Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Armenia 1-1 Romania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Anonymous
Echipa nationala a Romaniei disputa miercuri ultimul meci din acest an in compania Armeniei, la Erevan.
Cu 15 jucatori indisponibili, Romania va trebui sa mizeze cu precadere pe jucatorii din campionatul intern.
Victoria este obligatorie, altfel sansele de calificare se vor reduce simtitor.
Jocul va fi transmis in direct de TVR1.
Cum vedeti acest meci?
ManoWar
Eu cred ca e super bine ca jucam cu jucatori din campionatul intern. Mai bine joci cu jucatori in forma decat cu jucatori care lustruiesc banca la echipe mari in europa.

Macar asta e parerea mea
flaviusO
Tre' sa-i batem ce drek... cu doar 2 titulari va fi greu de tot... dar sper sa iasa bine...
1948
parerea mea ca vom castiga destul de usor ... 2 , poate 3 goluri diferenta ... ce dreaq , doar n`o sa ne bata si armenii
Alchimistul
Nu cred ca ne incurca armenii chiar daca jucam cu o echipa decimata de accidentari si de jucatorii neconvocati de Iordanescu la sfatul lui Giovanni.

Stelea- Stoican Barca Moldovan Dancia- Caramarin Tararache Dica Cernat- Marica si Bratu cred ca vor fi de ajuns pentru armeni.
flaviusO
cum spuneam... doar cei 2 de la sahtior si poate dica sunt titularii de drept care vor juca in armenia... va fi greu... imi amintesc ca pe vremea lui stoichita au tinut mai bine de o ora spania in sah... nu sunt de talia andorrei, trebuie sa-i tratam ca atare!!!
Slimdog
Normal ar fi sa cistigam indiferent de echipa care va fi in teren;chinuit sau la scor etc. Daca nu cistigam se reduc drastic sansele de loc II la care ar trebui sa speram
Anonymous
la fel ca la dinamo selectia se face pe pile fecaliene pentru ca in mod normal adi ilie ar fi trebuit sa fie titular, trebuia adus si vali nastase care e titular la bologna in serie A...mitea tb sa fie la lotul mare...balaci a spus f. bine ca avem o selectionata divizionara...oricum suna mai bine ca echipa SH!!
singura sansa ca sa invingem este bulanul lui kashketa...
UNGUREANU ROBERT
mai sunt cateva ore pana la meci, nu am emotii si cred ca vom castiga lejer. cred ca avea loc si Contra in echipa. felicitari Tararache ... si musca din armeni. nu vreau sa deranjez pe cineva se pare ca si adrian ilie a inceput sa joace. i-am scris numele cu litere mici pt ca el ca om lasa de dorit.
1948
uite ca n`am castigat ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.