Cai Lun
Feb 27 2010, 09:20 PM
Dolha bun, Zicu in revenire, Goian ne-a trezit amintiri triste la golul incasat. Printul si N'Doye anihilati perfect in priam repriza. Joc slab, fara orizont, departe de sperantele pe care ni le daduse prestatia din meciul cu oltenii. "Victoriile aduc victorii..." atunci cand jocul mai si scartaie, dar dupa o victorie chinuita ar trebui sa stim sa prevenim ce urmeaza, nu sa asteptam...
Capirossi
Feb 28 2010, 11:51 AM
+ Dolha
- Niciunul
Mediocru
nWbbix
Feb 28 2010, 02:18 PM
Dolha a aparat extraordinar , Andrei Cristea si el foarte bine care a contrastat golurile cu niste ratari imense. Printul cel mai slab. Jocul a fost mediocru spre bun.
razvan_superdog
Feb 28 2010, 11:46 PM
La 24 de ore de la finalul meciului cred ca impresiile mele s-au decantat si poate sunt mai corecte decat cele ce puteau fi spuse dupa meci.
La remarcati vreau sa-l trec pe ALEXE. Intrarea lui in repriza a doua s-a simtit. S-a batut pentru mingi, a insistat, a marcat. Asta conteaza. Mi-a placut mult si MOLINERO, care face binisor ambele faze ale jocului.
Sunt si altii care au jucat binisor, dar nu vreau sa-i mentionez pentru ca totusi rezulatul meciului a fost pe muchie de cutit o buna perioada de timp.
La capitolul dezamagiri, n-am ce face si trebuie sa-l evidentiez pe Adrian Cristea si pe ceilalti trei fundasi: Pulhac, Goian, Grigore. Daca Cristea a facut inca o repriza slaba, lipsita de stralucire si angajament, apararea noastra a scartait pe intreaga duarta a partidei. Pulhac a fost depasit de multe ori si ocaziile argesene s-au derulat in special pe partea lui. Golul primit a aratat un Goian pierdut in spatiul propriului careu de 16m. In plus au mai existat cel putin 2 faze superclare de gol ale gazdelor la care fundasii nostri centrali au fost complet depasiti. Impardonabile aceste aspecte cand adversarul este Inter Curtea de Arges.
Jocul echipei il consider si eu mediocru spre bun. Am vazut destula ambitie (ccea ce pentru mine inseamna mult). Am vazut insa si mult individualism, in special in atac, Andrei Cristea, Torje si Niculae incercand de multe ori actiuni individuale. Din pacate, am ratat destul de mult si argesenii ne-au taxat destul de simplu. Am vazut destula lipsa de conlucrare si concentrare si la nivelul defensivei.
Sper sa batem Ceahlaul si sa intram in seria de jocuri "serioase" cu maxim de puncte si un moral bun.
Ce mi se pare ciudat, este rezultatul sondajului de mai sus:
1. Cristea (Printul) a fost votat de doua ori ca jucatorul meciului si de 6 ori ca "petarda" meciului.
2. Celalalt Cristea (Andrei) are 4 voturi la "+" si unul la "-".
3. Daca si dupa acest 3-1 in deplasare, consideram ca am jucat slab insemna ca in 15 jocuri din tur ar fi trebuit votat "foarte slab"! Nu spun ca am jucat extraordinar, cred ca puteam sa luam si bataie, dar nu cred ca am jucat chiar "slab".