Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo - Universitatea Craiova
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Cai Lun
Prima etapa din retur, aduce in Stefan cel Mare un adversar de traditie. Duminica, 21 februarie, Dinamo primeste replica Universitatii Craiova, intr-un meci transmis de Digi TV. Tinand cont de egalul palpitant din tur, speram acum la un meci cu goluri si de calitate. Sa vedem si noi cu ce ne-am ales dupa mult laudata pregatire de iarna, nu?
FarfelkugeL
Lasam stadionul gol, dar actionam in afara lui pentru a indeparta creditorii din viata lui Dinamo!
al314ru
Eu sunt de parere ca echipa trebuie primita cu un stadion plin! Vrem echipa pe locul 1, haideti sa ajungem intai noi suporterii pe locul 1 (prin prezenta comportament si spectacol).

FarfelkugeL
Saracu' de tine, cat de naiv poti fi. Nu esti obisnuit sa vezi in profunzime, vezi numai la suprafata si asta nu e bine deloc...
matador
ce imputiti,dupa mintea astora de la antene,e mai important un steaua-ceahlaul decat dinamo-craiova.ar trebui mai multe siteuri care sa le pirateze postul lor de tot rahatul.
tudor_spartanu
batem cu 3-0, ca doar asa ne-a promis porcea! bootyshake.gif
FarfelkugeL
Cum poti sa il jignesti pe stimabilul nostru conducator, cand el face atatea pt noi si pt clubul nostru iubit???
red_dogvitan
Cu totii maine seara la meci sper sa ne strangem cat mai multi!!
matador
pch de nota 10
red_dogvitan
Bravo baieti pentru prestatia de aseara sa o tineti asa si in continuare!! PCH formidabil
nWbbix
NOI am fost aseara al 12-lea jucator. Tot asa, daca vreti ceva de la returu' asta. Si le multumim celor care au stat acasa , am fost cu 300 mai putin, ce pacat. Tot asa baieti , o sa inceapa borcea sa jeleasca de doru' vostru si o sa plece.
Cai Lun
Daca asa arata pentru voi PCH de nota 10... suntem vai de fundu' nostru...
anna
Formidabil? Unde ati vazut voi un PCH formidabil aseara? Nu am fost in stare sa cantam un cantec impreuna, au fost vreo 4 tipi care faceau pe sefii de galerie si tipa fiecare in legea lui. A fost jalnic...
Rizea
iar s.au certat astia frate?o parte canta ceva,o parte altceva,rar cantam in acelasi timp icon_evil.gif
Se duce pe .... si galeria asta,ce eram pana cum dar ce o sa urmeze numai Dumnezeu stie.....
Bine macar ca am fost in nr mare la stadion
PS: sa nu uit,hal de complex ce avem,din negru cum eram imbracat am ajuns plin de noroi akasa...MULTUMIM DOMNILOR KKTIONARI PENTRU ACESTE MINUNATE CONDITII!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.