Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul Meciului Otelul 2-3 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
anna
Am luat 3 puncte dupa un meci cu doua reprize total diferite. Dupa ce in prima repriza am cam facut ce-am vrut pe teren, in repriza secunda parca au iesit alti jucatori de la cabine. A fost un meci mai stresant decat partida anterioara cu steaua, ne-a tinut cu sufletul la gura pana in ultimul moment si dintre multele faze pe care le avem de mentionat, prioritate are, in mod clar, golul lui Alexe care a fost superb. Andrei Cristea a incasat un rosu care il tine in afara gazonului in meciul cu Cfr, am avut penalty, ratari, goluri, am avut de toate in meciul asta, bine ca s-a terminat cu victorie...
Florin_Dinamo
Normal ca a fost mai greu decat meciul cu steaua. Se asteapta cineva ca toate echipele sa fie asa slabe ca steaua? Vorba lui Torje, Pulhac & Co: Steaua e numai una:D
nicolle_reddog4ever
Un joc bun in prima repriza, in cea de-a doua ne-am culcat pe o ureche si am stat in aparare da' important e ca am reusit sa castigam cele 3 puncte...o victorie meritata, un meci frumos, un arbitraj penibil, un gol superb a lul Alexe, un rosu luat aiurea de Andrei...urmeaza meciul cu Cfr in care trebuie sa ne luam revansa si Dolha sa isi spele pacatele. Hai Dinamo!!!
Cai Lun
E bine ca reusim sa traim impreuna cu Dinamo. E palpitant, ne simtim inima cum bate. Avem emotii. Ce vremuri opuse lehamitei din tur!
Capirossi
+ Kone
- Zicu
Mediocru.
razvan_superdog
++ Alexe - pentru gol si pentru atitudinea de joc;
+ Molinero, Bostina, Diabate, Kone

- Moti (pentru ce i-a facut Paraschiv);
- Adrian Cristea
--- Zicu - Faza din prelungiri este definitorie pentru ce inseamna actualmente Ianis Zicu

Jocul echipei: bun (excelent in prima repriza si slabut in a doua).

Talnar: a nimerit binisor echipa de start, l-a surprins pe Dorinel jucand cu 5 mijlocas sii facand legea in prima repriza - in ciuda faptului ca Adrian Cristea nu s-a prea vazut in teren- dar a gresit schimbarile: Rus a fost slabut iar Zicu penibil (ca sa nu spun mai urat). Practic, in partea a doua am pierdut mijlocul, ne-am retras si am trait periculos.
Cai Lun
Pai daca lui Moti i-ai dat minus pt ca l-a ametit Paraschiv, cum i-ai dat + lui Molinero, care a fost tocat marunt de Ochirosi?! Moti cel putin a mai scos cate o minge, in duelul cu Paraschiv, Molinero nici una!! (sau maxim una...)
FarfelkugeL
+ Kone, Alexe, Diabate;
+ Bostina, Diabate, Kone

- Moti - e praf si pulbere;
- Adrian Cristea
- Zicu
- Scarlatache
- RUUUS

Jocul echipei: bunicel.

Talnar: bunicica formula de start se pare, dar din nou se retrage in carapace cum simte putina (sau nu) presiune din partea adversarului. Nu conteaza ca Ad. Cristea e vai de capul lui, adversarul simte cand tu scoti un mijlocas ofensiv si bagi unul defensiv.
nWbbix
Un joc bunicel , cu un Kone mult peste asteptari, Alexe muncitor , Torje foarte la inaltime.
Basicile din echipa, aia care apar mai mereu pe la "cei mai slabi" , reprezentati de Printese, Rusi, eMOTIonati.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.