whitefang
Mar 25 2003, 03:09 PM
Se pare ca cei mai multi presedinti de cluburi, au realizat ca cel mai simplu este acum sa cumperi meciurile direct de la arbitrii, riscul ca meciul sa fie acuzat de blat fiind zero.
Cel care a inventat moda si care l-a cooptat special in conducerea clubului pe zambaretul arbitru Zota este Copos, care nu face nimic intamplator in cautare de imagine, profit si eficienta. Mai greu la minte, dar care prinde din zbor ideile bune este "pastorul" Stelei care ne-a facut-o. Dinamo se lasa in continuare calcata de arbitrii cu seninatate si daca ar fi numai asta, dar exista o adversitate fatisa fata de club din toate directiile culminand cu ciumetii din presa in cautare de senzational care balacaresc clubul nostru crezand ca poate cineva ii va ridica din mocirla. Adversitate vad si din partea comisei centrale a arbitrilor dar mai ales din partea Ligii(vanduta pastorului), care deleaga ca observator la meciurile lui Dinamo din ce in ce mai des pe acest "Gica Petrescu" al arbitrajului romanesc care este Nicolae Rainea. Ca si alt Gica (Popescu), acest Matusalem al arbitrajului vrea sa iasa cu picioarele inainte de pe terenurile de fotbal. Daca "Baciul" are sanse sa se faca in curand definitiv de rasul lumii improscand singur noroi pe o cariera frumoasa, batranul "pacifist" Rainea nu mai are ce pierde si nu cred ca mai realizeaza( la varsta lui) ce face. Sa speram ca pentru binele nationalei Iordanescu nu-l va distribui pe" Baci" in aparare, ci la mijloc unde "capitanul" poate da "gherle" mai putin decisive pentru echipa Romaniei. Problema noastra insa, cred ca este sa deschidem ochii conducerii clubului asupra acestor realitatii, asupra lichelismului lui Corleone -stelistul- care conform zicalei-"Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti", rasuceste cutitul in rana. Ando fa ceva mai repede sa uitam cosmarul asta!
[b]FORZA DINAMO!
Anonymous
Mar 26 2003, 04:56 AM
lull, Rainea ne fura ca in codru si cand era el arbitru. Acum nu face decat sa continue ce facea inainte, mai relaxat insa caci este sub protectia mafiotilor.
Sper si eu ca Ando sa faca ceva bun, cat de repede. Cheia este in viteza jocului si aparare care e varza. Daca vede si corecteaza e bine. Suflet insa se vede ca pune, dar nu e de ajuns. Trebuie sa pui si cap.
whitefang
Mar 26 2003, 01:24 PM
Ai dreptate.Stim cu totii ca Ando nu este idealul pe care ni-l dorim, dar mie imi place pentru ca este direct si sincer. Pote fi un "medicament" pentru lotul nostru dezbinat care in primul rand trebuie sa simta ca e condus de un tip impartial, ce nu imparte fotbalistii in tabere. Pana la vara, asta avem si nu facem nimic bun daca ii impartim in juveti si restul lumii. In fond, cu mici exceptii este lotul cu care am luat ultimul titlu. L-am pierdut pe Bolohan care desi era un fotbalist bun, nu-mi pare rau de el pentru ca nu a simtit nimic pentru Dinamo , plecand fara regrete. Din pacate dupa '89 toti fotbalistii au devenit mercenari si nu mai exista acea unitate sufleteasca a jucatorilor care inainte nu aveau unde pleca. Banul costruieste acum sentimentele!. Revenind la Ando, eu cred ca el va reusi multe lucruri frumoase la constructie, dar in aparare cu ce avem acum nu se poate face mare lucru. Singurul caruia ii prevad un viitor mare daca va fi serios este Tamas, care daca nu-si pierde capul va putea fi comparat in viitor cu marii fundasi ai echipei nationale, mai ales daca vom juca 4-4-2 si va trece in centru. Onut si Giani se intrec in greseli, Burca si Vatafu(prea lent) saint tineri si noua ne trebuie un cap limpede care sa organizeze apararea. Toti cei care au valoare in campionat sant prea batrani (vezi Otelul, Gloria, sau Rachita de la Steaua). Singurul accesibil si bun mi se pare Tibi Curt. M-as bucura mult sa-l vad in viitorul lot al lui Dinamo.
[b]FORZA DINAMO
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.