate in careul nostru si nu sare să le respingă, cum s-a întîmplat și la 4-4.
Toți colegii spurkați povesteau azi bucuria trăită de ei la acel gol.
Multumim, "looser-ilor"!

FarfelkugeL
Moti trebuie sa stea pe banca CEL PUTIN PANA LA SFARSITUL TURULUI. Si pe banca de rezerve a lui Dinamo 2, am uitat sa precizez.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.