qsl111
Nov 14 2004, 04:12 PM
Sunt tare curios sa aflu parerea voastra despre omu' asta.Lasand la o parte chestii precum Mutu...Personal am o parere extraordinar de proasta despre el.Il consider un antrenor fantastic,insa ca om este sub nivelul pateticului...Ati auzit ce a declarat despre Spurs-Arsenal?
"Five-four is a hockey score, not a football score," he said. "I did not see the game, but I can tell you now that the defenders were a disgrace.
"In training I often play matches of three against three, and when the score reaches 5-4 I send the players back to the dressing rooms because they are not defending properly.
"So to get a result like that in a game of 11 against 11 is disgraceful."
Omu' are dreptate poate...dar seamana parca din ce in ce mai mult cu Panduru :) .Ar vrea Panduru sa aiba calitatile lui de antrenor,insa mai este mult pana acolo...Ideea mea despre el este ca a reusit sa acumuleze o experienta fantastica intr-un timp f. scurt ca secund la echipele la care a fost,a reusit sa castige CL cu mult noroc as adauga eu,insa chestii gen duritatea lui si faptul ca nu accepta sa fie contrazis il tradeaza ca om...parca fotbalul era un joc frumos,unde mai si pierdeai din cand in cand si in care mai puteai cateodata sa iei 4 goluri fara sa se creada despre tine ca esti o echipa de hochei...O sa il tin minte toata viata in ipostaza in care isi arunca medalia de castigator al CL,dupa o premiere in care nu a schitat nici macar uin zambet si in aceea in care se bucura exagerat de mult pe terenul lui United.Omul e duplicitar.Scopul scuza mijloacele,dar parca e prea mult la el nu?Doar fotbalistii nu sunt roboti...
Am dreptate? :)
flaviusO
Nov 15 2004, 03:15 PM
N-am nici o parere despre el ca om pt. ca nu il cunosc... poate omul e dedicat trup si suflet profesiei... poate nu-si iubeste familia... poate e impotent... nu-l cunosc dar pot sa spun ca e un super antrenor!!!
1948
Nov 15 2004, 07:21 PM
nici eu nu prea il cunosc ... oricum imi da impresia de om arogant ... si urasc oamenii aroganti
UNGUREANU ROBERT
Nov 17 2004, 02:54 PM
cred ca si noi in locul lui am avea o doza de aroganta. nu pot sa spun ca imi place de Mutu, pt mine este ZEU, este Geniu si mai bun decat regele Hagi dar ca antrenor ( ma refer la mine ) nu cred ca bagam un drogat in echipa. sper ca Mutu sa aiba puterea sa revina desi din cocaina este greu.
qsl111
Nov 17 2004, 07:44 PM
Ma,in primul rand,Hagi nu a fost nici un rege...nici macar pe aproape parerea mea...In al doilea rand,Mutu nu e un drogat ,e doar un fraier cu bani...si sincer nu ar trebui sa fie zeu pt nimeni,dar din pacate este...
Dar vb de Mourinho.Nici eu nu-l cunosc,dar il cunosc la fel de bine cum il cunosc si pe Hagi sau Mutu.Si eram curios doar de parerea obiectiva a oamenilor legata de faptele lui nelegate de Mutu...
1948
Nov 18 2004, 08:22 PM
arogant arogant ... da` nici chiar asa ...
UNGUREANU ROBERT
Nov 28 2004, 01:44 PM
parerea mea, fara suparare, si cred ca este singurul subiect in care am fost obiectiv
cocomarlu
Feb 11 2005, 07:39 PM
E antipatic si ignorant sau mai pe scurt dus .....dar poate asa se descrie un individualist :roll:
Dar ce ma frapeaza e faptul ca nu a facut niciodata fotbal de performanta ,probabil de asta nu cade in melancolie cu faze de genul "cand eram eu jucator...", nu face compromisuri (i-a ejectat pe Veron,Crespo si Mutu fara sa se uite la ei),stie ce vrea..dar nu-mi explic cum naiba a ajuns sa castige asa repede Uefa,Cl si probabil va castiga si cateva trofee in Anglia
Poate e mai inteligent decat media fotbalistilor si fostilor fotbalisti ajunsi antrenori(Gica fii atent!!:P ) si isi permite...sau ii citeste f usor
1948
Feb 11 2005, 09:46 PM
cel mai antipatic antrenor
Anonymous
Feb 18 2005, 03:39 PM
In privinta atitudinii, poate ca Mourinho este putzin mai arogant, insa in privintza calitatzilor de tehnician nu am ce sa-i reprosez si consider ca este un antrenor excelent. A realizat adevarate minuni cu FC Porto, iar acum are Stamford Bridge la picioare. Cred ca este cel mai bun antrenor din Europa. 8) 8) 8)
Anonymous
Feb 18 2005, 04:03 PM
Oricum, Chelsea o ia de la Barcelona... o sa vedeti!
ursul-alb
Feb 18 2005, 05:34 PM
Imi placea mult Chelsea pana sa vina antrenor... acum mi-s mai antipatici si decat MU (ca fan Arsenal cred ca intelegeti la ce ma refer cand zic de MU)...cu asta am spus cam totut.
Am ferma convingere ca "marele" antrenor se va desumfla cat de curand ca un balon de sapun; dupa parerea mea se vede in tot ce face ca are o aroganta si un dispret care mie cel putin imi fac greata.
All the best
1948
Feb 18 2005, 10:44 PM
Radu ... sper sa ai dreptate
qsl111
Feb 19 2005, 12:06 PM
incepe sa imi aduca din ce in ce mai mult amint de zenga jose asta...acuma el se crede marele salvator al angliei,declarand ca nu ii face placere sa aiba fotbalisti straini in echipa cum faca Wenger...da ma,ce sa zic,e tare tipu'...
Ii declar ceva:
Cause we're arsenal,arsenal my friend,we're the gunners,and we're the pride of london town! :)
asta nu ma opreste sa cred ca este cel mai bun antrenor al tuturor timpurilor insa:)
Ciciocle
Feb 19 2005, 02:48 PM
qsl111, sa nu ne grabim cu afirmatii de genul "cel mai bun antrenor al tuturor timpurilor", sa mai asteptam vreo 10 ani. mai cunoastem noi un "cel mai bun antrenor al secolului" care a fost de fapt "cea mai umflata gogoasa" :D
qsl111
Feb 19 2005, 06:40 PM
n-am spus ca este sau va fi cel mai titrat antrenor,ci doar cel mai bun.ca sa iei titluri si cupe ai nevoie si de ceva noroc.in acest moment,se pare ca el are si noroc si echipa si patron in spate,deci sunt premize ca va fi cel mai titrat,dar mai este de asteptat pt asta.Insa eu cred ca este cel mai capabil antrenor care exista in momentul de fata,e ceva comparabil cu herrera(nu stiu daca se scrie asa),cel care a inventat catenacio la inter.e ceva nou si are o capacitate uimitoare de asimilare a cunostintelor,este extraordinar tipu'.Insa eu il urasc,de asta am si deschis subiectul acum ceva vreme:)este arogant si face din fotbal ceva urat,la fel ca si herrera.Nu ar avea ce cauta ronaldinho la chelsea pt ca el este un fotbalist de spectacol,chelsea este modelul eficientei,ca si orice echipa a lui mourinio de altfel...nu stiu...dar daca intorci spatele echipei care te-a facut celebru si mai declari ca este si un club de mafioti nu prea ai ce sa mai zici...
gabri999
Feb 24 2005, 03:53 AM
jose murinho?????????????????
hm
poate ca am o parere proasta despre dansul si pt ca INTER-ul meu a fost antrenat de un antrenor tip murinho , vi-l mai amintiti pe couper ?
da , cred ca sunt cam acelasi tip de antrenor
copii fidele si prost concepute ale lui helenio herrera , marele antrenor care a inventat cattenacio
couper mi-a mancat 2 ani de INTER , mi-a adus aminte ca la un moment dat INTER-ul juca fotbal , nu aparare pe semicerc , cea ce vedeam eu in epoca , daca poti numi epoca 2 ani , couper
si cam asa e si jose murinho, un tip cu o filozofie clara , jucam ca sa nu pierdem si daca mai si inscriem e ok!
asta e fotbal ?
dupa mine nu , e orice altceva
dar nu fotbal
si pt ca faceam mai devreme o comparatie cu herrera , pentru el toata stima , a inventat cattenacio , dar pe langa asta a adus asezarea in teren , a inventat pozitiile clar definite pt orice jucator si sarcini de joc pt fiecare , a adus o organizare a jocului , desi vorbim de ani de mult apusi
si ce ar fi fost fotbalul fara toate astea , cu siguranta ca daca n-ar fi fost herrera s-ar fi inventat un altul , dar fara el s-ar fi amanat dezvoltarea sportului asta
si dupa mine frumusetea lui , a luptei din teren si din afara lui
a tacticii si a tot cea ce implica azi pregatirea unui meci
murinho dupa mine = couper + 10 tone de noroc
aceeasi mentalitate expusa in stilul arogantei , tipica acestui gen de antrenori .
hai sa fac acum o comparatie cu un alt antrenor , sa zicem alex ferguson , care desi antreneaza o echipa care nu-mi place , e dupa mine un mare , foarte mare , antrenor , un extraordinar tactician , un "jucator de sah" cum se spune ,
in comparatie cu murinho , parca echipa lui joaca fotbal , si deaceea marile echipe sunt echipe mari , pt ca nu se apara miseleste , nu trag la fiecare meci de rezultat , cu siguranta ca sunt si exceptii , dar parca murinho pe unde a fost numai asa a castigat , la "ciupeala" sa prinda si el ceva
amintiti-va meciul de anul trecut cu manchester pe old traford , cand porto s-a calificat in minutul 89 , ar mai fi fost acelasi scenariu dupa , eu nu cred
sau de finala champions league cu monaco in care l-a fel monaco ataca si el pe contre
dupa mine a fost cea mai urata finala de la inventarea CHAMPIONS LEAGUE
si daca cineva stie un meci in care porto sau chelsea - made in murinho a jucat fotbal la nivelul pe care il vad eu in champions league sa-mi spuna si mie
dati-mi si mie un exemplu, daca stie cineva de un super meci facut de porto sau chelsea ???????????
in final , ca o concluzie , murinho , o avea el rezultate , dar doar atat ,
alex ferguson, in schimb are mult , mult mai mult
Anonymous
Feb 24 2005, 08:41 AM
Asa, am vazut aseara meciul Barcelona - Chelsea. Sincer, nu mi-a placut nimic la Chelsea. Ce e cu apararea aia pe doua linii cu 4 + 4 oameni? Pai asta nu e fotbal, e anti-fotbal. Si au dat golul ala din cel mai mare bulan posibil... As putea spune ca ei joaca un "fotbal inchis"...
Cel mai tare mi-a placut fatza lui Mourinho dupa primul gol. Se citea "m-a cam facut Rijkaard..."
Ok, acum despre el.... Ce om normal (si cu atat mai mult un antrenor bun) face declaratii de genul "Cine e Eto'O? N-am auzit de el..." sau "Rijkaard a fost mult mai bun decat mine ca jucator, dar ca antrenor nu am ce discuta..."???
1948
Feb 24 2005, 06:26 PM
ce ma bucur ca a castigat Barcelona aseara ... imi pare rau ca nu le`au dat mai multe ... cat de arongat poate fi mourinho ... ala nu se numeste fotbal ... Abramovici a bagat o caruta de bani intr`o echipa care se apara ... a dat bani pe Kezman , Drogba ... jucatori de viteza si de tehnica ... si echipa lui se apara... mai demult imi placea Chelsea ... acuma , incet incet , ajuns sa`i urasc ... si asta din cauza lui mourinho ...
Cainele
Feb 25 2005, 10:17 AM
Personal nu il cunosc pe cetatean , nu sta in bloc cu mine, la scoala nu am fost colegi si nici pe Dinamo nu am stat unu' langa altul( el poate sta in N sau S)
Dar lasand gluma la o parte tind sa cred ca este unul dintre cei mai buni antrenori din lume...
Aroganta la care va referiti unii dintre voi ca il caracterizeaza nu o consider un minus...atata timp cat omul este cel mai bun in ceea ce face , te poate privi de sus...
Anonymous
Feb 25 2005, 11:15 AM
Mda... am vazut cat de bun e... si in meciul cu Barcelona si in cel cu Newcastle din cupa. Aroganta nu e un lucru cu care sa te lauzi, zic eu... De obicei oamenii aroganti sunt cei mai urati (neiubiti). Parerea mea e ca mai mult de campionatul englez nu prea o sa ia cu Chelsea.
gabri999
Feb 25 2005, 08:00 PM
Barcelona - Chelsea
Posesie 68% - 32%
Șuturi la poartă 37 - 2
Șuturi pe poartă 11- 0
Intervenții ale portarilor 7 - 20
Situații mari salvate de portari 0 - 9
asta e murinho !!!
rezumatul lui, cel putin !
si daca vreti sa va convingeti de mai multe accesati
http://www.gașca slugilor proaste.ro/index.php?a=1542&shift=1 ( am sa platesc reclama pe care am facut-o ziarului asta , dar sa stiti ca nu-mi place , am facut-o numai pt articol , care mi s-a parut bun , peste "ARTICOLELE ALEA DE MAHALA" atat de mult promovate prin mai toata media romaneasca , inclusiv sportiva )
eu zic ca asta e o analiza ertinenta a cea ce a facut murinho pe nou camp !
si daca cifrele nu sunt elocvente pt unii , incercati macar sa vedeti si stilul unui om care joaca asa caum va spuneam cu ceva vreme in urma "LA CIUPEALA"
acest "maestru" cum il numesc multi
eu nu vreau asemenea antrenori in fotbal ,
sa se apuce de cricket , sau de basseball ca cred ca sunt unele din putinele jocuri sportive la care poti sa si dormi ( sa stai cu fundul in poarta ) , asa cum ii place dansului
cam atat am vrut sa va zic
mai vb
ciao
gabri999
Feb 25 2005, 08:11 PM
vlade
stiu ca ai vazut meciul cu barca
ce mai zici dupa asta
ca eu am ramas dezgustat de cea ce-am vazut
incat imi doresc sa iasa toate echipele englezesti nu numai mizeria aia de chelsea
qsl111
Feb 26 2005, 02:08 PM
In anglia sunt 3 categorii de echipe.Anul trecut erau 2.Cele care joaca englezeste,la care portarul degajeaza mingea pana la o extrema care centreaza si urmeaza 3 optiuni:gol,corner,ocazie:).La care cand se incearca cat de cat constructie cu pase printre sau calcaie publicul fluiera.Astea sunt majoritatea:Manchester,Liverpool etc.A doua categorie este formata din echipele care joaca frumos,spectaculos,ca in spania de ex.Aici este arsenal si din cate stiu eu nu prea mai exista altele in primele 2 ligi.A treia este Chelsea.Daca arsenal juca frumos anul trecut,criza ei de anul asta,creeata din cauza lui wenger care nu doreste sa cumpere jucatori si in special portari a facut-o pe chelsea sa ajunga la o diferenta enorma in campionat,si sa arate ce este de fapt in meciuri cheie cu newcastle si barca...
Gabi nu ai cum sa spui ca nu mai vrei echipe britanice in CL,dat fin faptul ca este o diferenta atat de mare intre ele si chelsea...Arsenal daca si-ar reveni ar MERITA sa ia cl-ul pentru ca ani la rand a fost ghinionista,iar anul asta cand nu mai este nu prea mai are echipa...
1948
Feb 26 2005, 08:07 PM
Alex Ferguson nici nu merita sa fie comparat cu mourinho ... e cu 10 clase peste el
dumi
Feb 26 2005, 09:38 PM
S-ar putea sa-mi atrag multe comentarii urate, dar mie imi place antrenorul mourinho...ca om lasa putin de dorit, e cu nasul cam pe sus, dar ca antrnor mie imi place....ganditi-va ca pana sa fie el antrenor la porto, nu exista pentru ei performanta mare (titluri, ma refer) la nivel european....si sa nu-mi spuneti mie ca din intamplare a castigat in 2 ani consecutivi cupa uefa si chl, ca e cam aiurea...oricum, uitati-va la porto de anul asta....e varza....unde mai e echipa care anul trecut domina intrecerea din portugalia?
Si ce rezultate are chelsea anul asta....cu aproximativ acelasi lot ca anul trecut....cu vreo 3-4 jucatori noi in formula de start are niste rezultate excelente....nu e oare si meritul lui ?
Cat despre meciul cu barca, cred ca era oarecum de asteptat pt mourinho sa joace superdefensiv....oricum e stilul lui...dar cu atat mai mult in fata unei formatii atat de ofensive ca barca....si sa stiti ca daca drogba nu era eliminat(AIUREA!!!), ma indoiesc ca spaniolii ar fi obtinut mai mult de un egal...
Oricum, pt mine chelsea ramane o mare simpatie....
qsl111
Feb 27 2005, 02:08 PM
ma fotbalul nu trebuia sa fie frumos?spectaculos?sa atraga lumea la stadion nu pentru ca esti fanul echipei respective ci pentru ca vrei sa vezi spectacol?nu ati vazut,cum ziceau spaniolii inaintea meciului cu steaua,ca le pare rau de teren pentru ca SPECTACOLUL nu va fi de calitate.Nu meciul,spectacolul...astia sunt spaniolii.Compara tu barca de acum sau realul care juca ca manu acum cativa ani cu acest chelsea de astazi...Mourihnio,pe langa faptul ca esta arogant mai face si un mare defavor fotbalului!Este bun,asta am zis si eu,probabil cel mai bun,dar eu daca ar fi sa aleg sa ma duc la un meci cu chelsea si unul cu lilwall m-as duce la cel cu milwall...din cauza spectacolului!
qsl111
Feb 27 2005, 02:10 PM
realul care juca cu manu am vrut sa zic...apropos,pt moderatori,unde este butonul de edit:)?sau sunt singurul care nu-l mai gaseste?
Ciciocle
Feb 27 2005, 11:17 PM
cauta in dreapta sus, langa butonul "citat" e un buton "modifica"
gabri999
Feb 28 2005, 03:53 AM
v-am aratat statistica
daca as fi putut inainte de meci mi-as fi luat un bilet la acest meci si m-as fi dus la barcelona sa-l vad
si probabil ca dupa as fi injurat toti "murinhiosii" de pe terra
nu vreau sa vad un fotbal ca cel practicat de chelsea ,e gol , e un nimic , decat un rezultat si nimic , dar absolut nimic in plus
porto a castigat cupa uefa , cupa campionilor , dar nimeni nu-si va aminti de ele , doar amatorii de statistici , nimeni altcineva , pt ca n-am avut ce vedea in meciurile alea
doar o defensiva si cateva contraatacuri
la fel ar fi fost si barca -chelsea , insa a fost marele , de acum pt mine, arbitru ANDERS FRISK ,
in cea ce-l priveste pe SIR ALEX FERGUSON , imi cer scuze ca am facut o asemenea comparatie si ca l-am coborat atat de jos , insa a fost primul antrenor care mi-a trecut prin minte
nu puteam totusi sa fac o comparatie intre murinho si sa zicem Anghel Iordanescu , ca dupa mine sunt cam la fel sau cu HAGI , ca si el e cam tot in acceasi oala numai ca ultimii doi nu sunt atat de obsedati de defensiva
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.