Help - Search - Members - Calendar
Full Version: danciulescu devine Danciulescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
alex bv
nu ca ar fi facut Danciulescu mare meci mare darfaptul ca s-a dus singur, si-a luat mingea si a bagat-o in poarta intr-un fel il face mai credibil......, cred ca merita lasat in pace sa-si faca treaba daca e in stare.., nu-l am la inima ,dar pt. binele general sa lasam omul sa joace....poate ca o baga cu rapidul...., oricum faza cu amenintatul familiei.., FETITAde 4 ANI e de tot nu e demna de un suporter dinamovist .., oricum mai bine aici decat la steaua sau rrapid si sa ne dea 8 bucati..., astept mai ales confirmari.., sper sa nu fiu injurat prea tare
Anonymous
danciulescu devine m**e danciulescu!
Sezran
cind am auzit ca el trage penalty-ul am inghetat. daca rata? iesea bataie cu suporterii? oricum a tras prost, noroc cu martin tudor ca a plecat aiurea. iar in rest nu a facut nimic tot meciul. mult mai bun a fost barcauan. asa ca ramine "danciulescu"
Anonymous
mda ... un singur gol, si ala putea fi dat de oricine altcineva, va schimba parerea despre un jucator???
Am fost total dezamagit de echipa, dar si de galerie ... toti in jurul meu strigau "danciu gol" si cu cateva zile inainte aveau alte cuvinte pentru el ...
Ce sa mai zic ... galeria, inainte de inceperea meciului, l-a chemat "la raport" de nu stiu cate ori ... cu greu s-a miscat sa ne faca un semn.

Raman si eu la aceeasi parere: m**e danciulescu
alex bv
mda ..., vad ca degeaba fac acte caritabile..., eu vorbeam doar de o schimbare de atitudine .., nu de un joc extraordinar.., normal ca o putea baga oricine dar faptul ca a vrut sa o traga el mie mi-a spus ceva si nu sunt de felul meu naiv ..., oricum...decat m..e Danciulescu mai bine liniste ..
Sphynks
alex... ce schimbare de atitudine? tu ce meci ai vazut? sau nu te-ai uitat cum fugea de minge? sau ce facea cu ea cand ajungea la el? la penalty era de asteptat sa bata el, nu pentru ca a vrut el, nu merge asa intr-o echipa, ci probabil era prima optiune a lui Ando, pentru ca vrea o impacare intre galerie si jucator. Dar n-ai vazut cum a batut? Ala e sut de 11m ? pe centru, incet? noroku noastru ca era tudor in poarta! adica noroku lui...
In ce priveste faptul ca galeria i-a scandat numele... mi s-a parut elocvent faptul ca nu a fost chemat in momentul schimbarii... dimpotriva, unii l-au injurat... dovada ca nu s-a schimbat nimik, galeria nu l-a acceptat inca pe de-a-ntregul.
Stau si am intreb de ce nu s-a dus la spurcati cand l-au strigat... din proprie initiativa? sau i-a zis cineva sa stea cuminte si sa nu mai puna paie pe foc?
aditza-caine-rau
bai fratilor si asa e destul deranj! lasati-l ma si pe danciulescu asta sa joace! cum necum a dat 10 boabe in tur si am castigat ceva punce! altul de unde? in retur nu a jucat si se cam vede! o fii barcauan mai bun da tot ii mai trebuie un om sa-l ajute!
si nu cred ca din vina lui danciulescu am luat noi 13 goluri in 4 meciuri! la urma urmei omul e profesionist, joaca pentru cine-l plateste si atata timp cat isi face treaba lasati-l sa joace! chiar daca nu da gol cu steaua important e sa dea in celelalte 28 de meciuri dintr-un sezon! cum ati fii vrut sa dea gol in meciul cu spurcatii, daca nu am trecut de mijlocul terenului? nu vedeti ca nu avem mijlocasi? de vlad munteanu ce spuneti? e mai breaz? daca a declart ca e caine gata poate sa nu joace ca tot il iubim nu? voi ce vreti jucatori care sa jocae sau care fac declaratii de dragoste? daca vreti declaratii de dragoste mergeti la mircea radu nu pe stadion!!!
Anonymous
altul de unde?

Sa-ti spun eu? Mihalcea, Niculescu??? Unde-s astia? In Italia la o echipa care nici in momentul asta nu ne-a dat banii pe ei. Pentru ce? Ca sa nu retrogradeze aia in serie C? Nu era mai bine daca erau platiti de Dinamo si aveam si noi un atac ca lumea?
Rosso
Cum vreti ma sa castige echipa cand voi injurati jucatorii?Au fost atatia jucatori care au fost la steaua sau rapid si cand au venit la noi i-am primit ca pe unii de-ai nostri:Vladoiu ne daduse o groaza de boabe inainte sa vina la noi si dupa aia si-a facut datoria pana s-a certat cu Dinu,Bolohan,chiar daca nu-mi amintesc sa fii inscris contra noastra tot si-a facut datoria in meciurile cu steaua si nu numai...Si exemplele pot continua.Consider ca toti care i-au injurat familia lui Danciulescu sunt niste obtuzi.Nu e posibil sa fie prezent in continuare efectul de turma:cum striga un dobitoc o prostie sa sara si ceilalti sa-l completeze.Niciodata n-am crezut ca dupa ce un jucator o sa inscrie,tot o sa fie injurat.Pt mine danciulescu a devenit Danciulescu(nu conteaza cum a dat golul,important e ca a facut-o).Nu asta vroiati pana acum?Sa dea gol cu steaua!Acum ii analizati golul.Nu vedeti ca tot ii cautati nod in papura.Lasati-l fratilor sa joace.Nu e cel mai bun atacant da' e al nostru.Si mie imi pare rau de Niculescu si Mihalcea da' asta e.Ii avem acum pe Danciu si Barca-gol :D
whitefang
M-as bucura ca acest subiect sa fie parcurs de sefii galeriei noastre. Cred ca Danciulescu a platit destul pentru greselile din trecut, e timpul sa-i acordam linistea necesara pentru a se concentra asupra jocului si chiar sa intelegem ca oricine poate avea si zile mai proaste. Cat priveste golul dat cu steaua, a avut darul de a transmite un mesaj.Cum a fost dat?. Important este ca a fost gol, pentru ca ar fi putut sa rateze si atunci el ar fost crucificat definitiv. Mi-a placut enorm galeria si ar fi bine sa o tinem tot asa, in felul asta ajutand echipa sa revina rapid.

[b]FORZA DINAMO
Anonymous
lull, cred ca ar fi ceva, dar nu il vad eu pe elyas sau pe mihnea sa intre pe net sa ne citeasca parerile :) Atat zic ...
BogdanDinamo
Radu, cu siguranta elyas nu prea are ce cauta pe aici, poate doar daca vrea sa-si scurtcircuiteze :roll: singurii doi neuroni, cit despre Mihnea il stiam baiat mai citit.
Anonymous
N-am zis nimic de inteligenta celor doi, chiar si eu stiu acelasi lucru despre Mihnea: ca e baiat descuiat. Dar nu stiu daca vor intra vreodata pe aici.
Eram la meciul cu steaua si discutam cu un prieten despre site ... la care un tip din galerie zice: "ce site aveti?" si zic "Dinamo Online" la care raspunsul vine prompt "mda ... suporterii de internet ... va stim noi"
BogdanDinamo
Radule, sa fie sanatosi, pe mine nu ma deranjeaza imbecilii care se cred "ultrasi" si in mintea lor esti suporter doar daca pui osu' la bataie, daca ai un arsenal de invective si abjectii suficient de consistent.
Alinutza
Alex..cat despre danciulescu ..la faza care ai zis`o cu moartea fetitzei de 4 ani sa shtii ca nu a fost deloc asha ...nimeni nu i`a strigat sa`i moara fata shi daca el asha a declarat asta nu inseamna ca e adevarat ..sigur nu ai fost acolo dar poate ai prieteni care au fost shi potzi sa ii intrebi..e adevarat ca i`a fost injurata familia ...dar nimic mai mult.Shi e adevarat ca a fost injurat mai ales el ..dar ne`a raspuns la fel..shi nu e prima oara cand o face. Nu cred ca tzi`ar placea sa fie in echipa un jucator care te injura shi face multe alte gesturi care, zic eu, nu sunt demne de un jucator de Divizia A shi prin care nu demonstreaza absolut nimic, in afara faptului ca nu merita respectul nostru.Shi e adevarat ca au mai fost jucatori de la noi la steaua shi la rapid, dar ei nu au facut ce a facut danciulescu shi poate de asta sunt respectatzi acum, cand sunt la Dinamo. Ca fii sigur daca ishi vedea de treaba lui nu se lua nimeni de el degeaba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.