Cai Lun
Mar 22 2010, 05:27 PM
Dinamo - CFR Cluj este prima semifinala din editia 2009-2010 a Cupei Romaniei. Pentru finala de la Iasi se "lupta" in cea de-a doua semifinala FCM Brasov si FC Vaslui.
Noi jucam prima mansa la Bucuresti, miercuri 24 martie incepand cu ora 20:15, in timp ce returul de la Cluj se va disputa pe 14 aprilie (probabil).
P.S.> Hai ma ca-i batem!...
red_dogvitan
Mar 22 2010, 05:54 PM
Va fi foarte dificil dar vom invinge pronostic Dinamo-Cfr 2-1 in mansa tur
FarfelkugeL
Mar 22 2010, 06:28 PM
Abonamentele, valabile la Dinamo - CFR Cluj
Au mai ramas doar doua zile pana la primul meci cu CFR Cluj, din semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana, programat miercuri seara in Stefan cel Mare, de la ora 20.15.
Luni, la ora 10.00, s-au deschis casele de bilete de la Dinamo, interesul in jurul acestei partide fiind enorm dupa ultimele rezultate ale "cainilor". Site-ul oficial al FC Dinamo precizeaza pe aceasta cale ca abonamentele emise de clubul din Stefan cel Mare sunt valabile la meciul cu CFR Cluj, casele de bilete fiind deschise in fiecare zi intre orele 10.00-18.00.
Iata preturile la bilete:
Tribuna 0-VIP (sector 4, sector 5 - randurile 13-19): 60 RON
Tribuna 0-I (sector 3, sector 4, sector 5, sector 6): 40 RON
Tribuna 0-II (sector 1, sector 2, sector 7, sector 8): 30 RON
Tribuna a II-a, VIP (sector 20 - randul 11, sector 24 - randurile 9-11): 40 RON
Tribuna a II-a, sub copertina (sector 20, sector 21, sector 23, sector 24 - randurile 3-8): 30 RON
Tribuna a II-a (sector 19, sector 25): 15 RON
Peluza Catalin Hildan: 10 RON
Peluza I: 10 RON
Peluza a II-a: 10 RON
* Abonamentele emise de FC Dinamo Bucuresti sunt valabile si la primul meci cu CFR Cluj, din Cupa Romaniei Timisoreana.
* Copiii pana la 7 ani si elevii pana la 14 ani au ACCES GRATUIT pe stadion numai insotiti de adulti. Accesul se va face pe baza de bilet cu valoare 0 (zero) in Peluza II, Sectorul 17, pe bilet fiind inscrisa mentiunea "MINOR CU INSOTITOR".
* Elevii peste 14 ani, studentii, femeile si pensionarii au REDUCERE 50% la Peluza I, Sector 35. Pentru elevii minori exista obligatia eliberarii biletelor cu mentiunea "MINOR CU INSOTITOR".
Sursa: fcdinamo.ro
SunGod
Mar 22 2010, 07:13 PM
Meci greu cu ungurii,depinde cat de concentratii o sa fie pe Cupa cfr-isti(cred eu ca mai putin) avand in vedere ca potul cel mare e in CL.Cu revenirea lui Goian si Ndoye cred ca o sa avem o mai mare siguranta defensiva,deci totul se va rezuma la eficienta atacantilor.
E momentul ca Niculescu si Bratu sa (re)demonstreze ca sunt fotbalisti si nu niste "simbolurii"bune de pus intr-un birou.
O echipa care poate bate arata asa in opinia mea:
-Dolha-
Molinero-Goian-Moti-Pulhac(Diabate)
Torje-Ndoye-Kone-Bostina
Niculescu-Bratu
Cu Cristea in locul lui Bostina atunci cand Bostina nu mai poate sa alerge si poate Diabate de la inceput pe partea stanga a apararii noastre.
FORZA DINAMO!
P.S. Cai Lun ...chiar am cele mai tarii comentarii :)(just kidding..poate ma banezi :P)
Sledge
Mar 22 2010, 09:03 PM
Presimt ca ii batem si in tur si in retur. La Cfr lipseste grupul, nu sunt o echipa, pentru ca au foarte multe individualitati. La noi, Talnar a reusit sa formeze un grup tinand printesele pe banca si in tribuna.
Mister
Mar 22 2010, 10:19 PM
Nu cu Cristea in locul lui Bostina, mai bine asa. Pronostic 1-0 zic eu.
vega
Mar 23 2010, 02:28 PM
2-1 pentru noi...
lio^n
Mar 23 2010, 04:00 PM
Batem cu 2 - 0 acasa, iar in Gruia facem 1-1!
Achiles
Mar 24 2010, 03:52 AM
Pe final poate facem 2 schimbari pt rupere ...
Kone si Traore sa fie vanati si scosi in afara gazonului pana la finele campionatului ...
OCHI PT OCHI SI DINTE PT DINTE !!!
Cai Lun
Mar 24 2010, 02:58 PM
...și gleznă pentru gleznă!
Hatzu
Mar 24 2010, 10:17 PM
Dupa primul meci, adica dupa rezultat sunt sceptic...
CRISX
Mar 24 2010, 11:49 PM
Nu am avut atac.
Niculescu zero, Bratu zero.
nWbbix
Mar 25 2010, 12:21 AM
@ SunGod
O echipa care poate bate arata asa in opinia mea:
-Dolha-
Molinero-Goian-Moti-Pulhac(Diabate)
Torje-Ndoye-Kone-Bostina
Niculescu-Bratu
Ai vazut ce am batut. N-am vazut decat un Niculescu gafaind tot meciul , Bratu si el dezorientat , probabil a prins frica de meciurile cu CFR. Molinero slab rau, toti au avut un joc slab. Jocul cat de cat bun a fost al lui Torje, care in repriza a 2-a a fost foarte prezent in teren. Si e cam riscant sa joci la off-side , cand in general fluierasii romani nu ridica steguletul la off-side-uri de 2 m.
SunGod
Mar 25 2010, 12:42 AM
nWbbix in atac nu am avut variante...ai vazut ca am scris asa
E momentul ca Niculescu si Bratu sa (re)demonstreze ca sunt fotbalisti si nu niste "simbolurii"bune de pus intr-un birou.
Din pacate atata pot in momentul de fata din diverse motive..
Bostina obosit dupa seria de meciuri pe care le-am avut,dar a reusit o pasa de gol totusi.
Cristea a intrat pe teren?!?!? si ati vazut ce a jucat 25 de min 0 pase,0 driblinguri,0 centrari si 1 fault in atac...
Asta e Dinamo in momentul de fata 14-15 jucatorii care pot si vor..restu care nu pot,unii care nu vor si altii care nici nu pot nici nu vor(Zicu)
Dar nu e cazul sa disperam,meciul nu a fost rau avand in vedere faptul ca am jucat fara atacantii,suntem in carti pentru calificare..CFR-istii sunt umflati rau de presa,au individualitati,dar nu au un grup(inca) si nici antrenorul ala al lor nu a impresionat pana acum.
FORZA DINAMO!
Achiles
Mar 26 2010, 02:30 PM
Tinand cont ca nu am putut alinia cea mai buna echipa ... e bun si 1-1
Niculescu nu mai joaca nimic de vreo 2 ani ... Bratu nu si-a revenit ... Ad. Cristea dormea pe teren ...
Cu Niculae, Alexe si Andrei Cristea pe teren, ii bateam la 2-3 goluri diferenta ... asta e ...
Daca in retur o sa putem alinia cea mai buna echipa, ii batem si mergem in finala.
Cai Lun
Apr 12 2010, 07:47 PM
Eu cred ca ne vom califica, dar am indoieli in privinta corectitudinii. Teoria conspiratiei ar trebui sa fie: CFR + oile = loc 1 si 2, Dinamo cupa si mai departe Timisoara, Urziceni si Vaslui in UEFA.
luis
Apr 14 2010, 09:46 PM
S-a mai dus un obiectiv!
nWbbix
Apr 14 2010, 09:48 PM
Si ce propui?
Achiles
Apr 15 2010, 03:27 PM
Diferenta dintre fotbalisti si fatalai ...
Edimar face un fault criminal asupra lui Kone ...
In loc noi sa fim aia suparati si sa-l luam cu fulgi cu tot pe Edimar, noi ne aranjam jampierele ...
Tudor da cartonas rosu ... Si ce se intampla ? Chiar daca erau constienti ca eliminarea este absolut corecta, tot staful tehnic si absolut toti jucatorii au protestat, de nu mai stia Tudor daca se afla pe teren sau in mijlocul galeriei cfr-iste ...
Penalty clar pt Dinamo ... Nu primim nimic, decat un cartonas galben pt simulare ...
In afara de Cristea care si-a pus mainile in cap, a cerut cineva ceva ?! Nu ...
De ce ? Pt ca Dinamo are o echipa de FATALAI ...
CRISX
Apr 15 2010, 06:49 PM
Nu sunt de acord cu protestele la deciziile arbitrilor, si apreciez ca de ani buni jucatorii dinamovisti se abtin de la tiganeala cu arbitrii pe teren.
Din pacate, meciul cu CFR confirma panta descendenta a echipei, care a inceput cam dupa meciul cu spurkii.
luis
Apr 16 2010, 08:54 PM
QUOTE(CRISX @ Apr 15 2010, 06:49 PM)

Nu sunt de acord cu protestele la deciziile arbitrilor, si apreciez ca de ani buni jucatorii dinamovisti se abtin de la tiganeala cu arbitrii pe teren.
Din pacate, meciul cu CFR confirma panta descendenta a echipei, care a inceput cam dupa meciul cu spurkii.
Gunoaie!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.