Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Salomir porc ros-albastru imputzit !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
omul asta ne mananca cu nesimtire toate meciurile care ne arbitreaza, la fel ca si nenorocitul ala de ta-su care i-a bagat pile sa ajunga aici.
Am vazut ca Borcea e furios, vreau eu sa-l intreb: Cum isi permit spurkatii sa vina in Groapa sa fure cu arbitrii ?

Ma rog, asta + jocul nostru incredibil de slab. UNde e echipa din toamna ? Ce Dumnezeu s-a intamplat cu ea ??

steaua a jucat la fel de bine ca in toamna la 0-3. Diferenta am facut-o noi insa. Pacat.
Sezran
pina la salomir am fost furati de propria echipa. putea salomir sa se dea si peste cap. daca apararea nu facea cadou 4 goluri alta era situatia. din pacate in teren intra jucatorii "protejati" si care trebuie "vinduti" (gen burca, sluga lui gheorghe popescu, un jucator de divizia c, cu pretentii de dinamo, frasineanu etc.)
BogdanDinamo
Steaua a fost peste noi asta este adevarul. A da vina pe arbitru este lipsa de obiectivitate. Echipa nu joaca nimic, asa ca nu vad de ce tot trebuie sa ne legam de arbitrii, cind putregaiul este in curtea noastra.
bnp
Va rog nu ma faceti sa-mi pierd respectul pentru oamenii care intra pe acest site. A vorbi de arbitraj dupa un asemenea meci in care Steaua a fost mult peste Dinamo (sa nu uitam ca la 3-1 meciul se desfasura 11-11 iar Dinamo marcase din penalty) este ridicol.
Sa ne amintim de 3-0 din cupa, atunci Steaua a jucat in 10 dar nu a mai comentat nimeni pentru ca nu avea rost, Dinamo a fost atunci mai buna. Asa a fost si astazi, numai ca invers, Steaua mai putea marca de cateva ori asa ca nu mai are rost sa comentati arbitrajul.
Ma bucur ca Dinamo si-a inaugurat nocturna tocmai la meciul asta. Va ramane in istorie :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.