Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zone Ex-Bucuresti cu Influenta Dinamovista
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
WildSkander
Chiar daca se spune ca Bucurestiul reprezinta un amestec eterogen de interese (ma refer efectiv la fotbal), exista totusi districte unde nu se poate contesta ca o echipa sau alta are mai multi sustinatori.
Extrapoland si lasand la o parte Bucurestiul, acest topic se doreste a fi un prim pas catre confirmarea unor nuclee si Zone cu Influentza Dinamovista.
Prahova, Arges, Sibiu, Mures, Alba, Cluj, Ialomita, Calarasi, Hunedoara.....Incontestabil, aici suntem in prim plan in razboiul cu stelistii, sunt zone rosii, facem legea (vis a vis strict de numarul de stelisti).
Ar urma zonele unde lumea este usor indecisa cu un plus in favoarea noastra:
Teleorman, Giurgiu, Dambovitza si judetzele Covasna si Harghita, unde multi maghiari simpatizeaza echipa noastra, datorita fotbalistilor de origine maghiara care au jucat la noi cat si a rivalitatii lor cu sTeaua la hochei.
Zone cu un minus in defavoarea noastra: Brasov, Iasi, Buzau.
Si zonele ostile: Timis, Constanta, Olt, Dolj, Gorj, Bacau si eventual o parte din NV Romaniei.
Celelalte zone cu judetze cu tot, sunt neutre, exista dinamovisti si stelisti in proportii relativ egale.

Acest thread isi propune de a trece in evidentza pe suporterii dinamovisti din afara Bucurestiului, care posteaza pe www.dol.ro, pentru a se incerca stabilirea unor conexiuni rapide intre dinamovisti care locuiesc in acelasi oras si care doresc sa infiintzeze brigazi care sa fie recunoscute si in galeria dinamovista.
Pentru a putea fi puternici, trebuie sa fim uniti si sa ne ajutam intre noi !
Astept opinii si idei din partea tuturor dinamovistilor din tzara si nu numai, si bineintels povestiri interesante din continuarea confruntarii dinamovisto-steliste la nivel de Ex-Bucuresti.
Dumnezeu sa ne ajute !
Anonymous
Adaug si diaspora la lista.

Virginia (SUA) primeste un vot pentru Dinamo.
Sezran
nu stiu cum ai stabilit ca avem un plus in dimbovita. eu la tgv parca am vazut mai mult stelisti. cred ca poti pune si galatiul si braila in tabara stelei.
bibishte
intr-adevar, eu m-am nascut in Giurgiu shi acolo sunt foarte multzi caini, la fel cum sunt shi destul de multzi spurkatzi. nu shtiu daca am avea noi un plus in acest judetz, dar e cert ca merg prea putzini oameni la meciuri (mai ales in galerie, de obicei merg la tribune) avand in vedere distantza minuscula intre Bucureshti shi Giurgiu.. ca o comparatzie, daca pleci din Bucureshti dintr-un cartier marginash la meciurile lui Dinamo cu transport in comun (de exemplu din Berceni, etc) faci mai mult pana la stadion decat ar face cineva care pleaca din Giurgiu cu mashina.

in alta ordine de idei, ce ar trebui facut ca sa vina mai multa lume la stadion?
vlad1607
Chestia cu numarul e cam relativa.....Oricum ideea cu formarea de brigazi e f buna si personal o impartasesc de mult timp....
vlad1607
Apropo cei ce sunt din IS pot sa trimita un mail la adresa GHISHUL@yahoo.com pt a le face cunoscute anumite intentii personale in legatura directa cu tema discutata.Curiosii si ultrasii de "tastatura" sa se abtina ok? gunshot.gif

[size=18]SEMPRE FORZA DINAMO :matrix:
Garin
In orasul meu de bastina Rm.Valcea spurcatii sunt la putere urmati aproape de prazari..
chimaira
despre Campina stiu ca mai sunt ceva caini.cand stateam inca acolo si faceam deplasari eram o brigada destul de mare...
acum mare parte s-au facut mari icon_cry.gif sau au plecat pe afara.spurcatzi sunt, in special pushtime...

sunt impotriva ideii anti-provincie care se propaga in PCH.
WildSkander
QUOTE(Garin)
In orasul meu de bastina Rm.Valcea spurcatii sunt la putere urmati aproape de prazari..

Salve Garin, mai posta cineva din Ramnicu Valcea pe www.dol.ro si spunea ca a facut deplasari la meciul cu Manchester.
Chiar eu am vazut in noaptea meciului, in cariterul Militari, o masina de Valcea, in care erau 4 caini cu fulare si steag.
Daca ati putea sa va strangeti macar 3-4 sa puneti bazele brigazii si a fan-clubului ca banuiesc ca nu exista nici asa ceva.
Nu trebuie mers continuu la meciuri, dar macar sa faceti ceva opozitzie spurcatzilor si prazarilor.

Asteptam cu interes sa auzim noua brigada din Ramnicu Valcea. Ar fi bine ca numele brigazii sa contina si numele orasului vostru, tocmai pentru a va evidentia astfel !
WildSkander
QUOTE(chimaira)
despre Campina stiu ca mai sunt ceva caini.cand stateam inca acolo si faceam deplasari eram o brigada destul de mare...
acum mare parte s-au facut mari icon_cry.gif sau au plecat pe afara.spurcatzi sunt, in special pushtime...

sunt impotriva ideii anti-provincie care se propaga in PCH.

Este o idee absolut tampita asta impotriva dinamovistilor din provincie. Oricum sunteti cel putin la fel de numerosi ca cei din Bucuresti.

Cat despre Campina, orasul va fi in avangarda iubitorilor de muzica rock, asta ti-o spun ca am avut ceva prieteni din Campina, rockeri dinamovisti.

Pustanii care se dau spurcaciuni, vin de pe la Brebu, dinspre pasuni.
Campina va ramane un bastion alb-rosu si trebuie aparat de cei care locuiesc acolo.

Reorganizati-va, faceti legea in oras !
1948
in Piatra Neamt sunt multi dinamovisti ... sunt si multi stelisti si rapidisti ... dar ne evidentiem prin faptul ca la un meci cu Ceahlaul eram cam 50 de suporteri , in timp de stelistii si rapidistii nu prea merg la meciuri pe aici . La fel , in deplasari , aproape la fiecare meci mai important avem cativa reprezentanti ... iar cea mai numeroasa deplasare s`a facut la Bacau , cand am inchiriat un microbuz , iar altii au venit si cu trenu` ... se vorbea la un moment dat de o brigada ... dar ideea s`a stins din lipsa banilor ... poate mai incolo vom incerca iar , si atunci sper sa reusim ... pana atunci ... RESPECT SUPORTERILOR PROVINCIALI CARE MERG LA MECIURI !
kacio
eu sunt din galati
aici aveam un grup al nostru care se cheama Guardia Galati si suntem " recunoscuti" de aia din bucuresti
chiar sa pronuntat si numele pe site icon_wink.gif :)
sunt si aici multi spurcati , au chiar si o grupare a lor , dar sunt varza rau de tot :)

nimeni nu se compara cu suporterul dinamovist

forzza dinamo
kacio
sezran , te contrazic
galatiul nu este in tabara stelista
WildSkander
[quote="1948"]in Piatra Neamt sunt multi dinamovisti ... quote]

Daca tot sunteti catziva, si care ati mers pe la meciuri, ce este atat de complicat sa va luati un nume, sa va alegeti 1, 2 reprezentanti care sa dialogheze in numele vostru.

Va dau un exemplu ipotetic. Poate mai sunt catziva dinamovisti prin Piatra Neamt sau Targu Neamt, sau Campulung Moldovenesc, ei bine si ei stau la cutie, nu au tupeu sa iasa in fatza, se gandesc ca sunt prea singuri.

Daca va organizati intr-o brigada, cu nume cu tot, si sa apara numele orasului vostru, mai printati si cateva foi, iar unul mai bun pe calculatoare va face si o pagina pe net, pai nu este mai bine asa?
1948
da...am auzit de Guardia Galati...chiar am stat cu ei la meciul de la Galati de anu` trecut...
WildSkander
QUOTE(kacio)
sezran , te contrazic
galatiul nu este in tabara stelista

Kacio, respekt ! Fi tare, te-am observat si-mi place determinarea ta.

Vrem sa se auda ca in Galati exista o Guardia. Sa aveti 2, 3 baieti care sa se ocupe de recrutari din randurile pushtanilor dezorientati.
WildSkander
QUOTE(1948)
da...am auzit de Guardia Galati...chiar am stat cu ei la meciul de la Galati de anu` trecut...

Aveau si pagina web !
1948
si la noi au fost multe tentative ... si de site ... si de brigada ... si de tot ... dar nu s`a reusit inca ... oricum , fiti siguri ca o sa mai incercam ...
WildSkander
QUOTE(1948)
si la noi au fost multe tentative ... si de site ... si de brigada ... si de tot ... dar nu s`a reusit inca ... oricum , fiti siguri ca o sa mai incercam ...

De site mai inteleg, dar de-o brigada o puneti cand va strangeti la o bere ! Asta o puteti face, nu este mare filozofie, sa va luati un nume, sub care sa va faceti auziti !

Nu trebuie pentru inceput logistica cine stie ce, intai va luati numele, sub care sa strangeti noi membrii, si dupa aia mai vedeti
kacio
WildSkander , ne tinem tare pe picioare
la meciul cu otelul de la galati am umblat toata ziua cu fularele la gat in oras , cantam cantece , se uita lumea la noi ca la un lucru sfant
pana la stadion am fost cu fularele la gat si pe langa noi trecea galeria de tarani al lui otelul
erau vreo 60 persoane
Alti dinamovisti veneau cu fularele sub haina si abia apoi le scoteau

cat despre grupul stelistilor ,am spus ca sunt varza
pai ei nu au un steag , nu au nimic

noi avem si steag de gard , si steag de fluturat si steaguri pe bete , avem de toate

forzza dinamo
kacio
vreau sa zic ca nici odata nu o sa ascund ca sunt dinamovist , chiar daca e treaba urata uneori
WildSkander
Hey Kacio, bravo, sunteti tari, deci Guardia Galati, un lucru bun este ca atunci cand o sa trec prin Galati o sa am cu cine sta la o bere, la o friptura :)

Un singur lucru sa stii ca ma deranjeaza. Cuvantul "tzaran" a ajuns asa spus in batjocura.....
Pai putem sa le spunem fraierii de la Otzelul, cocalarii din galeria Galatziului, dar NU TZARANI !

Exista o chestie falsa ca daca esti din Bucuresti poti sa-i faci tzarani pe ceilalti. Este absurda chestia asta. Mai ale ca prin comportament, aici in Bucuresti, sunt o gramada de oameni subtziri in toate...
kacio
mai , nu le spun tarani ptr ca sunt din provincie
si eu locuiesc in acelasi oras ca si ei , dar in galeria lui otelul sunt numai fenomene de oameni , pustani care ii zice lui mama ca se duce la un prieten ca sa reuseasca sa vina si el la meci , tigani nespalati ... sunt vai de capul lor

nu au un pic de cultura in ei
daca le vezi fata o sa-mi dai dreptate :)

apropo iti las pg mea de e-mail ca nu se stie niciodata cand vii si bem o bere
kacio23@yahoo.com

iti spun si tie , nu am 23 ani , am 18 (momentan) :)

forzza dinamo
Anonymous
Si in Oradea sunt multi dinamovisti, avem acolo o brigada destul de cunoscuta, Guardia Oradea se numeste. In Oradea, Rapid are cei mai multi fani, apoi vine Dinamo si Steaua. De obicei, in provincie cei care tin cu Steaua sunt pustani complexatzi sau oameni care nu se pricep la fotbal. Elocvent este faptul ca in Oradea nu exista nici o brigada ghencista. Desi inferiori, cei din Guardia Oradea si-au facut un nume si incearca sa fie prezenti la meciurile mai importante. Si in Cluj sunt multi dinamovisti, si in Alba Iulia si mai ales in Arad. Moldova e plina de spurkatzi si rrapidisti, insa Ardealul este dominat de caini. E clar, trebuie facut ceva sa-i aducem si pe cei din provincie la stadion, sa-i determinam sa nu mai stea in fatza televizorului si sa faca un efort sa-si sustzina echipa. Dar daca nici cei din Bucuresti nu vin la meciuri... Orasele cu brigazi mai cunoscute: Oradea (Guardia Oradea) ; Galati (Guardia Galati) ; Pitesti (Guardia Pitesti, au fost cu Manchester si cu Partizan). Brigazi mai putin cunoscute mai sunt in Arad, Hunedoara, Teleorman, Satu Mare, Brasov.
qsl111
Ma eu sincer am dubii in ce priveste brigazile astea...daca e vorba de numarul de suporteri dintr-un oras atunci nu ar tebui sa vorbim de brigazi,pt ca ele sunt alcatuite dintr-un numar relativ mic de oameni.Din ce am vazut cu ochii mei,peste tot in tara pe stadioane cand jucam noi se striga numele Stelei...Exceptand desigur orase precum Craiova,Timisoara sau Ploiesti.Deigur,se stie ca atunci cand jucam cu Steaua trenurile din Ardeal sunt pline de dinamovisti insa restul tarii este exclusiv stelist.Rar am fost in Ardeal insa in restul tarii m-am plimbat mult,si de aceea nu ma pot pronunta in legatura cu mentalitatea celor de acolo,insa este logic sa fie mai multi stelisti in restul tarii dat fiind faptul ca inca in jur de 55% din populatie traieste la tara(nu e nici o jignire,nu ma intelegeti gresit) si ca >90% dintre acestia tin cu Steaua(motive legate de nr de campionate etc...).Nicaieri in tara nu suntem noi mai multi decat stelistii decat,repet,poate in Ardeal unde nu ma pot pronunta.Si sincer pe mine nu ma deranjeaza...La facultate nu am decat un singur coleg stelist din 250 de oameni,iar regia de ex.,ca sa nu amintesc restul caminelor studentesti este plina de dinamovisti.Poate ei sunt fericiti ca au 1000 de suporteri din mediul rural,eu sunt mai fericit sa stiu ca avem unul singur la oras...
kacio
Guardia Galati ii saluta pe cei din oradea
sunteti cei mai renumiti , pe buna dreptate
insa nici noi nu suntem mai prejos decat voi :) , oricum nu asta conteaza

forzza dinamo
Metallica
asta cu grupuri si brigazi e o chestie destul de greu de realizat.eu sunt din roman dar stau in iasi...studii, chestii..la meciul de la bacau din primavara am fost o gramada din iasi dar fara sa stim nimic unii de altii.abia seara dupa meci cand asteptam trenul inapoi ne-am vazut.in toamna asta la bacau m-am intalnit cu vreo 10 tipi din roman, la fel veniti care cum a putut.in iasi acum la meci au fost cam 23 in galerie ieseni si restul din bucuresti...din pacate nu se gaseste cineva care sa organizeze treaba.
vlad1607
George ti-am raspuns la mail..nu e nici pe departe atat de greu sa organizezi..o sa vezi!
StefanGL
Ok..sunt din Galati.. "membru" Guardia Galati..D c am pus cuv membru in "..pt ca nu e nici pe departe o brigada! Adica:aportul membrilor in actiunile pe care le intreprindem in realizare de steaguri, bannere etc etc este extrem de redus (asa este in toata tzara)...sunt DInamovisti numai cand echipa merge foarte bine..sau macar bine...(iar cu parere de rau,asa este peste tot in tzara)..Suntem destul de DEZORGANIZATI cu exceptia meciurilor cu steaua, cand reusim sa mergem chiar si 2 microbuze, insa repet, exceptie fac meciurile cu steaua! In rest..suntem 5-6 insi mai "nebuni"..care cel putin anul trecut am reusit sa adunam 15 meciuri..atat in buc, cat si in provincie! (anu' trecut echipa mergea bine..deh)! Anul asta am resit sa strangem abia 4 meciuri si asta intr-un nr extrem de redus 3-4 inshi...deci, cu parere de rau, nu suntem nici pe departe o brigada in adevaratul sens al cuvantului, cu toate acestea am reusit sa ne facem un nume..Ca model ii avem pe cei din Oradea! De ce?? Pt ca sunt singura brigada din provincie care au reusit ceva. Am incercat, insa din lipsa de fonduri si implicare nu am reusit!! Da, in galati sunt destul de multi stelisti..insa extrem de dezorganizati, fiind probabil suporterii echipei de aur a stelei..! Ce e mai grav e faptul ca nu vine nimic din urma..si nici nu va veni prea curand daca nu reusim sa-i "educam" pe cei mici in spiritul Dinamovist!
E foarte greu sa realizezi ceva in provincie si asta in mare parte din lipsa de informati, nu toti reusind sa afle miscarile sau intentiile nucleului galeriei!..pe langa asta as mai adauga comoditatea si lipsa de mentalitate...si inca n lucruri! Mentalitatea se educa..insa nu poate fii educata prin comoditate, asa ca in afara de cei 5-6 insi mai "nebuni" de care vorbeam...peste tot in tzara Dinamovistii (dak nu se trezesc) o sa ramana niste mancatori de seminte (cu parere de rau o spun, iar realitatea e dura..si voi o stiti!)...Nu mai mancati seminte, nu mai fitzi comozi..e greu ,greu greu...Noroc`!
p.s: nu am mai lasat msg pe acest forum,desi il citesc cu interes..sper sa ne auzim cat de curand!ciao!scuze dak nu se intelege mai nimic la jumatatea textului, promit sa fiu mai clar pe viitor icon_wink.gif
kacio
pai sa fii mai clar stefane :P
ai dreptate cu educatia , poate si eu inca mai trebuie sa invat , dar macar nu mamanc seminte si particip si la meciuri si la munca cu cea mai mare placere
Cand ne mai intalnimi undeva sa vorbim ceva , fie pe mirc , fie fata in fata
vad ca messengerul tau face figuri ( ba esti online , intr-o secunda offline si invers )
1948
pt george ... la bacau la meci jumate de galerie era din Piatra Neamt ... din Iasi nu stiu cati erau ...
flaviusO
respect Guardia Oradea!! respect Guardia Galati!! Cred ca e extrem de greu de realizat asa ceva in Piatra-Neamt... :(
StefanGL
hmmm...sa stiti ca nu e asha greu,trebuie doar sa comunicati intre voi,sa va cunoasteti si sa va mai intalnitzi la un "suc" :D ..si trebuie sa aveti ambitie si pasiune..si putzin "cascaval"(pt inceput)..apio lucrurile o sa vina de la sine,cum o sa auda lumea de voi cum o sa va contacteze..salut! icon_wink.gif
vlad1607
Flavius nu e f greu...in ?Maratei de exemplu sunt destui caini care ar fi doritori de a infiinta o factiune a galeriei o brigada ceva.Din pacate eu merg ffff rar in P NT asa ca nu mai stiu ce s-a intamplat cu cei pe care ii cunosteam.Tu unde stai in P NT?
flaviusO
In Precista... stiu si eu cativa caini... dar nu imi pun mari sperante ca am putea face ceva...
vlad1607
Flavius cu seriozitate se poate..uite de exemplu eu deja am fost contactat de cativa caini din IS....Nu te Lasa! FORZA CAINII !
Trimite un mail la adresa pe care am dat-o pe pagina anterioara sa ne vedem si la o bere cand ajung si eu in P NT !
Numai bine Flavius :)
WildSkander
Observ cu placere ca in Moldova, DINAMO are fani destul de patimasi si bravo lor pentru asta !
Vad ca sunt caini de prin Iasi, Piatra Neamt, Roman. Mai jos putin pe harta, Galatiul. Excelent !
Din Prahova cam putini, doar Chimaira, hallo rockeri dinamovisti din Ploiesti si Campina, wake up !, daca nu puteti la meciuri, macar tineti-va cizma la fel de sus pe gatul stelistilor, atat cat sunt ei (ca sunt putini, in Prahova).
Cam slaba miscarea, cel putin pe forumul www.dol.ro, a celor din Muntenia.
Hey Ardealul? Nu-l suparati pe Dobermann :))
Haideti baieti, sa ne cunoastem mai bine, sa se auda in fiecare oras ca suntem sub un nume sau altul, sa fim temuti si respectati de toti !
Astept in continuare, anunturi de formare de brigazi !
Haideti scrieti ! Internetul ne poate fi de ajutor !
vlad
Salut. Sunt din Iasi shi intentzionaz sa inviintzez un fan club!
Cei interesatzi sa ma conacteze.Adresa mea de mail e vlad_exe@yahoo.com[color=red][/color]
vlad1607
Haide Iasiul haide..pana acum am primit vreo 3 mailuri de la caini interesati de infiintarea unei brigade....Va astept mailurile la ghishul@yahoo.com!
Rog frumos sa se abtina curiosii si "ultrasii de tastatura".Seara buna :)

SEMPRE FORZA DINAMO !
StefanGL
curios..in Galati sunt cu mult mai multi stelitzi decat Dinamovisti,insa extrem de prost organizati...se observa doar cand joak Dinamo sau stiaua la gl..nici noi nu excelam la c apitolul organizare,dar am reusit sa formam un nucleu de cam 20 de baieti..iar media pe an este de cel putin 10 meciuri..Noroc.! icon_wink.gif
p.s:mai multe detalii despre materialele ultra'..steaguri de gard,steaguri p 2 betze etc...modul de realizare,materiale care sunt folosite...mai educam lumea..salve/! 8)
WildSkander
Hey Stefane, nu-i lasati sa se inmultzeasca pe spurcatzi. Cautati-i prin discoteci, prin cluburi, pe terase si umiliti-i. Chiar daca ei sunt mai multi, trebuie sa actionati cu inteligentza si in Galatzi sa se creada ca sunt mai multi dinamovisti. Cum se face asta?
Printr-o propaganda agresiva a noastra si o denigrare continua a lor. Daca aveti nucleul format, incercati sa aveti o zona de influentza si poate mai convingeti si pe altii mai nesiguri sa vina in grupul vostru.
Cu cat o sa fiti mai multi cu atat o sa fiti mai puternici !
1948
flaviusO ... il stii pe balena din Precista ?! un dinamovist ...
flaviusO
care mah?? unde exact in Precista?? mi-e familiar numele, dar nu stiu de unde sa-l iau...
1948
pe langa Laguna
flaviusO
si mergea prin galerie la ceahlaul?? care mah traian ala??
vlad1607
TRAIAN daca e ala care cred eu e un mare TZARAN!

FOARTE IMPORTANT : cei din IS care imi trimit mailuri rog sa inteleaga ca pe mine nu ma intereseaza formarea unui fan club ci existenta unei brigade in adevaratul sens al cuvantului care sa faca SI deplasari( NORMAL! ) banner,materiale..etc. :)
flaviusO
dap... mare tzaran ala... mare balena... cred ca il confund... mah nu stiu pe nici unul balena... de unde ar trebui?? eu stau tot foarte aproape de Laguna si stiu cativa dinamovisti dar care nu imi par dispusi sa creeze o brigada... X-(
posteuca lucian
Sant din Botosani si sa stiti ca si la noi sant multi dinamovisti care nu rateaza nici un meci de-al lui Dinamo in Moldova.Felicitari baietilor din Piatra Neamt care au venit saptamana trecuta la meciul Ceahlaului la Botosani.Erau 7-8 cu fulare cu Dinamo.Bravo ! De fapt v-am felicitat si la Botosani.La noi la Botosani ne adunam intr-un bar si urmarim meciurile impreuna 20-30 de dinamovisti.Asta e si la noi sant mai multi spurkatzi in oras dar la organizare i-am depasit intotdeauna.Sper sa ne intilnim la meciurile pe care o sa le mai joace Dinamo in zona.Poate la Bistrita.
SALUTARE DINAMOVISTILOR !!!
HAI DINAMO !!!!!
WildSkander
Acum vreo 3 ani de zile am cunoscut intr-o deplasare in ghencea, in galerie un punker din Suceava sau Botosani, nu mai stiu exact, venise cu tovarasi de-ai lui tot din Moldova. Nu mai retin cum il chema, insa pot spune ca arata bestial, in stil naz--y, extrem de dur era tipul si se vedea ca este si bazat, imi spunea ca pe tren a facut razie de spurcatzi si ca le-a rupt capetele.

Vad ca Moldova este foarte activa......

Iasi, Piatra Neamt, Botosani, Roman chiar si Galatiul, daca-l includem in Moldova......

Sa speram ca pe thread asta, si pe www.dol.ro implicit, vor aparea denumirile oficiale sub care se vor cunoaste brigazile moldovenesti in NUOVA GUARDIA.

Alo Ardealul, Muntenia, ce se intampla, luati exemplul baietilor din Moldova, sangele clocoteste mai intens acolo, asteptam reactia voastra :)
kacio
WildSkander , lasa ca poate reusim sa facem un site
sa vorbim stefane cand ne mai intalnim , sa punem bazele siteului :)
il face cineva , pe 2...10 beri , dar acum sa vedem cat loc ne aloca pe servar sau cum dracu mai sta treaba si cu site-urile astea
spurcatii de stelisti ma doare in anus de ei , oricum nu au cum sa se raspandeasca ca sunt prosti :)
Apropo ...sau lasa :)

Forzza Dinamo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.