Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Plan pentru dezvoltarea lui Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Cai Lun
Am primit de la userul codinn urmatorul PM si m-a mgandit sa il postez aici...

Salut numele meu e Razvan si vreau sa iti adresez ti-e aceasta scrisoare sper ca o vei citi.....

Plan pentru dezvoltarea lui Dinamo

Poate ca pentru prima data sunt de acord cu D. Turcu cei care au gresit trebuie sa plateasca.Dar cei care au gresit au fost si acum 2 ani cand Dinamo a terminat pe un dezonorant loc 4.
Desi eu nu am nici macar cei 18 ani le propun actionarilor un simplu plan pentru dezvoltarea lui Dinamo.

si as incepe cu cei care de buna voie dar siliti (de noi) suporterii ar trebui sa plece:

-Ad.Cristea (2,5 mil euro)
-Homei (2,5 nil euro)
-M.niculae (1,5 mil euro)
-Torje (2 mil euro)
-Miranda (1 mil euro)
-Blay (500 de mii)
(Homei este transferat din iarna in Anglia)

Din aceste transferuri de strange suma frumusica de 10 mil euro.
Acum daca fiecare din cei 5 actionari ar veni cu 3 mil euro s-ar face 15 mil
adica un total de 25 mil euro.

Cu acesti bani Dinamo ar putea sa de-a lovitura pe piata transferurilor dau si cateva nume:

De la Aek Timisoara la pachet :
mijlocas stanga A.karamyan si atacant Parks cei 2 valoreaza in jur de(6 mil)

De la Arges:
ca mijlocas dreapta Cr.Tanae valoreaza in jur de(4 mil)

De la CFR Cluj:
ca fundas dreapta Tony valoareaza in jur de (5 mil)

De la SC Vaslui:
ca mijlocas central Wasley voloreaza in jur de (4 mil)

Iar imprumutul pana in iarna a lui S.Radu (500 de mii)
si prelungirea contractului, lui Tamas (500 de mi)

Toate aceste transferuri fac 20 mil euro asadar Dinamo ramane si cu 5 mil.

Cum ar arata Dinamo?

Bratu Parks
(Niculescu) (An. Cristea)

Wasley
(Dnaciulescu)

A.karamyan N'doye Cr.Tanase
(Bostina) (Voika) (Zicu)

Pulhac S.Radu Tamas Tony
(zie Diabate) (Goian) (Moti) (Scarlatache)
Lobont
(Dolha)
anna
@ Razvan: eu nu stiu daca tu o sa si citesti ce comentam noi aici cu privire la planul tau de dezvoltare, da' eu iti zic:

1. Eu nu vreau sa plece Marius Niculae. Deloc. Sub nicio forma.
2. Nu inteleg cum de a avut loc in planul tau de dezvoltare un jucator precum Goian, care de un car de ani tot sta sa ne faca viata amara, pentru cateva (putine) momente bune pe care le-a avut nu mai merita inca o sansa, deja i s-au dat prea multe.
3.De Scarlatache nu stiu ce sa mai zic, ca el nu e baiat rau da' parca ramane la statul de tanara speranta, tot asteptam sa expldeze, sa-si arate talentul pe care se presupune ca-l are si nimic, asteptam, asteptam si iar asteptam...
offtopic.gif 4. pune mai baiatule mana pe o carte de gramatica pentru ca e jale... fara suparare mosionroata.gif
FarfelkugeL
Goian, Scarlatache, Vranikovici - nici sa nu se mai apropie de Dinamo vreodata!!!
BoYkA
@Razvan Marius Niculae nu ar trebui sa plece. Cat despre "loviturile de pe piata transferurilor" (lista e foarte buna) nu esti realist deloc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.