Cai Lun
Mar 18 2010, 09:53 PM
Dupa derby, Dinamo va juca un meci pe cat de neinteresant pe atat de vital. La Galati avem nevoie de 3 puncte, altfel victoria contra spurkktilor isi va pierde importanta in economia clasamentului final. Indiferent de ce va fi, va ramane superioritatea noastra si umilinta oilor... si e bine ca mergem intr-un bastion spurkkat, sa continuam exterminarea...
Achiles
Mar 19 2010, 01:58 AM
Sper sa castigam ... problema e ca nu avem constanta in joc ... Si pe langa asta, apararea e subrezita rau de tot ... Grigore este indisponibil pana la finele campionatului, Goian este suspendat din cauza cartonasului galben primit in min 94 la meciul cu spurky ... O sa avem o linie de fund improvizata ...
spurcatul ala de Tudor a avut grija sa ne "ingalbeneasca" jumatate de echipa ...
3 suspendati : Goian, Pulhac, N'Doye
3 accidentati : Dolha, Niculae, Kone
Grigore : indisponibil pana la finalul campionatului ...
Margaritescu : nerefacut ...
SunGod
Mar 19 2010, 11:49 AM
Meci greu impotriva unei echipe bine pusa in teren de dorinel(uite ca neamtul pare sa stie ceva meserie),pe un stadion ostil noua si ca suprafata de joc si ca atmosfera.Din pacate mijlocul si apararea noastra puncte nevralgice si cand toata echipe era disponibila s-au transformat acum in adevarate gauri negre...fara Kone,Ndoye,Pulhac,Goian(am ajuns sa plangem dupa goe....)
Din pacate nici partea ofensiva a echipei nu suna mai bine cu posibilele printese si printi indolentii reintrati in echipa(se stiu ei cine sunt)
Deci o noua zi in caruselul Dinamo....pronosticul meu cinic..1X pentru otelari...dar poate mai scoate Tantarul un filmulet mobilizator si insufla ceva pasiune in catelandri ce vor juca in orasul de pe malul Dunarii...
antisteaua
Mar 19 2010, 12:24 PM
Cu oile astea de la otelul am avut mai mereu belele la ei acasa. Oricum, mai in gluma mai in serios, meciul cu galatenii e mult mai problematic decat cel cu steoile. Eu sper totusi ca baietii vor pune osul la bataie si vor castiga cele 3 puncte. De obicei, dupa un meci mare, cand credem ca nu ne mai sta nimeni in cale, vine cate o surpriza neplacuta, de nu ne vedem.
red_dogvitan
Mar 19 2010, 03:31 PM
Toate cele 3 puncte indiscutabil!!!!!FCD IN ADN
tyty red dog
Mar 19 2010, 07:40 PM
frati dinamovisti/ am si eu o intrebare mica.... sunt un suporter din provincie si mai precis tulcea... duminica fac tot posibilul si vin la meci eu si inca 10 persoane... vrem si noi sa intram in pch la aceasta partida cu galati.. am o intrebare se intra cu bilet de la casa nu?... trebuie sa cer bilet normal .. sau este bilet la peluza...? astept si eu raspuns va rog frumosss.. 0755186229 e numaru meu... plss care are inima buna sami dea un mesaj cu ce am de facut... sau sa lase pm... sau com pe site aici... plsss vreau neaparat in pch .. vreau sa tip vreau sa cant alaturi de voi .... cand ii aud ca injura dinamo imi vine sa ii iau la bataie.. da is inferioritate... :d .. plsss astept un raspuns
alex19fcd
Mar 20 2010, 09:43 AM
Ne impunem fara probleme...
DINAMO, Te iubesc !
Hatzu
Mar 20 2010, 11:06 AM
Victoria este obligatorie!!! Nu va fi un meci usor dar sper sa castigam, chiar daca greu, sper sa castigam...
SunGod
Mar 20 2010, 12:04 PM
Daca jucam cu Rus la mijloc cum citesc in presa suntem mancatii,baiatul asta e praf...poate se reface Kone asa am avea o sansa...
Cai Lun
Mar 20 2010, 01:33 PM
Daca vom continua cu prejudecatile astea, n-o sa fim niciodata suporteri cu cap!
Cine naiba mai credea in Goian asta vara? Cine mai credea in Scarlatache asta iarna? Si uite... Lasa-l pe Rus sa intre si sa joace, daca antrenorul crede in el.
rew
Mar 20 2010, 05:11 PM
QUOTE(tyty red dog @ Mar 19 2010, 07:40 PM)

. am o intrebare se intra cu bilet de la casa nu?... trebuie sa cer bilet normal .. sau este bilet la peluza...? astept si eu raspuns va rog frumosss..
O sa deschida duminica, pe la 1-2, o casa pentru dinamovisti la intrarea in sectoru nostru. 20 de lei biletu, fata de restu stadionului, 5 lei. Daca ajungi mai devreme, astepti sa vina ciinii din Bucuresti
FarfelkugeL
Mar 20 2010, 07:17 PM
Cu oaia de Dorinel e tot timpul greu, oaia sta capra (!) stelutei cu oierul ei tot timpul si e ft ambitionat contra lui Dinamo!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.