anna
Mar 21 2010, 05:38 PM
Am luat 3 puncte dupa un meci cu doua reprize total diferite. Dupa ce in prima repriza am cam facut ce-am vrut pe teren, in repriza secunda parca au iesit alti jucatori de la cabine. A fost un meci mai stresant decat partida anterioara cu steaua, ne-a tinut cu sufletul la gura pana in ultimul moment si dintre multele faze pe care le avem de mentionat, prioritate are, in mod clar, golul lui Alexe care a fost superb. Andrei Cristea a incasat un rosu care il tine in afara gazonului in meciul cu Cfr, am avut penalty, ratari, goluri, am avut de toate in meciul asta, bine ca s-a terminat cu victorie...
Florin_Dinamo
Mar 21 2010, 06:45 PM
Normal ca a fost mai greu decat meciul cu steaua. Se asteapta cineva ca toate echipele sa fie asa slabe ca steaua? Vorba lui Torje, Pulhac & Co: Steaua e numai una:D
nicolle_reddog4ever
Mar 21 2010, 08:28 PM
Un joc bun in prima repriza, in cea de-a doua ne-am culcat pe o ureche si am stat in aparare da' important e ca am reusit sa castigam cele 3 puncte...o victorie meritata, un meci frumos, un arbitraj penibil, un gol superb a lul Alexe, un rosu luat aiurea de Andrei...urmeaza meciul cu Cfr in care trebuie sa ne luam revansa si Dolha sa isi spele pacatele. Hai Dinamo!!!
Cai Lun
Mar 21 2010, 09:49 PM
E bine ca reusim sa traim impreuna cu Dinamo. E palpitant, ne simtim inima cum bate. Avem emotii. Ce vremuri opuse lehamitei din tur!
Capirossi
Mar 21 2010, 10:26 PM
+ Kone
- Zicu
Mediocru.
razvan_superdog
Mar 21 2010, 11:05 PM
++ Alexe - pentru gol si pentru atitudinea de joc;
+ Molinero, Bostina, Diabate, Kone
- Moti (pentru ce i-a facut Paraschiv);
- Adrian Cristea
--- Zicu - Faza din prelungiri este definitorie pentru ce inseamna actualmente Ianis Zicu
Jocul echipei: bun (excelent in prima repriza si slabut in a doua).
Talnar: a nimerit binisor echipa de start, l-a surprins pe Dorinel jucand cu 5 mijlocas sii facand legea in prima repriza - in ciuda faptului ca Adrian Cristea nu s-a prea vazut in teren- dar a gresit schimbarile: Rus a fost slabut iar Zicu penibil (ca sa nu spun mai urat). Practic, in partea a doua am pierdut mijlocul, ne-am retras si am trait periculos.
Cai Lun
Mar 21 2010, 11:33 PM
Pai daca lui Moti i-ai dat minus pt ca l-a ametit Paraschiv, cum i-ai dat + lui Molinero, care a fost tocat marunt de Ochirosi?! Moti cel putin a mai scos cate o minge, in duelul cu Paraschiv, Molinero nici una!! (sau maxim una...)
FarfelkugeL
Mar 22 2010, 09:20 AM
+ Kone, Alexe, Diabate;
+ Bostina, Diabate, Kone
- Moti - e praf si pulbere;
- Adrian Cristea
- Zicu
- Scarlatache
- RUUUS
Jocul echipei: bunicel.
Talnar: bunicica formula de start se pare, dar din nou se retrage in carapace cum simte putina (sau nu) presiune din partea adversarului. Nu conteaza ca Ad. Cristea e vai de capul lui, adversarul simte cand tu scoti un mijlocas ofensiv si bagi unul defensiv.
nWbbix
Mar 22 2010, 04:01 PM
Un joc bunicel , cu un Kone mult peste asteptari, Alexe muncitor , Torje foarte la inaltime.
Basicile din echipa, aia care apar mai mereu pe la "cei mai slabi" , reprezentati de Printese, Rusi, eMOTIonati.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.