Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CFR Cluj - Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Cai Lun
Sambata, vom afla pentru cine este cu ghinion ziua de 13. La Cluj, Dinamo isi joaca o importanta sansa la titlu, pentru ca in cazul unui esec, e putin probabil sa mai putem recupera diferenta de puncte. Asta pentru cei care mai spera ca Dinamo poate iesi campioana in acest an... Vom avea nevoie de atitudine, initiativa si inspiratie - si asta la toti cei 11 care vor fi pe teren, nu doar la cativa!

Meciul incepe la ora 20:00 si va fi transmis tot de DigiSport.

Dintr-o perspectiva detasata, istorica, e trist ca Dinamo a ajuns sa fie cotata cu sansa a doua intr-un meci contra CFR-ului din Cluj...
nWbbix
La un rezultat negativ sperantele noastre la titlu se duc pe apa sambetei mai repede decat cele de a salva Dinamo de creditori.
razvan_superdog
Indiferent de rezultatul de la Cluj, sansele noastre la titlu sunt minime. La cum jucam, la constanta de a pierde puncte cu toate echipele mici, la lipsa totala de implicare a unor jucatori (Adrian Cristea, Zicu), la lipsa totala de forma a altora (Niculescu, Bostina, Moti, Pulhac), la lipsa de valoare a altora (Scarlatache), la gafele antrenorului si ale conducerii, rezultatul final nu poate fi pozitiv. Ar fi minunat sa terminam in primele 5 (si spun asta acum cu 14 etape inainte de final, cu riscul de a fi luat la injuraturi). Ar fi mai mult decat minunat sa luam Cupa. Dar cred ca ne imbatam cu apa rece...
Cai Lun
Eu cred ca nu privesti problema din unghiul care trebuie. Evident, problemele noastre sunt clare. Intrebarea e care dintre celelalte potentiale campioane, poate spune ca se descurca mai bine ca noi? Clujul si cand a castigat campionatul s-a impiedicat cu echipele mici. Eu unul ne acord sanse la castigarea titlului, dar nu ma bazez pe Dinamo, ci pe jocul rezultatelor si pe inconstanta celelaltor echipe.
red_dogvitan
Apropo de jocul rezultatelor Otelul-Cfr 1-0 diseara presimt ca si oile spurcate vor face pasul gresit
razvan_superdog
@ Cai Lun
Ce n-as da sa ai tu dreptate si sa luam titlul. Jocul rezultatelor ne-a tot ajutat (chiar si azi), insa noi am aratat ca nu putem "lega la rand" meciurile bune si implicit victoriile. Dupa prestatia de ieri (nu spun "rezultatul de ieri") sunt extrem de putin convins ca vom reface seria de dupa minunea de la Liberec. Daca Brasovul bate maine pe FC Vaslui, intre locul 1 - CFR si locul 8 - Brasov vor fi doar 5 puncte. Practic, tu ai dreptate cand spui ca orice e posibil, insa pentru mine a fi posibil inseamna ca Dinamo va juca un alt fotbal decat cel de pana acum (si aici nu ma refer doar la meciul de ieri seara)
lio^n
Vom bate la Cluj, dar ne trebuie constanta, urmeaza meciuri de foc. Iar daca vom sti sa gestionam jocul si cu echipele mici, abia atunci putem sa gandim frumos...
red_dogvitan
CU TOTII LA CLUJ!!!!Victoria este singura solutie FCD IN ADN
MihaiC
Supertorii dinamovistii cu BULETIN DE CLUJ NU AU VOIE IN PELUZA ... conducerea frana cluj
Mister
E aiurea ca Timisoara nu joaca pe teren si iar fute clasamentul. Oricum noi trebuie sa batem la Cluj si pe Steaua daca vrem sa mai speram la titlu iar apoi sa nu mai facem niciun pas gresit cu echipele mici.
FarfelkugeL
Si daca au dreptate care e problema? Sincer eu asa vad situatia.
Unreal
Sti cineva, daca vine Dinamobilul la Cluj? Si daca da, unde (adresa) si pana cand ?
Rizea
Magazinul de prezentare al "cainilor" va insoti echipa in deplasarea de la Cluj pentru meciul cu CFR. "Dinamobilul" va ajunge vineri, la ora 14.00, in fata hotelului "Premier" din Cluj, unde delegatia echipei din Soseaua Stefan cel Mare va ramane peste noapte. Sambata, in ziua meciului cu CFR, de la ora 10.00, "Dinamobilul" va putea fi vazut in centrul istoric al Clujului, in fata hotelului "Opera Plaza".

Programul "Dinamobilului"

Vineri, Hotel "Premier", Strada Donath 100: intre orele 14-19
Sambata, Hotel "Opera Plaza", Strada G-ral Traian Mosoiu 10-12, in centrul istoric al orasului: intre orele 10-17
matador
prin excelenta,Dinamo=pierzi cu descultii , esti calau cu fiorosii. ma astept sa dam 2 goluri,ideal e sa nu primim mai mult de 1. pronostic,2-1 pt noi si o cronica favorabila dupa meci , doar e in folosul echipei de pe locul 1 ,nu?
Achiles
PACAT ... Meci pierdut de TALNAR si de DOLHA ... la 2-1, il scoate pe Andrei Cristea si baga o VARZA, pe Rus ... al 3-lea mijlocas la inchidere, in loc sa-l bage pe Bratu ...

Pt campionatul pierdut acum 5 ani, Goian Nu a fost iertat niciodata (si pe buna dreptate) ... Penalul asta care vrea sa prinda mingea cand afara ninge, adica Dolha, de ce sa fie iertat ?!
CyberDog
N-am mai intrat demult pe aici, insa nu stiu de ce, astazi mi-au alunecat degetele pe link-ul de login....

Un meci bun.
Imi cam pierdusem increderea in echipa, insa astazi am vazut un team determinat, care se pare ca isi doreste din cand in cand sa joace fotbal. Rezultat echitabil, confirm prestatiei din teren a ambelor echipe.
Kone ( dinamovistul ) si Grigore sunt doua pariuri pe care acum, as pune ceva banuti.
N'Doye trebuie motivat si din cand in cand batut la chiur.
"Printul" trebuie lasat sa se transfere, oriunde, oricum, in orice conditii.
Alexe mai are de papat mamaligutza ca sa merite un post de titular. Niculescu are supervaloare in fata lui jucand intr-un picior si cu o mana legata la spate...
Pulhac merita cel putin o strangere de mana, daca nu o mini marire de salariu.
Trebuie umblat la moralul lui Dolha sau trebuie cautat alt portar.
Bostina? Nu stiu...un gol frumos, o prestatie de fotbalist de calitate...insa inconstant, din pacate.
Torje alerga mult si prost.

Schimbarile lui Talnar dovedesc inca odata ca pentru a fi antrenor trebuie sa ai si ceva cunostinte despre meseria asta....

Una peste alta, n-a fost rau. Dar nici super. Mai repede, a fost un meci placut, cu importanta in ecuatia revenirii echipei in cartile competitivitatii ...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.