Slimdog
Nov 15 2004, 03:32 AM
:( Doresc sa propun un jucator care in viziunea mea cred ca se poate integra perfect in sistemul de joc al lui Dinamo / ma refer aici la Sestak, jucatorul lui Zilina pe care chiar Andone l-a remarcat si l-a dorit la echipa.Din declaratiile d-lui Borcea am inteles cu totii ca n-are loc,Dinamo avind deja 5 atacanti:N&D/Dragan,Baltoi,Cigan.Cum majoritatea n-a confirmat ca are fata de Dinamo + plecarea lui Danciu-gol si probabil si Niculescu as dori sa ne spuna d-nul Borcea(presupunind ca nu sint singurul care am aceasta parere) de ce nu se realizeaza transferul.Ati uitat cu totii ce emotii ne-a dat tinarul atacant cind "facea jaloane" printre fundasii nostri/as vrea din iarna sa-l vad cum ii intoarce pe toate partile pe aparatorii ghencisti si giulesteni.E un jucator ieftin din cite stiu.Mie inca imi vine in minte declaratia dupa meciul retur(Sestak) cind spunea ca i-ar face placere sa joace cu o asa galerie.
Va salut.Toate cele bune .CIAO.
Forza DINAMO!
ManoWar
Nov 15 2004, 06:43 AM
Hmm intradevar, Sestak e atacant de varf si are un contract de 20,000$ la Zilina. Deci asta inseamna ca este foarte ieftin.
red dog forever
Nov 15 2004, 08:31 AM
Danciulescu si petre trebuie neaparat sa-i tinem in lot indiferent cat ar costa , sunt jucatori capitali ptr dinamo. Si eu cred ca sestak ar fi o buna solutie, dar cred ca numai noi suporterii avem parerea asta....nu si conducerea din pacate.
neloo
Nov 15 2004, 12:54 PM
in locul lui Danciu l-as vedea pe Gigel Bucur, iar in locul Petre pe Adrian Cristea (desi inca il regret pe Pape Diop)
flaviusO
Nov 15 2004, 03:29 PM
mai degraba Sestak decat Bucur... m-am saturat de glume de jucatori de 1,60 ca Tames, Grigorie, Petre, Irimia, Balan, Semeghin sau D. Serban... ce dracu' chiar nu-i mai hraneste nimeni acasa?? cum drek se opresc toti din crescut la 1,65 m?? Sestak mi-a placut si mie, dar cum il stim pe Ando cum i-a avut la inima pe Pape Diop, Abiodun sau Gaev... cu siguranta NU VA VENI!!!
1948
Nov 15 2004, 06:58 PM
nu dau conducatorii bani pe Sestak ala ... astia n`ar fi in stare sa dea nici 100.000 $ pt un jucator ... nu vedeti ca stiu sa cumpere numai din divizia B ?! sau jucatori liberi de contract ...
red dog forever
Nov 16 2004, 08:15 AM
Andone se cunoaste ca e ingust la gandire , dupa faptul ca nu accepta straini in lot... E cea mai mare prostie pe care am auzit-o , dece sa nu vrei straini in lot in secolul 21? Ca n-au contracte la negru cu fecali si borcea ? Pai decit "legume" deastea autohtone cu mentalitate de berarie care se strivesc la prima atingere, mai bine incerci sa promovezi si citiva straini care cel putin de frica si rusine trag sa-si faca treaba. E drept ca ne-am ars cu citiva straini dar de aici si pana la ati face o regula stupida de a nu fi deschis noului..e cale lunga. Amintitiva de Demolari, cati ani a jucat la dinamo ?
Anonymous
Nov 17 2004, 09:48 AM
uitati ca s-ar putea cumva sa mai ramana petre si danciulescu!!! paaa!!!
acum ca se pare ca ar putea pleca si niculescu in elvetia si deci este f. posibil sa vina gigel bucur (care are "avantajul" de a fi fost antrenat de andone pe vremea cand zicea ca ii este scarba ca a jucat la dinamo....)
Mershat
Nov 17 2004, 01:49 PM
Bozo,nu stiu dc Andone chiar a declarat ca ii era scarba :?: :!: ,dar cert este ca dc pleaca Piticu' o sa fie si mai mare "deranj" pe partea dreapta(n-am sa-l inteleg niciodata pe taranul asta de Andone de ce a jucat cu Petre pe stanga!!!),ca sa nu mai spun de ce inseamna Florentin pt noi,pp ca este singurul care este caine adev si care are respectul si autoritatea de a vb in numele lui Dinamo.In ceea ce-l priveste pe Sestak,eu cred ca ar fi util achipei si chiar ar tb incercat,mai ales ca am inteles ca are 21 de ani,apare aici,in calea transferului adik,lipsa comisioanelor(asa se spune acum la "jaf","spaga","furaciune" :!: :!: )...
vlad1607
Nov 17 2004, 03:00 PM
Propunea cineva pe Sestak....ar fi prea frumos :(
Pai la iarna o sa inscrie Mos Craciun iar dupa aia porcea dupa ce vinde si nevasta :(
UNGUREANU ROBERT
Nov 17 2004, 03:35 PM
vlad ai dreptate mos craciun si poate vb cu el sa ne aduca si titlul de campioni.
UNGUREANU ROBERT
Nov 17 2004, 03:37 PM
nu este de neglijat nici Moldovan, ce daca isi bate nevasta poate asa o sa aiba antrenament cu stelistii( a observat cineva cate suportere are steaua ?)
vlad1607
Nov 17 2004, 03:42 PM
Robert crezi ca mos Craciun nu e satul si el de nesimtirea crasa a conducatorilor nostri + Fecali ? :) :( :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.