Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo - Stoaia
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Achiles
Etapa 22: Dinamo - Stoaia
Miercuri 17 Martie, ora 20:30

Dinamo - Stoaia / Episodul cu nr 122
121 de partide disputate intre cele 2 echipe: 42 de victorii pt Dinamo, 45 de remize, 34 de victorii pt Stoaia

FarfelkugeL
2005-06 steaua - Dinamo 2-2
2005-06 Dinamo - steaua 1-1

2006-07 Dinamo - steaua 1-0
2006-07 steaua - Dinamo 2-4

2007-08 steaua - Dinamo 1-0
2007-08 Dinamo - steaua 2-1

2008-09 Dinamo - steaua 1-1
2008-09 steaua- Dinamo 1-1

2009-10 steaua - Dinamo 0-1

Noroc cu Tudor...

storia spune că în ultimii 3 ani "Brad Pitt" a făcut gafe mari în favoarea Stelei, cei din Ghencea pierzînd doar 4 meciuri din 22 cu el la centru

Ceea ce Gazeta a anunțat ieri în deschiderea ziarului, a confirmat Comisia Centrală a Arbitrilor: Alexandru Tudor va oficia la Derby de România. Delegarea "centralului" bucureștean a fost primită cu satisfacție de ambele echipe, nici una dintre ele neavînd nimic de obiectat.

Steaua: 4 înfrîngeri, Dinamo doar 4 victorii
În schimb, statistica lui Tudor în ceea ce privește meciurile celor două echipe cu el la centru e net favorabilă Stelei. Trupa din Ghencea nu a pierdut în 9 ani, cît a trecut de la prima întîlnire cu Tudor arbitru, decît 4 jocuri, deși în acest timp s-au disputat 22 de meciuri în Liga I. În comparație, Dinamo, a cîștigat doar de 4 ori cu Tudor din 17 jocuri.

11 etape de suspendare
Mai mult, Tudor a fost asociat în ultimii ani ca fiind un arbitru de casă al Stelei. Din mai 2007 și pînă azi, el a comis mai multe gafe de proporții prin care a avantajat gruparea din Ghencea. Cele mai celebre meciuri: Urziceni - Steaua 1-2 și Steaua - CFR 3-1. În urma tuturor celor 4 partide în care a fost pro-Steaua, Tudor a încasat nu mai puțin de 11 etape de suspendare.

"Sînt mulțumit de delegarea lui Tudor, este cea mai bună alegere. Îl știu un tip credincios, sîntem și în postul Paștelui, nu-și va permite să decidă el derby-ul. Dacă va greși, o va face neintenționat"
GIGI BECALI

Tudor la meciurile Stelei
- a arbitrat 22 partide ale trupei din Ghencea
- 55% din meciurile Stelei cu Tudor la centru s-au terminat cu victorie pentru roș-albaștri
- 2 ani au trecut de la ultima înfrîngere a Stelei cu Tudor arbitru: 1-2 cu Dinamo, în mai 2008
- în ultimele 12 meciuri ale Stelei cu Tudor arbitru, trupa din Ghencea a pierdut un singur joc
- 75% din partidele roș-albaștrilor din deplasare la care a arbitrat Tudor, adică 9 din 12, s-au încheiat fără înfrîngere pentru Steaua

Tudor la meciurile lui Dinamo
- a arbitrat 17 meciuri ale echipei din Ștefan cel Mare
- doar 23% din meciurile cu Tudor la centru au fost cîștigate de "cîini"
- 9 luni au trecut de la ultima înfrîngere a lui Dinamo cu Tudor la "centru": 2-5 la Pitești, în iunie 2009
- în ultimele 12 meciuri ale lui Dinamo cu Tudor arbitru, trupa din Ștefan cel Mare a cîștigat doar două

Rizea
chiar sunt curios cine bifat varianta a 3 a,sa se arate OAIA!!!!!
1 SOLIST DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!
Mister
Ii batem la handicap, ii calcam in picioare. 3-0 pronosticul meu!
Achiles
spurcatilor le e frica rau de tot de meciul asta ... nu degeaba si-au adus arbitru de casa ... pe spurcatul Tudor

daca eram arbitrati de o brigada de afara, pariam oricat ca-i umilim ... cu Tudor la centru, o sa fie fff greu ...
vega
Batem !!!! 2-1 pentru DINAMO ....musatel pentru spurkii !!!
red_dogvitan
3-0 scor de neprezentare ii calcam in picioare pe spurcati!!!!!!!!!!
nWbbix
Le dam fatala ... si-n teren si pe stadion si in afara lui.
Oare cine a votat ca ne bat spurcatii?
antisteaua
Nu concep decat victorie. Nu concep decat fericire. Daca batem oile restul nu mai conteaza.
Sa nu uit: cu ocazia sarbatorilor pascale, care vor incepe maine seara, va urez traditionalul muuuuuuuuuuuuie stiaoa!
Khan
Bad post. Nu pot uploada poze :|
Achiles
Eu NU INTELEG de ce idiotii care conduc Dinamo, nu l-au recuzat pe Tudor pt totdeauna ...
spurcatul asta nenorocit, ne-a furat mai mereu ...
FarfelkugeL
Bonetti a venit la marele derby: "Nu as antrena niciodata Steaua"

Fostul antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti, a revenit in Romania pentru a asista la marele derby contra Stelei. El este asteptat in galeria lui Dinamo, dupa ce a anuntat ca n-ar pregati niciodata Steaua.

"Daca as antrena vreodata la Steaua? Nu, nici nu se pune problema!".

Antrenorul italian este extrem de optimist inaintea derbiului si crede ca Dinamo se va impune cu 2-0. "E un meci important, sper sa-i port noroc lui Dinamo. Cu siguranta bate Dinamo, pentru ca sunt foarte puternici", a mai spus Bonetti.

Partida dintre Dinamo si Steaua, marele derby al Romaniei, se va disputa miercuri, de la ora 20:30.
Capirossi
Azi noi luam 3 puncte, steaua restul.
Achiles
Cornel Dinu: "Băieții ăștia de la Steaua nu se amestecă decât dubios.Steaua nu joacă corect acest meci. Țălnar e săracu mut la Săftica - nu știe cum să joace- ce să joace și pe cine să conteze. A fost o incercare de corupere la jucatori!"

Cine putea sa faca asta ?! Giovani si Victor Fecali, la rugamintea ciobanului spurcat ...
Raikkonen
Daca baietii isi pun ambitia la bataie nu vad cum poata sa piarda cu gasca lui Fecali si Panel, merg pe un 1-0 la pauza 3-0 final cu cat mai multe din partea lui Marius!!!
antisteaua
Daca pentru fotbalisti asta este meciul in care te simti cu adevarat fotbalist, pentru mine asta este meciul in care ma simt suporter pana in maduva oaselor. Este meciul in care am cele mai mari emotii si al carui final il astept cu sufletul la gura. Este meciul in care vin in PCH ca sa urlu pana ragusesc pentru a fi alaturi de echipa. Este meciul de la care nu pot sa lipsesc pentru ca sunt parte a acestei familii frumoase.
Mi-as dori ca toti cei care vin la meci sa simta la fel si fiecare suporter sa urle pana o sari toata lana dupa oi.
matador
completati spatiile libere:
ae ae aooo va ---- Dinamo
CRISX
1.Incantatoare determinarea si dorinta de victorie a jucatorilor nostri !
Mie imi place mai mult sa critic, dar de data asta mi-au placut...Toti !
Au fost mereu primii la minge, au jucat in forta si au fost foarte, foarte concentrati.
2. N'Doye magistral. Pacat ca are doar un picior, pe stangu.
3. spurkatii foarte slabi totusi ...
antisteaua
Bravo baieti, bravo Tantare, bravo la galerie si bravo la toti spectatorii. Cuvintele sunt de prisos in seara asta pentru ca ca nu s-au inventat cuvinte care sa exprime bucuria unei victorii in fata oilor.

PS: borcea sa faca bine sa interzica accesul cu seminte pe stadion. Treaba asta cu semintele e un obicei ovin, care se practica pe la periferie, nu in centrul capitalei.

Si daca tot e pastele sa nu uit sa va transit traditionala urare : Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuie stiaoaaaa!
Achiles
ragusit, dar fericit ... doamne ce fericit sunt ca le-am dat-o spurcatilor din ghena
FarfelkugeL
QUOTE(Achiles @ Mar 17 2010, 01:26 PM) *
Cornel Dinu: "Băieții ăștia de la Steaua nu se amestecă decât dubios.Steaua nu joacă corect acest meci. Țălnar e săracu mut la Săftica - nu știe cum să joace- ce să joace și pe cine să conteze. A fost o incercare de corupere la jucatori!"

Cine putea sa faca asta ?! Giovani si Victor Fecali, la rugamintea ciobanului spurcat ...

Esti gand pe gandul meu.

Acum observ cat de ragusit sunt, abia pot sa vorbesc.
Rizea
Cine nu e ragusit frate?Nu am mai cantat in halu de nici eu nu mai stiu......
AM FOST DE NOTA 10 SI IN TEREN SI IN TRIBUNE!!!!
MUIE stOAIA asa de Pasti
red_dogvitan
I-am teminat pe spurcati puteam sa le dam si mai multe vreo 5, 6 a iesit totul perfect felicitari tuturor jucatorilor pentru jocul prestat
vega
Le-am dat-o acuma in ajunul Pastelui,de le-a sarit lana de pe ei !!!! Ce atmosfera ,incredibil .....I-AM UMILIT !!!
Diamond Girl
Pur si Simplu SENZATIONAL!!! A fost prima data cand am reusit sa fiu pe stadion la un derby, pentru prima data am vazult DINAMO - steaua live.. langa toti cainii laolalta :X.. Doamne, nici acum nu-mi revin din acea atmosfera mirifica, ce seara. Bravo DINAMO, bravo Cainilor!!!
Cai Lun
Achiles, daca nu deschideai topicul asta, nici ca se invrednicea altcineva... Felicitari pentru inspiratie!

Dupa cate vad eu, multi aveti impresia ca pe aici moderatorii si administratorii fac totul... nu va impiedica nimeni sa deschideti topicuri! Daca aveti probleme in crearea lor, anuntati la suport si se rezolva... N-ar fi rau sa nu mai asteptati totul de la echipa siteului. Se intampla ca uneori sa fim prinsi si sa ne scape tocmai lucrurile cele mai importante...
nicolle_reddog4ever
Si dupa cum ne-am obisnuit, iar am fost peste ei. Atat in teren, cat si in tribune. Nici nu mai conteaza ca suntem ragusiti, am cantat pentru Dinamo, iar baietii ne-au oferit cea mai importanta victorie. Felicitari baietilor, iar pentru spurcati...traditionalul m*** stOaia!!!!
Achiles
ne-a cocosat Tudor ... 6 cartonase galbene:
Bostina '39, Pulhac '43, Alexe '47, N'Doye '69, A. Cristea '82, Goian '94
FarfelkugeL
N a putut s o faca chiar pe fata, asa ca a incercat pe alte cai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.