Cai Lun
Feb 18 2010, 08:20 PM
Prima etapa din retur, aduce in Stefan cel Mare un adversar de traditie. Duminica, 21 februarie, Dinamo primeste replica Universitatii Craiova, intr-un meci transmis de Digi TV. Tinand cont de egalul palpitant din tur, speram acum la un meci cu goluri si de calitate. Sa vedem si noi cu ce ne-am ales dupa mult laudata pregatire de iarna, nu?
FarfelkugeL
Feb 18 2010, 09:26 PM
Lasam stadionul gol, dar actionam in afara lui pentru a indeparta creditorii din viata lui Dinamo!
al314ru
Feb 19 2010, 10:18 AM
Eu sunt de parere ca echipa trebuie primita cu un stadion plin! Vrem echipa pe locul 1, haideti sa ajungem intai noi suporterii pe locul 1 (prin prezenta comportament si spectacol).
FarfelkugeL
Feb 19 2010, 11:23 AM
Saracu' de tine, cat de naiv poti fi. Nu esti obisnuit sa vezi in profunzime, vezi numai la suprafata si asta nu e bine deloc...
matador
Feb 19 2010, 12:10 PM
ce imputiti,dupa mintea astora de la antene,e mai important un steaua-ceahlaul decat dinamo-craiova.ar trebui mai multe siteuri care sa le pirateze postul lor de tot rahatul.
tudor_spartanu
Feb 19 2010, 01:22 PM
batem cu 3-0, ca doar asa ne-a promis porcea!
FarfelkugeL
Feb 19 2010, 02:36 PM
Cum poti sa il jignesti pe stimabilul nostru conducator, cand el face atatea pt noi si pt clubul nostru iubit???
red_dogvitan
Feb 20 2010, 08:54 AM
Cu totii maine seara la meci sper sa ne strangem cat mai multi!!
matador
Feb 21 2010, 10:29 PM
pch de nota 10
red_dogvitan
Feb 22 2010, 08:39 AM
Bravo baieti pentru prestatia de aseara sa o tineti asa si in continuare!! PCH formidabil
nWbbix
Feb 22 2010, 10:02 AM
NOI am fost aseara al 12-lea jucator. Tot asa, daca vreti ceva de la returu' asta. Si le multumim celor care au stat acasa , am fost cu 300 mai putin, ce pacat. Tot asa baieti , o sa inceapa borcea sa jeleasca de doru' vostru si o sa plece.
Cai Lun
Feb 22 2010, 10:53 AM
Daca asa arata pentru voi PCH de nota 10... suntem vai de fundu' nostru...
anna
Feb 22 2010, 11:34 AM
Formidabil? Unde ati vazut voi un PCH formidabil aseara? Nu am fost in stare sa cantam un cantec impreuna, au fost vreo 4 tipi care faceau pe sefii de galerie si tipa fiecare in legea lui. A fost jalnic...
Rizea
Feb 22 2010, 12:43 PM
iar s.au certat astia frate?o parte canta ceva,o parte altceva,rar cantam in acelasi timp
Se duce pe .... si galeria asta,ce eram pana cum dar ce o sa urmeze numai Dumnezeu stie.....
Bine macar ca am fost in nr mare la stadion
PS: sa nu uit,hal de complex ce avem,din negru cum eram imbracat am ajuns plin de noroi akasa...MULTUMIM DOMNILOR KKTIONARI PENTRU ACESTE MINUNATE CONDITII!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.