Cai Lun
Feb 27 2010, 11:30 PM
Meciul cu Ceahlaul ar trebui sa fie cel mai usor meci din primele 7 etape ale acestui retur, dupa cum si in tur tot cam acelasi statut l-a avut. Dupa neinspirata, dar probabil impusa debarcare a lui Gigi Mutlescu (pei ce, sa bata el oile?!), moldovenii sunt imprevizibili si spaima cea mare nu este ca au batut in ghencea (oricine poate bate in ghencea acum...). Spaima ramane tot in curtea noastra. La drept vorbind, si pe argeseni i-am tratat de sus, si noroc ca am reusit sa ne dezmeticim dupa 45 de minute...
Mai e mult pana departe, suntem intr-o cursa in care nu depindem doar de noi, insa in ceea ce ne priveste, ar fi de dorit sa ne onorom blazonul si sa castigam acele meciuri care se impun castigate. Atat timp cat ne vom lua rolul in serios, ramanem redutabili.
adysmq
Feb 28 2010, 12:11 AM
Dupa parerea voastra ce sanse mai are Dinamo la titlu? Eu zic ca totusi e o sansa destul de mare care ar trebuii jucata.
red_dogvitan
Feb 28 2010, 12:34 AM
Trebuie sa castigam neaparat cele 3 puncte sunt extrem de importante!!!FCD IN ADN
Mister
Feb 28 2010, 11:23 AM
Batem cu 2-0.
Achiles
Mar 1 2010, 01:18 PM
Ma bucur pentru victoriile si jocul bun prestat de Dinamo in acest inceput de retur si ma intristez la gandul ca terminand pe podium, sansele sa scapam de actuala conducere scad ... ma gandesc cu groaza ca iar o sa scoatem tot lotul la vanzare si iar o sa ne facem de rusine in Europa ...
Fiecare meci este f important ... indiferent ca jucam cu Seahlaul sau cu stOAIA, pt ca e vorba de 3 puncte ...
Daca o tinem tot asa, avem sanse f mari sa ne clasam pe podium, poate chiar sa castigam campionatul ...
ps: ma bucur ca s-a renuntat la Scarlatache si la NIculescu, 2 jucatori care nu mai fac fata la o echipa ce se bate pt podium
FarfelkugeL
Mar 1 2010, 01:36 PM
QUOTE(Achiles @ Mar 1 2010, 01:18 PM)

ps: ma bucur ca s-a renuntat la Scarlatache si la NIculescu, 2 jucatori care nu mai fac fata la o echipa ce se bate pt podium
S a renuntat adica nu au jucat la Pitesti sau stii tu altceva?
Cai Lun
Mar 1 2010, 02:20 PM
Eu cred ca si-au dat seama ca daca vor rezultate tre' s-o lase mai moale cu nepotismele si pilele.
Florin_Dinamo
Mar 1 2010, 10:29 PM
Ai vrea tu Cai Lun sa fie asa... de fapt toti am vrea. Dar e prea frumos, totusi traim in Romania, nepotisme si pile tot timpul vor exista.
SunGod
Mar 2 2010, 06:48 PM
O sa fie un meci f greu fara Andrei Cristea si torje,doi baietii f muncitorii si utili in atac,mai ales Cristea a jucat excelent in acest inceput de retur,sper ca Niculescu si Zicu sa faca un meci bun si apararea sa nu ne mai dea emotii...
Ar fii pacat sa nu batem avem culuar bun spre primele locurii
Forza DINAMO!!!!
nicolle_reddog4ever
Mar 2 2010, 10:52 PM
Tocmai de aceea mai bine stau cu ceahalul decat cu cfr sau stOaia. Nu o sa fie un meci prea usor da' eu cred ca o sa castigam. Hai Dinamo!!!
Khan
Mar 3 2010, 09:58 PM
Nu vreau sa ma gandesc acum la campionat, nu vreau ca o victorie cu Ceahlaul sa ma faca sa visez cu ochii deschisi si sa incep sa pun bani deoparte pentru deplasari in CL ca anul trecut asa ca prefer sa nu dau un pronostic fix legat de urmatorul meci.
Tot ce-mi doresc de la acest meci e sa-l vad pe Bratu in teren cat mai mult
Achiles
Mar 6 2010, 09:13 PM
Cand stii ca te-ai impiedicat pe propriul teren de echipe din coada clasamentului, tu ii pui pe An. Cristea si Torje sa-si ia galben intentinonat ?! ... Te gandesti ce o sa faci peste 2-3 etape si nu te gandesti la urmatorul meci ?! ...
Niculescu este o epava de mai bine de 2 ani, un jucator de liga a 2-a care mai este in lotul lui Dinamo doar pt ca este finul lui Porcea... si tu il joci titular, in dauna lui Bratu ?! ...
Te bazezi in atac doar pe 3 oameni: Niculae, An. Crsitea si Bratu ... si tu ii imprumuti pe L.Gavea si pe Paun ?! ...
Conducere de kkt ... antrenor pilaf ....
Adio campionat ......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.