nubi1
Jun 4 2009, 10:05 AM
Warning: Visiting this site may harm your computer!
The website at www.dinamomania.net contains elements from the site combinebet.cn, which appears to host malware software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for combinebet.cn.
Learn more about how to protect yourself from harmful software online.
Deja sunteti pe lista neagra a google. Poate scoateti si voi bannerele infectate acum.
FarfelkugeL
Jun 5 2009, 09:30 AM
PE mine nu ma lasa antivirusul sa intru pe site, trebuie sa il opresc si sa intru din nou. Poate faceti si voi ceva sa nu sa imi urle boxele ca site-ul e infectat de fiecare data cand intru pe forum.
Capirossi
Jun 5 2009, 12:36 PM
Am AVG si imi apare si mie atentionare la fiecare intrare pe forum.
red_fighter
Jun 5 2009, 10:29 PM
Florin_Dinamo
Jun 6 2009, 01:46 AM
Kaspersky Internet Security - am dezactivat notificarea cand intru aici pe site, era deja enervanta.
Florin_Dinamo
Jun 22 2009, 08:32 PM
Se pare ca s-a rezolvat problema. Nu imi mai apare atentionarea de la Kaspersky cand intru pe forum. Am instalat ultima versiune de Kaspersky Internet Security - 2010.
Cai Lun
Jun 22 2009, 10:25 PM
Era cazu'...
Florin_Dinamo
Jun 22 2009, 11:10 PM
Era si cazul sa nu mai apara notificarea, sau sa instalez eu Kaspersky Internet Security 2010?
Cai Lun
Jun 23 2009, 10:26 AM
Nici una, nici alta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.