red dog forever
Nov 15 2004, 11:11 AM
Echipa pe care noi o iubim schiopateaza, si o face serios. Tinind cont ca antrenorul de obicei este cel care plateste atunci cind treaba nu merge ,plus ca ,in cazul de fata , pe zi ce trece Andone isi compromite imaginea in fata suporterilor datorita relatiilor sale cu conducerea si datorita selectiei preferentiale care o face in cadrul lotului. Si tocmai de aceea intrebarea care ne sta in minte tuturor acum este :
Este necesara si oportuna demisia lui andone de la carma echipei noastre :
da, este necesara demisia
nu , nu este necesara
WildSkander
Nov 15 2004, 11:32 AM
Da, categoric !
WildSkander
Nov 15 2004, 11:33 AM
QUOTE(WildSkander)
Da, categoric ! A avut 2 sanse mari de a de afirma in Europa si totul a fost o in fapt o utopie. Doar Europa conteaza, insa Andone ne pregatea inaintea meciurilor internationale si le insufla atata indrazneala baietilor, ca meciurile erau pierdute din start. Puteam sa mai jucam inca 20 de ore cu Partizan ca tot nu le dadeam gol.
Si cu Zilina, sa le multumeasca lui Danciulescu si lui Cristi Munteanu, pentru ca aia nu a fost tactica, a fost la plesneala si a mers ca aveam noroc.
Sa ne aducem aminte cum ne-am facut de ras la Moscova? Sau cum am sperat de pomana cu Manchester? Si ce daca era Manchester? Trebuia sa le rupem capurile, nu sa stam flexati Andone !
Au ajuns tribunele goale, fanii nu mai vin.....pentru ca ne-au umilit sTelistii la noi acasa. Unde suntem acum? Unde sunt jucatorii dinamovisti adevarati care mureau in partidele cu stelistii, unde sunt Vlad Munteanu si Cristi Munteanu?
Nu mai suntem pitbulli, am revenit cainii lupi ai militienilor, care latra si musca doar la cine pot si cand mai pot.
Ne trebuie un antrenor tanar, modern, cunoscator de limbi straine si efervescent. Din pacate, Andone apartine altor timpuri.....
flaviusO
Nov 15 2004, 03:23 PM
hmm... eu inca il sustin pe Ando, desi m-a dezamagit enorm...
1948
Nov 15 2004, 06:54 PM
cred ca a venit vremea sa lase pe altcineva ...
Anonymous
Nov 17 2004, 09:30 AM
si eu consider ca ar cam fi cazul sa lase pe altcineva...din partea mea sa ramana in cadrul clubului (sa preia dinamo 2 fiindca este oricum mai bun ca talnar....)
Mershat
Nov 17 2004, 11:50 AM
Salut.Mai,eu cred totusi ca Andone este un antrenor bun(doar a luat eventul cu jucatorii astia de rahat!),problema mea in ceea ce-l priveste pe omu' asta este ca s-a schimbat la 180 de grade dupa ce a luat eventul,adik acum incepe sa dea lectii jurnalistilor cum si ce intrebari tb sa-i adreseze,a vazut ca-i bine sa nu-i supere pe Cocalar,pe Jidan si pe Militian(Porcea,Cohn&Netoiu) si le baga "jucatorii"(dc se pot numii <jucatori de fotbal>),numai zic de relatia de subordonare fata de Fecali...pacat de el!!!!Speram sa fie demn pana la capat,asa cum l-am vazut la inceput de mandat in Stefan cel Mare,dar vad ca pe zi ce trece tot ma dezamageste.eu mai am rabdare cu el,ca sa fim pragmatici-si asa sezonul asta-i compromis.Eu nu inteleg cum "jucatori" ca Irimia,Galamaz,Alistar,Badea,Tames,Serban(care acum cativa ani s-a bucurat asa de tare la un gol al stelei incat si-a rupt piciorul,faza petrecuta in Groapa)pot exista si supravietuii la Dinamo,nici la Dinamo 3 nu i-as retine in lot...
Anonymous
Nov 17 2004, 01:13 PM
mershat, problema fundamentala este ca el s-a sucit dupa ce a trecut pe bani grei si i-au aparut coarne in plus dupa declaratia aia a lui porcica apropo de anternor ptr urmatorii 25 de ani....iar din aceasta dilema nu putem iesi...
Mershat
Nov 17 2004, 01:30 PM
Normal ca lu' Cocalaru' ii convine un antrenor de carpa,sper intr-o tresarire de orgoliu,cum il avea cand era jucator la noi...ce e pacat in toata povestea asta e ca ,fara a filosofa prea mult,chiar si oamenii avuti(acum vb frustratu' din mine)pot fi "cumparati" fara multa bataie de cap,un alt exemplu este cel al lui Mister,care s-a complacut si se complace in mocirla aia de conducere...
UNGUREANU ROBERT
Nov 17 2004, 03:13 PM
ideea este ca joaca pt DINAMO si in nod normal un antrenor ar trebui sa fie de decor. dar in conditiile de fata cu regret pt Ando ceva trebuie schimbat si nu vom schimba conducerea clubului sau adresa barurilor unde se pregatesc jucatorii, asa ca...
UNGUREANU ROBERT
Nov 17 2004, 03:13 PM
ideea este ca joaca pt DINAMO si in nod normal un antrenor ar trebui sa fie de decor. dar in conditiile de fata cu regret pt Ando ceva trebuie schimbat si nu vom schimba conducerea clubului sau adresa barurilor unde se pregatesc jucatorii, asa ca...
qsl111
Nov 17 2004, 07:32 PM
Ma oameni buni,cand aveam 7 antrenori intr-o saptamana era bine??!!Nu putem sa fim multumiti in nici un fel ce dracu?Suntem cu ei doar la bine,la rau ii inlaturam nu?halal mentalitate...Ando ne-a demonstrat ca poate face eventul,haideti ma sa il dam afara ca sa vina unul care sa nu ne fi demonstrat nimic...
ManoWar
Nov 17 2004, 09:32 PM
Da qsl dar, acum dupa ce a castigat eventu sa schimbat. Pune in primu 11spe jucatori care ii are la inima sau care ii umpla buzunaru. Cum ar fii iordache meci de meci cand a dat 1 pasa monumentala de gol in anglia in propria poarta. Cu gafe ca ale lui nu poti juca in divizia A. Poate prin C dar nu in A.
Cand a plafonat multi jucatori ca Baltoi, Goian (marea speranta care acuma joaca pe la dinamo2 fara vlaga) etc..... Si cand in prima echipa ii tine cu incapatanare pe odraslele alea care nici de divizia B nu mai fac fata. Cand in locul lui Baltoi sau Cigan sau Dragan (El trebuia titularizat chiar dupa perioada cand facea hat trick in fiecare meci cu Dinamo2, altfel sa plafonat din nou) el baga amaraciuni ca Mihalcea sau Niculescu care meci de meci sant popice in teren.
Cand experimenteaza in cupa uefa sau in Champions League. Cand nu am mai vazut tactica la dinamo din iunie... Cand nici un jucator nu joaca pe acelasi post 2 meciuri la rand. AHHH SI AM UITAT, CAND IL JOACA PE PETRE ORICE ALTA POZITIE DECAT CEA PE CARE JOACA EL!!!
Am jucat fotbal de performanta si stiu cum e, cand intri intro pasa proasta nu mai iesi decat daca faci o pauza. Daca lustruiesti banca pana la urmatoarea sansa cand vei da tot din tine sa iti recapeti pozitia de titular. Si in acelasi sens cand esti intro pasa buna si dai gol dupa gol daca antrenoru nu este de valoare sau macar nu stie cum sa isi "maximize the moral" la jucatori sai astia se plafoneaza.
Andone a castigat eventul dar nu era Andone de acuma. Era un Andone care zicea NU conducerii si era un Andone care era impulsiv. Acum este un Snob numit Andone, un prefacut un om care are obraznicie un pilos un pupator pentru conducere.
Pacat dar adevarat :(
ManoWar
Nov 17 2004, 09:55 PM
Ce mai el este un fel de Iordanescu. Numai la o scara mai mica.
Si iordanescu a mers departe cu romania in 94 precum andone a castigat eventu.
Si iordanescu convocheaza si pune pe posturi jucatori pe interese. La fel si andone cu iordache si burca ai lui.
Si iordanescu pierde meci dupa meci cu aceasi nonsalanta si fara o urma de tactica in jocul nationalei. Lafel si Andone cu Dinamo
Anonymous
Nov 18 2004, 01:14 PM
cred ca nu mai este nimic de adaugat, decat poate ca atat andone cat si iordanescu joaca acelasi fotbal ofensiv cu 2 inchizatori din min.1!!!
1948
Nov 18 2004, 07:48 PM
Andone ramane un antrenor bun ... da` in momentul de fata nu prea mai face treaba buna la Dinamo ... ar trebui sa lase pe altcineva ... poate mai incolo va reveni si iar va face treaba buna
red dog forever
Nov 19 2004, 09:38 AM
danciulescu l-a facut antrenor pe andone, un antrenor destul de neinspirat mai ales in ultima vreme, asa lejer spus ca sa fiu diplomat. Si care urmareste cu totul alte interese , ca sa nu zic altceva mai mult. Tot asa hagi l-a facut antrenor pe iordanescu, si cum susnumitul si-a dat demisia... sper sa-l ia cu el si pe fratele lui mai mic Andone , ca in curand o sa ne saturam si de asta....ca si andone e rupt de realitate, invechit, neautoritar si mai nou aciuat dupa bani si interesele sefilor...... Si ati vazut declaratia lui andone? Ce putea sa declare altceva decat ca-l sustine pe puiu...
Anonymous
Nov 19 2004, 06:36 PM
Daca Danciulescu l-a facut antrenor pe Andone, de ce nu la facut si in seriile 007? Mai degraba l-au stricat interventiile lui borcea si netoiu, care-si tot baga gloabele in prima echipa in speranta vreunui export in urss sau china.
drimacus
Nov 20 2004, 01:43 AM
spera cineva la inceputul anului trecut sa terminam mai sus de locul 3 ? .... anul asta a ramas acelasi lot minus stoican , zicu , marica , barcauan, alexa ... asta cred ca spune tot ...
Andone e un mare antrenor si un mare caracter...si imi pare rau cand vad acum ca lumea poate sa uite atat de repede ce-a facut pt Dinamo
drimacus
Nov 20 2004, 02:01 AM
si ..pt cei care spun ca baga jucatori pe interese ..... care sunt aia ? ..... ca despre totzi din lot se poate spune ca are cineva interes sa-i vanda .. asa ca asta nu prea tzine ....
avetzi shi voi putzina rabdare ... sa nu ajungem ca aia de la craiova .. care la prima infrangere ...vor sa se schimbe tot ......... nu mi se pare usor sa recladesti o echipa din care ti-au plecat cei mai buni jucatori ...(poate nu cei mai buni dar cu sigurantza cei mai utili ) ... shi in locul lor au venit unii, clar , mult sub valoarea lor
si inca ceva ... sa-l compari pe danciulescu cu hagi e chiar exagerat .......si in plus eu ma gandesc ca Andone l-a facut pe Danciulescu jucator ... Andone i-a oferit un rol cu mai multa responsabilitate ...Andone l-a pus sa joace ce joaca ....
bozo ... care sunt aia 2 inchizatori ? la galatzi am jucat cu 2 ... in rest nu-mi amintesc ... .. si la urma urmei chiar daca joci cu 2 inchizatori .. care e problema ... o groaza de echipe mari si cu rezultate au jucat si joaca cu 2 inchizatori ...
a ... si vad nici unul dintre cei care sustzin plecarea lui Ando ... nu dau nici o solutzie .... cine sa vina in loc ? ... Florin Marin ????? Bondrea ???? Hizooo ????? super atrenori .... crede cineva ca e vreun antrenor in tzara care sa faca treaba mai buna ca Andone ? sau care sa fie mai ferm in relatzia cu conducerea si jucatorii ? ..... eu cred ca nu exista ..... ma rog, timpul va decide
drimacus
Nov 20 2004, 02:11 AM
a ... si ma mai gandesc la ceva ... fatza de anul trecut andone a mai pierdut catziva jucatori in afara de zicu, stoican , marica, barcauan, alexa .... i-a mai pierdut shi pe semeghin, iordache ( de la el inca sper sa-si revina), Grigorie(asta are scuza ca a fost mai mult accidentat), Alistar ( despre care intotdeauna am crezut ca e un terminat dar in returul trecut s-a autodepasit),
asa ca nu stiu ce-i putem cere unui om care intr-un an a pierdut o aparare intreaga .... din motive de transfer , alcool , femei, dorintza de tranfer ...etc ... dracu mai stie
red dog forever
Nov 20 2004, 07:21 AM
@rew - da rew, eu cred ca danciulescu l-a facut pe andone un antrenor mai mare decat este in realitate ! In sensul ca a pus umarul serios la cariera lui andone. Si este parerea mea cu care nu tre sa fii deacord.
@drimacus : eu am spus ca danciu la facut antrenor pe ando la fel cum hagi l-a facut pe iordanescu . Unde vezi tu comparatia intre hagi si danciulescu? Eu faceam o camparatie de fapte nu o comparatie directa de valoare , ca n-a spus nimeni ca danciulescu loveste mingea ca hagi, hai sa pastram proportiile , unul ca hagi va mai apare peste 20-30 de ani.
Tie iti place cum joaca dinamo acum ? Pai dinamo de 5 luni de zile numai joaca nimic... De 5 luni dinamo se hraneste si traieste din sclipirile lui danciu si niculescu... Eu nu sunt antrenor sa-l judec tehnic pe andone ce ce face si ce nu face pe teren. Nici nu ma intereseaza asta . Eu ca suporter patimas il judec pe andone dupa atitudinea pe care el o are fata de mine- suporterul dinamovist.
Tu il vezi pe andone un tip atat de nevinovat si inocent.. Oare asa este ? Hai sa lasam naivitatea.....
- cine e vinovat ca au plecat multi jucatori de la dinamo, fii tu sigur ca jumatate din ei cu consintamantul si acordul lui andone ..
-cine e vinovat ca sunt jucatori in lotul lui dinamo care gafeaza grav meci de meci, si incontinuare cu incapatanare si sadism (parca face in ciuda cuiva) sunt jucati meci de meci fara probleme, in loc sa fie scosi si eliminati din lot ? Oare se fac presiuni din partea conducerii pentru a utiliza anumiti jucatori sau andone e rupt de realitate ? Si intr-un caz si in altul tot andone e cel vinovat....
-dece andone nu ia masuri drastice impotriva jucatorilor cu viata extrasportiva dezordonata ? Dece sunt tolerati ? Pai mai are un pic si se duce cu ei la bautura si la femei....
- cine e vinovat de campania deazastruoasa de transferari din vara ? Vad ca toata lumea ii injura pe acesti jucatori , dar nimeni nu spune pe aici ca multi dintre jucatori au fost adusi la propunerea si cu acordul lui andone . Cine e vinovat ca ei nu dau randament si cine trebuie sa raspunda ? Evident nu numai borcea....
- cine e vinovat ca dinamo a ratat europa anul asta si ne-a distrus sufletul si sperantele a milioane de suporteri ? Pai europa e un obiectiv serios pentru o echipa si un antrenor care se respecta, daca nu mai esti in stare sa-ti indeplinesti obiectivele si , mai rau, mergi din rateu in rateu pe toate fronturile, atunci ce altceva mai e de facut pentru un antrenor respomsabil ?
Stiti ceva , si eu sunt unul care fac parte din categoria celor multi care am crezut in andone dar m-a dezamagit. Cine sa vina la dinamo antrenor ? Orice antrenor dintre cei de top din romania, daca vine la dinamo poate resuscita echipa..Si andone inca o mai poate face , dar cu conditia ca imediat sa-si schimbe tactica si principiile, deoarece in conditiile actuale mergand pe aceeasi linie nu are nici o sansa.
red dog forever
Nov 20 2004, 09:00 AM
oricum eu nu vreau sa va influentez votul, faceti abstractie de comentariul meu de mai sus care e doar parerea mea personala.
Oricum cu ajutorul adminilor si daca si ei sunt de acord, sondajul va ramane mai mult timp deschis, deocamdata 57% din cei care au votat il sprijina pe andone, asta inseamna ceva, si sper sa voteze toti caiini cu acces la internet din romania si din toata lumea, pentru ca e f interesant de stiut de ce sprijin se mai bucura andone in randul suflarii dinamoviste.
flaviusO
Nov 20 2004, 11:01 AM
cum spunea si drimacus cine sa vina in locul lui?? piturca??
daca ar fi sa plece Ando, pe care inca il sustin, eu l-as vrea pe Sapaliga, ca sa avem si noi asigurata victoria in ghencea :)
dumi
Nov 20 2004, 08:15 PM
Imi pare rau ca nu sunt de acord cu o parte din cele spuse de cei ce si-au exprimat parerea pana acum, dar cred ca o eventuala demidie a lui Andone ar fi cea mai proasta solutie. Rezolvarea trebuie gasita in alta parte. Mai exact, in pregatirea jucatorilor, in daruirea de care acestia ar trebui sa dea dovada, in profesionalismul lor care e de toate, dar numai profesionalism nu. Conducatorii tre' sa inteleaga ca nu mai merge cu vorba: las' ca-i dam noi ce jucatori gasim, daca se poate cei mai ieftini, si Andone se descurca. E cea mai mare greseala. Nu s-a tinut cont de ce a cerut Andone. Si daca a gresit undeva Ando, a gresit ca a cedat atunci cand nu i-au fost respectate indicatiile in ceea ce priveau campania de achizitii. Dar de aici si pana la demisia lui Ando e deja prea mult
Fortza Dinamo!!! Hai Ando!!!
ManoWar
Nov 20 2004, 11:47 PM
QUOTE(dumi)
Mai exact, in pregatirea jucatorilor
Exact ando trebuie sa faca asta. Nu stiu parerea mea este ca e depasit de situatie. Dar ar trebui sa vina cineva in locul lui care e mai breaz. Altfel daca facem ca la nationala numai ajungem nicaieri.
drimacus
Nov 21 2004, 01:45 AM
red dog forever 1... da, asa e .. m-a luat valul .. nu l-ai comparat pe danciu cu hagi ...
adica i-ai comparat .. dar asa, ca rol in evolutzia echipei ... Ok ... insa eu sunt de parere ca s-au ajutat unul pe altul ... adica shi Danciulescu l-a ajutat pe Andone marcand shi(sau) pasand decisiv meci de meci ...dar shi Andone l-a ajutat pe Danciulescu gasindu-i rolul care i se potriveste cel mai bine ;
2. Nu imi place cum joaca echipa .. insa nu pot sa nu observ ca .. multzi din jucatorii care anul trecut au jucat excelent .. acum alearga , lovesc migea si dribleaza altfel ....nu cred ca e vina lui Ando .
Ar mai fi multe de spus ... dar nu cred ca ar rezolva nimic ... oricum buba cea mare la echipa o reprezinta conducerea ... shi chit ca e schimbat andone .si vine altul care la anu o sa ia titlul .... peste 2 ani .. cand ii pleaca 75% din echipa .. nici ala nu o sa mai fie bun.. shi tot asa ...
dumi
Nov 21 2004, 07:26 AM
Dupa cum bine a observat si drimakus, nu se poate face performanta cand dupa niste rezultate mai bunicele sunt vanduti jucatorii care mai misca ceva. A devenit un obicei la noi sa vindem ceva in fiecare pauza competitionala. Cred ca daca nu am avea o conducere pentru care tot ce conteaza sunt banii, ar fi cu totul altceva. Care antrenor nu si-ar dori stabilitate la nivelul lotului? Asa ca mai lasa-ti-l in pace pe Ando, nu el e problema, ci atitudinea conducerii si a jucatorilor.
Fortza DINAMO !!!
Fortza ANDO !!!
justin
Nov 28 2004, 03:13 PM
Cind a venit in groapa Andone m-am bucurat enorm !
Crezand ca va avea aceiasi atitudine cum a avuto ca jucator , adica : luptator cu mentalitate de invingator, tenace,nu se m-mea cu putin,vrea sa castige tot !si mai ales contra "'bisericutelor""
Dar nea Ando baieti sa schimbat ,nu numai la fizionomie s-au in kg. si intru-n om cu mai multe fete. Zice una face alta ! sa dat cu conducerea si inchide ochii la transferurile peste noapte ,s-au declara ca mai are soluti . A facut bisericute in vestiarul unde trebuia sa fie ca la spovedanie ,adica sa nu se auda nimic afara.
Baga intrigi intre jucatori . Are idei postdecembriste si nu are curaz sa atace .
Ar fii multe de spus dar spatiul nu-mi permite si nu as fii crezut pt tot ce stiu despre el. Macar sa faca treaba buna si nimeni nu are nimic cu el.
FORZZA BIANCO-ROSSI
ANDO TE IUBIM! DAR VREM SI NOI REZULTATE BRE !!!
UNGUREANU ROBERT
Nov 28 2004, 03:28 PM
...Da, rezultate. justin nu prea cred ca ceea ce spui este 100% adevarat. poate sti mai multe si ne dai detalii. intrigi intre jucatori? nu cred ca este nevoie...:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.