Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NU SE POATE ASA CEVA!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
FarfelkugeL
Sper sa fie doar o manarie a mancatorilor de rahat din presa DAR:

Bruno Simao a fost dat afară după prestația din meciul cu Unirea Urziceni!

Fundașului stînga portughez Bruno Simao (24 de ani) i s-a reziliat ieri contractul, care oricum expira luna viitoare. Jucătorul a plătit pentru prestația de la Urziceni, meci în care a fost și eliminat de către arbitrul spaniol Muniz.

Nu se poate sa il dai afara, merita sa fie mustrat dur, amendat, DAR nu eliminat in conditiile in care e un jucator bun.

DE CE NU SUNT DATI AFARA: Blay, GOIAN(!!!), Bostina, Scarlatache, IZvoranu, MIRANDA(!!!), nesimtitul de Adrian Cristea(!), Vranjkovici. Nu sunt sigur ca astia sunt toti dar astia sunt toti care imi vin in minte in momentul de fata.

Nu stergeti topicul asta, poate il citeste si Borcea si poate DESCHIDE OCHII ODATA si sa mai taca cu declaratiile cu cel mai bun lot din tara si etc. Sunt intr-adevar cativa jucatori buni DAR daca vrei CL nu te duci acolo cu Goian si Blay frate!!! NU AI CUM SA FII SANATOS LA CAP SI SA TE DUCI CU PANARAMELE ALEA DOUA SI SA IEI GOL DUPA GOL, sa te faci de ras, sa iei de la 3 goluri in sus ca steaua!!!

Un suporter care merge aproape meci de meci, nu conteaza timpul, ora, samd va spune: ALOOO, TREZIREA!

Raikkonen
Cam dura masura luata. Simao a facut meciuri bune pentru Dinamo in timp ce cum spui si tu petarde gen Blay nu au nicio treaba.

Eliminarea a fost si ea trasa de par in meciul cu Unirea.
Capirossi
A patit la fel cu Pepene dupa meciul cu Lazio pentru motive similare.
antisteaua
QUOTE(FarfelkugeL @ 26 May 2009, 14:07) *
DE CE NU SUNT DATI AFARA: Blay, GOIAN(!!!), Bostina, Scarlatache, IZvoranu, MIRANDA(!!!), nesimtitul de Adrian Cristea(!), Vranjkovici. Nu sunt sigur ca astia sunt toti dar astia sunt toti care imi vin in minte in momentul de fata.

Pentru ca simao are alt impresar decat fratii becali iar astia de zici tu (majoritatea), il au ca impresar pe giovani. Multumit de raspuns?
Hugo Boss
Hai sa nu comentam nimic pina nu vedem nimic oficial .
RED75
N-o fi el mare scula de jucator, dar nici oaia neagra a lotului nu este. E aberant.
Lui Lucica i se mai da in fiecare an cate o sansa sa ne ingroape (sau sa confirme, dupa parerea unora).
BoYkA
Si cu ce fundas stanga o sa jucam? Izvoranu e praf (nu ca Simao ar fi altfel) Pulhac nu e la forma maxima.
FarfelkugeL

Topicul asta poate il citeste si Borcea si poate DESCHIDE OCHII ODATA si sa mai taca cu declaratiile cu cel mai bun lot din tara si etc. Sunt intr-adevar cativa jucatori buni DAR daca vrei CL nu te duci acolo cu Goian si Blay frate!!! NU AI CUM SA FII SANATOS LA CAP SI SA TE DUCI CU PANARAMELE ALEA DOUA SI SA IEI GOL DUPA GOL, sa te faci de ras, sa iei de la 3 goluri in sus ca steaua!!!

@antisteaua Sustin ce am spus mai sus, si nu ma intereseaza de impresari, sa ii dea afara PENTRU INCOMPETENTA iar in cazul lui Cristea pentru ca e NESIMTIT!!!

@BoYkA ALT fundas stanga cumparat din banii de pe 3-4 din prostii enumerati mai sus!

Nu stiu daca e adevarat dar cica si Simao are probleme cu bautura, alaturandu-se catorva din lot. Pai sa ne spuna si noua ca sa stim, daca nu il trezesc ei ii trezim noi, cu siguranta.
FarfelkugeL
Pana si astia au aflat:

http://img41.imageshack.us/img41/8311/mierla.jpg
Capirossi
Modifica linkul ca nu e bun asa.
FarfelkugeL
done
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.