Am o mare durere: chiar trebuie sa asistam cum acesti oameni mizerabili distrug clubul?
Cand zic MIZERABILI, ma refer la gunoaiele din conducere (impropriu spus conducere, mai bine spus disrugere)
Daca stam sa analizam rece, ce au facut ei pentru acest club?Au vandut practic doua-trei echipe nationale,daca ne gandim la jucatorii vanduti in ultimii 6 ani si care au evoluat la echipa nationala.Situatia este identica cu cea a Stelei Rosii Belgrad din anii 90 cand au vandut jucatorii foarte valorosi pe sume f mari, dar clubul a ramas in continuare sarac.Si a fost vorba de zeci de milioane de dolari
La fel si la Dinamo
Cum sa faci performanta cand elimimi o echipa in cupele europene(Sahtior Donetsk) iar tu vinzi imediat dupa meci un jucator la ecjipa pe care ai eliminat-o. Cred ca e vorba de un fapt unic in istoria fotbalului
Poate ei considera performanta dubla du Knatspyrnufelag (doar am fost aproape,nu?)
Cum poate un individ ca borcea sa administreze acest club, cand el ar trebui sa fie aresta pentru fals in acte?(cazul Niculae)
Chiar nu exista vreo solutie legala de inlocuirea a acestor hiene?
Noi suferim pentru echipa, iar ei nenorocesc clubul cu zambetul pe buze
Daca aveti o idee, o parere,va rog spuneti-o.Asa nu se mai poate