Cai Lun
May 25 2009, 10:43 PM
Cu doua etape inaintea finalului de sezon, ne place sa speram ca soarta titlului inca nu este decisa si ca inca ne mai putem pomeni cu trofeul in vitrina alb-rosie. Vorba aia, ne strica astia concediile cu titlul 19...
Ce va fi e din nou greu de anticipat. Teoretic ar trebui sa batem si sa speram intr-un rezultat favorabil la meciul care se joaca la aceiasi ora, in Banat. Personal refuz sa cred ca "baietii destepti" din fotbalul romanesc, lasa titlul sa ajunga la Urziceni. Chiar cred ca va fi un egal la Timisoara sau ca Puli va castiga, numai daca isi ia si cele 6 puncte inapoi, in prealabil. Daca n-au prealabil, le iau la sub brat...

Meciul se joaca duminica, de la ora 20:30 si este transmis de televiziunea gastii slugilor proaste.
Avem 4 suspendati: Moti, Niculescu, Miranda, Simao, N'Doye. In sens invers, revine Tamas.
razvan_superdog
May 25 2009, 11:55 PM
Sunt negru de suparare dupa ce s-a intamplat in ultimele zile. Declaratiile aberante de dinaintea si de dupa meciul cu Unirea, jocul penibil de slab al echipei, prestatia dezastruoasa a unui arbitru spaniol, mizeriile zilnice din fotbalul romanesc m-au dezgustat profund. Mi-e efectiv scarba. Dupa avalansa de declaratii veninoase la adresa echipei noastre facute de jiji, mititelu, jabba, porumboiu, condescu, mimi, copos si altii, ma asteptam la o mobilizare adevarata a celor care imbraca tricoul alb-rosu pentru castigarea titlului. Dupa ce facusera un prim pas corect (3-1 cu FCT) trebuia doar sa nu pierdem la Urziceni. Si noi am reusit sa refacem seria "una calda, una rece"! Acum sansele noastre de a lua titlul sunt aproape nule. Si singurii vinovati sunt in curtea noastra. Borcea e un bou ca da vina doar pe jucatori, vina e si a lui si a lui Turcu si a lui Rednic. Si stiu ei mai bine decat noi de ce spun asta Ne-am batut joc de fotbal, am platit pentru asta! Cand dupa meciul cu Timisoara il vedeam pe N'Doye cum devine mare vedeta TV m-am cutremurat. Ce cauta el pe sticla? De ce trebuia sa faca pe maimutoiul? Nu l-am auzit pe Borcea zicand nimic despre prestatia jucatorului sau.
Dar gata cu supararea. Fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte, dincolo de ea! Asa ca, sa luptam pana la ultima secunda. Campionatul nu s-a terminat. Liga campionilor nu e atat de departe. Si chiar de pe 2 putem juca in grupele CL, dar va fi mai greu, de 100 de ori mai greu decat la Urziceni, Iasi, Medias sau Craiova. Doar cu sudoare, cu ambitie si cu multa daruire se pot obtine adevaratele performante. Capul sus! Ne asteapta inca 2 meciuri GRELE. Brasovul lui Lucescu nu se va da deoparte, iar minjii Argesului ii pot umili oricand pe alde Simao, Goian, Izvoranu sau Scarlatache. De aceea, haideti cu totii duminica in Groapa sa-i sustinem pe cei pe care vor reprezenta clubul pe care-l iubim!
Haita
May 26 2009, 02:44 AM
Asta va fi un meci de rezistenta. Sa vedem cu totii, de la suporteri pana la jucatori, antrenori si actionari cat de mult ne pasa de Dinamo.
Trebuie castigat, chiar daca nu va fi usor. Hai Dinamo!
BladeBt
May 26 2009, 12:49 PM
Sper sa invingem si de ce nu, sa profitam de pasul gresit facut de Unirea la Aek acasa
Raikkonen
May 26 2009, 01:43 PM
Sau poate de pasul gresit al ambelor echipe
Da, trebuie sa castigam si cred ca o vom face, am o presimtire ca lucrurile vor merge bine.
energie
May 26 2009, 03:31 PM
.....iar sunt 2000 in tribune
razvan_superdog
May 26 2009, 10:20 PM
HAIDETI CU TOTII LA MECI! CHIAR DACA VOM PIERDE ACEST CAMPIONAT SA NE PASTRAM - MACAR NOI, SUPORTERII - MANDRIA DE A FI DINAMOVISTI! SA ARATAM TUTUROR DUSMANILOR CE INSEAMNA A FI DINAMOVIST!!! DAN PETRESCU A SPUS CA SUNTEM DIABOLICI, HAI SA-I DEMONSTRAM CA N-A GRESIT!!!
Hugo Boss
May 26 2009, 11:51 PM
E vital sa ne adunam , sa ne revenim fizic si psihic si sa invingem pe FC Brasov . Dupa aia doar ne putem ruga sa se faca dreptate .
BladeBt
May 27 2009, 10:45 AM
QUOTE(Raikkonen @ 26 May 2009, 14:43)

Sau poate de pasul gresit al ambelor echipe
Da, trebuie sa castigam si cred ca o vom face, am o presimtire ca lucrurile vor merge bine.
Sincer si eu ma tem sa nu gresim noi iar, sa pierdem pe mana noastra
gavros
May 27 2009, 11:33 AM
timisoara o sa afle pe 6 iunie daca isi ia punctele inapoi, deci o sa traga tare cu urziceni si o sa faca egal
daca batem trecem pe primul loc
red_dog 4 ever
May 27 2009, 03:57 PM
am fost la Urziceni,vin in Groapa cu Brasovul merg si un ultima etapa la Pitesti pentru ca vreau sa sarbatoresc 19 cu toate sacrifiiciile.Hai DINAMO hai baieti ca se poate
Raikkonen
May 27 2009, 03:58 PM
Tocmai inaintea ultimei etape...ar fi ideal sa dea gol prima Bragadiru si apoi la cum joaca ei la 1-0 aparandu`se cu toata echipa sa prinda urzicatii un gol si sa ramana asa.
Hugo Boss
May 27 2009, 11:35 PM
Sper sa batem si sa revenim pe primul loc .
nicolle_reddog4ever
May 28 2009, 09:45 AM
Indiferent de ce s-a intamplat pana acum, trebuie sa mergem cat mai multi la meciul cu brasov, sa ne sustinem echipa pana la capat. Sper ca pooli si urziceni sa se incurce una pe alta, un egal ar fi ideal. Si vom fi din nou campioni!
Mister
May 28 2009, 06:14 PM
Stiu ca uneori nu e bine sa ai gura aurita, dar inainte de meciul cu Urziceni, i-am spus unui amic sa se duca repede la cea mai apropiata casa de pariuri si sa parieze 1-0 pentru Urziceni la pauza si 1-0 la final.Acest rezultat negativ l-am presimtit vazand pe un zid culorile unirii si langa culorile unirii si ale noastre, care mi-au semnalat exact scorul de 1-0(1-0).Pentru meciul Poli-Unirea ma hazardez sa spun ca va castiga Timisoara, dupa care saptamana viitoare va afla ca nu primeste punctele inapoi si va ramane in urma noastra.Noi avem de indeplinit o singura conditie:sa invingem F.C. Brasov si sa asteptam ultima etapa din postura de lider.Pentru acest obiectiv, dat fiind faptul ca nervii si moralul jucatorilor sunt la pamant, propun ca noi suporterii sa ne autodepasim si pentru un meci sa facem abstractie de conditionarea emotionala oferita de locul din clasament.Va trebui sa cantam si sa ne simtim bine, sa fim cat mai multi si sa facem abstractie de pasele gresite sau prestatia alor nostri pentru 90 minute.Trebuie sa ne jucam rolul pana la capat dupa care vom judeca la rece rezultatul si sansele inainte de ultima etapa.FORZA DINAMO!
razvan_superdog
May 28 2009, 10:00 PM
Nu cred in ghicitori, premonitii sau chestii de acest gen insa si eu am avut ceva presimtiri in campionatul asta.
1. In saptamana dinaintea meciului cu Timisoara din tur am simtit ca meciul de pe Bega ne va aduce multa bucurie in suflete. Nu jucam mai nimic in acea perioada si ne astepta un meci extrem de greu, putini dintre noi fiind foarte optimisti. Am invins clar cu 3-0 beneficiind si de noroc si de o prestatie buna a jucatorilor.
2. Inaintea meciului cu Urzicenii din tur am avut o strangere de inima, o indoiala privind meciul ce urma. Am jucat slab si am pierdut la limita 0-1.
3. Dupa victoria cu Rapid (3-0) din retur am fost sigur ca la Craiova nu vom castiga. Am pierdut 2-0 fara drept de apel.
4. Inaintea meciului cu Timisoara din retur vuia toata presa ca meciul Dinamo-Poli este finala campionatului. Nimeni nu se gandea ca mai urmau si alte finale. Toti spuneau ca rezultatul e decisiv. Presimtirea mea a fost ca in urmatoarele 3 etape fiecare din primele 3 va pierde si va castiga puncte si ca dupa etapa 33 ocupantele primelor 3 locuri sa nu se schimbe. Asta va fi posibil daca dupa Dinamo-Poli 3-1 si Unirea-Dinamo 1-0 va urma o victorie a Timisoarei cu Urzicenii in etapa viitoare si o victorie a lui Dinamo cu Brasovul.
5. Am scris pe Dinamomania acum vreo luna ca acest campionat se va juca pana la ultimul fluier in minutul 90 + 3 al etapei 34 si castigatorul nu se va cunoaste mai devreme.
----------------------------------------------------------------------------------
Meciurile cu Brasovul si Pitestiul vor fi extrem de dificile si nu sunt castigate de acum. Atmosfera de la echipa este extrem de proasta. Cristea se gandeste numai la plecare. Borcea arunca in presa cuvinte grele la adresa jucatorilor ceea ce este o uriasa greseala. Nu pot sa cred ca Moti, Torje sau Cristea erau sfinti pana la meciul de la Urziceni si dupa ce au pierdut in fata Unirii s-au transformat in niste dracusori betivi si afemeiati. Daca pana acum ai tacut, trebuia sa taci pana la capat si sa rezolvi problemele de acest gen in vestiar, nu in presa. Poti sa-i mai ceri lui Cristea sa alerge si sa joace la sacrificiu cu Brasovul, dupa ce l-ai facut praf in presa? Cine te-a pus sa-i ridici in slavi dupa victorii? Cine te-a pus sa-l faci pe Cristea "Print", "Ronaldinho" sau "Gica"? Cine v-a pus sa-l faceti pe Torje "inima Banatului"? Cine l-a vandut si l-a adus pe Moti inapoi? Cine te-a pus sa zici ca Mitea si Zicu vor fi cele mai mari si placute surprize in retur? Cine te-a pus sa-l faci pe Marius Nicolae eroul lui Dinamo dupa meciul cu Bistrita? Dupa ce l-ai pus pe soclu, Marius al nostru a ratat un penalty cu Clujul, a dat-o "peste" din 10 m singur cu poarta (Pantilimon era cazut) cu Timisoara si a dat o "pasa la portar" in locul unui simplu sut plasat cu Urziceniul din 6 m. Cine a determinat iertarea lui Tamas dupa betia din cantonamentul din Turcia? Cine se plangea ca Pulhac e un jucator foarte valoros si nu e chemat la Nationala pentru ca e dinamovist si la cateva luni il faceai "gras ca un porc"? Cine i-a pus poza lui Ropo intr-o pozitie "celebra" pe Dinamomobil intr-un moment in care nici un arbitru nu mai sanctiona cu fault salturile in cap sau "in bazin" ale inchizatorului dinamovist?
MihaiC
May 28 2009, 11:45 PM
Meci de 1 solist
Mai important e ce se intampla la Timisoara.. sper in X
BoYkA
May 29 2009, 08:21 AM
Practic daca Dinamo bate si la Timisoara-Urziceni va fi egal Dinamo are 70% sanse sa iasa campioana, usor de spus, dar daca bate Urziceni pe Timisoara? Nici nu vreau sa ma gandesc.
anna
May 29 2009, 10:18 AM
Eu vreau intai sa vad ca am castigat noi meciul cu brasov si abia apoi o sa imi mai fac griji pentru meciul timisoarei cu urziceniul. Ca daca nu batem nici brasovul de ce

sa mai mergem in CL? Ca sa ne facem de ras? Si oricum as vrea sa vad ca Dinamo joaca fotbal in meciul cu brasov, o victorie chinuita sau norocoasa ma lasa rece...
biancap78
May 29 2009, 01:31 PM
Dinamo nu-si poate permite sa piarda cu 2 etape inainte de final...Anna are dreptate...mai bine ne ingrijim de meciu nostru....nu sa ne uitam in ograda celuilalt.....cu un egal in meciu asta, putem pierde titlul. Asta ar fi marea problema nu neaparat CL, pentru ca daca Dinamo merita sa mearga va putea si de pe locul 2.....
BladeBt
May 29 2009, 04:36 PM
Sunt si eu de acord cu ceea ce a afirmat anna in unul din posturile anterioare, noi trebuie sa invingem intai Brasovul, si dupa sa vedem rezultatul de la Timisoara.
Daca nu se poate titlul, macar sa facem spectacol in acest ultim meci pe teren propriu din acest sezon, si sper ca si Adrian Cristea isi va reveni din pasa proasta in care se afla si isi va face din nou cunoscutul sau joc frumos, cu pase elegante, cu suturi de la distanta etc.
nicolle_reddog4ever
May 29 2009, 05:30 PM
Eu cred ca trebuie sa fim cu un ochi la meciul nostru si cu un ochi la meciul lor. Daca ei nu fac egal pe mine ma lasa rece orice s-ar intampla in meciul nostru. O victorie chinuita sau nu, cu noroc sau fara eu vreau sa castigam si sper ca in meciurile din CL sa aiba alta mentalitate jucatorii nostri.
@BladeBt: "Daca nu se poate titlul, macar sa facem spectacol" si cu ce te incalzeste spectacolul?
BoYkA
May 30 2009, 11:26 AM
Nu stiu de ce, dar la fiecare topic despre meciul ce va urma spun acelasi lucru de parca as vorbii cu jucatorii si i-as incuraja. Acum nu pot fi decat optimist ca vom bate pe Brasov si ca Valahorumul va face egal cu Bragadiru.
razvan_superdog
May 30 2009, 02:07 PM
Cred ca singurul lucru la care trebuie sa ne gandim este sa batem Brasovul indiferent de ceea ce se intampla la Timisoara sau oriunde. Noi trebuie sa luptam sa obtinem maximum de puncte din urmatoarele 2 meciuri si sigur vom termina pe un loc de unde putem ajunge in Ch.L.
Achiles
May 31 2009, 09:21 PM
Jucatorii trebuiesc vanati ... cum ii prindeti prin restaurante, baruri sau discoteci , rupeti-i cu bataia !!!
Jucatorii trebuiesc vanati ... cum ii prindeti prin restaurante, baruri sau discoteci , rupeti-i cu bataia !!!
Cu cine vroia Borcea sa batem Brasovul ?!
Cu Scarlatache , Goian , izvoranu , Malik sau Miranda ?! Cu jucatori de liga a 2-a ?!
Cu nulitatile astea vroia sa castige campionatul ?! ...
Am fost niste naivi ... chiar am crezut ca putem lua campionatul ...
MihaiC
Jun 1 2009, 01:00 AM
FARA CUVINTE ... !
royal
Jun 1 2009, 01:35 AM
e dureros!!!!
Forzza Dinamo!!!!
Achiles
Jun 1 2009, 02:47 AM
Am ratat Cupa ... Am ratat Campiontul ... Am ratat prezenta in UCL ...
Am ratat banii din UCL ... deci sansele sa aducem jucatori mai valorosi , sunt nule ...
Parca e un cosmar , un vis urat ... nu imi vine sa cred la cate am dat cu piciorul in seara asta ...
Daca bateam Brasovul eram campioni ... Bucsaru nu si-ar fi permis sa lase steaua lui jiji in afara europei ...
Din pacate, domnu' Cai Lun, au castigat campionatul aia care au meritat .
Bravo lor, iata ca si niste tarani pot avea echipa in CL .
Sa fie invatatura de minte pentru toti si nu doar in fotbal.
In sufletul meu nu s-a schimbat nimic , sentimentele sunt aceleasi pentru culori si pentru clubul Dinamo.
Doar ca momentan nu mai simt nevoia sa sustin aceasta adunatura de oligofreni care sezon de sezon ne terfelesc blazonul si ne calca mandria in picioare.
Cred ca de fapt nu steaua este cel mai mare dusman al nostru, ci bestiilea astea care conduc adunatura de prosti ce ne imbraca echipamentul.
Hugo Boss
Jun 1 2009, 07:08 AM
Multumim Dinamo ca ti-ai batut joc de suporteri si te-ai jucat cu emotiile si sentimentele noastre si ai piedut un campionat in 2 etape , dar multumim si arbitrilor
BoYkA
Jun 1 2009, 08:03 AM
Brasovul ne-a aratat o lectie de fotbal chiar la noi acasa. Jocul nostru nu a aratat nicio determinare atat timp cat in prima repriza singura noastra ocazie a fost sutul "indolentului" Cristea din lovitura libera. Sa fie dati afara jucatorii care joaca doar ca sa-si ia banii sau sa joace pe gratis!!!
marcher
Jun 1 2009, 09:38 AM
Ce panarama de formatie...la vaci cu ei.
Raikkonen
Jun 1 2009, 09:58 AM
Mie imi e rusine ca in aceste momente aud cuvinte urate la adresa lui Mircea Rednic, din partea mea, e ultimul om care are de a face cu Dinamo in care as da.
Ma trezesc la realitate si spun ca cu acest lot de 2 bani plin de betivi, neinteresati si ratati in cariera care au venit sa-si caute renasterea la noi, nu am fi terminat nici pe un loc de Europa League fara un antrenor solid. Colac peste pupaza, a trebuit sa ne descurcam cu omul care ar fi fost nr. 1 pentru noi anul asta, Florin Bratu, golgheter pana la momentul accidentarii si care in meciuri de mare importanta s-a dovedit a fi cel mai decisiv: meciurile cu crapid si spurcatii de anul trecut pe final etc. O aparare prastie cu jucatori precum Scarlatache, Blay, Goian, Izvoranu iar pe final fara portarul care ne-a scos din atatea belele. Se spune ca un portar bun e ala care nu gafeaza, ia deciziile ca la carte dar care de multe ori are o aparare care sa nu-l puna in situatii nasoale. Bogdan e genul care cu o aparare la pamant a reusit sa ne tina bine cu multe ocazii. Apoi a venit accidentarea lui Dolha, am jucat cu Matache, omul si-a facut treaba ca si la inceputul lui 2007/08 de ce trebuia sa-l punem pe Dolha nerefacut care nici nu degaja mingile cu Urziceni? Aici probabil a gresit Rednic dar nu a fost ceva decisiv.
Revin la Mircea, ne uitam cum alte echipe care aduc jucatori care au realizat ceva de unde au venit ( Kone, Dayro Moreno ) au ajuns in cazul lui Yssouf sa fie de succes pe langa o echipa care a dovedit curaj in C.L. dar cu tensiuni la echipa si schimbari de antrenor nu au reusit sa faca cat a facut Dinamo in sezonul asta, Dayro a ajuns probabil sa uite ca joaca fotbal si a renuntat la el pentru alt sport cand a ajuns la spurcatii din lan. Noi am adus jucatori ca Mitea, Moti dupa 6 luni de somn, Niculescu pe care l-am plimbat prin toata Europa decat sa-l pastram cand era de mare ajutor pentru noi etc.
Cum ar fi fost pentru noi daca nu aveam antrenor, ajungeam sa pierdem N* meciuri la rand sa schimbam dupa fiecare 3 un antrenor si eventual sa sarbatorim ca prindeam un loc de Europa League. Acum dam in Rednic ca echipa n-a jucat nimic, pai asta e nivelul echipei, lotului, jucatorilor si sunt convins ca mai mult decat un 0-2 acasa cu Brasov nu face
biancap78
Jun 1 2009, 10:09 AM
Nu cred ca mai este ceva de spus...cuvintele sunt de prisos acum...asta e, au fost mai buni ca noi si eu una am invatat o lectie...sper ca si cei din echipa sa fi inteles macar intr-o masuta mica lucrul asta...
Nu cred ca mai are rost sa plangem dupa laptele varsat....oricum punctele nu se vor mai intoarce....
Pacat totusi....
razvan_superdog
Jun 1 2009, 11:57 PM
La mai mult de 24 de ore dupa meci inca ma mai trezesc vorbind singur. Spun doar un singur cuvant: NENOROCITII!! Este poate cel mai bland cuvant cu care pot sa-i caracterizez pe cei care in acest an competitional si-au batut joc de numele Dinamo si de suporteri. Pentru ca mai mare bataie de joc decat ce am primit noi suporterii dinamovisti in acest an cu greu poate fi depasit. Nu meritam sa luam acest titlu. Nu-i suport pe ziaristi - pe care-i consider niste mari mincinosi - dar o vorba batrana spune ca "nu iese fum fara foc". Conform mai multor surse, Dinamo a devenit echipa petrecaretilor, betivilor si afemeiatilor. La acest capitol s-au remarcat Tamas, Torje, Pulhac, Goian, Moti, Julio Cesar, Mitea, Cristea, Simao, Ropo si poate si altii de care n-am auzit eu. Cand despre 9-10 jucatori dintr-o echipa se vorbeste in asa hal e grav. E absolut clar ca la capitolul "disciplina" situatia a scapat de sub control. Desi mai avem sanse la locul 2 si implicit la posibilitatea de a juca in Ch.L cred ca mai bine stam acasa, luam doua batai in Europa League si cu asta am mai terminat un an de cupe europene. Ca pentru cei care "reprezinta" actualmente Dinamo, doar banu' conteaza. Banu' de la UEFA pentru patroni, banu' de la patroni pentru antrenor si jucatori. Banu' si atat. Si pt. ca cei din urma au primit banu' in avans rezultatul se vede. (La Dinamo s-a platit o prima de instalare cat plateste Bucsaru toata echipa vreo 3-4 luni, la noi s-a ajuns sa se plateasca 3-400.000 de euro pe an/jucator + prime in conditiile in care printul Cristea declara nonsalant "Eu vreau sa-mi iau banii!", adica mai pe'ntelesul nostru: "am venit la antrenamente, am intrat in teren, nu conteaza ce-am facut, banu' tre' sa-l iau!")
P.S. In final un mesaj pentru Borcea si Turcu: Daca aveati ciocu' mic, acum nu erati ciuca bataii de joc a tuturor adversarilor si jurnalistilor. Tot timpul v-ati laudat, i-ati preaslavit pe antrenori si jucatori, desi orice dinamovist adevarat a vazut ca in acest campionat Dinamo a jucat max. 5 meciuri bune din 33. In rest am jucat mediocru si de foarte multe ori prost si foarte prost. Oricine se pricepe putin la fotbal a putut vedea asta. Oricine putea vedea ca n-avem aparare, ca solutiile Goian, Izvoranu sau Scarlatache sunt pentru echipe de B, ca la mijloc avem prea multe vedete puturoase si indolente (Cristea, Torje, Zicu, Mitea, Bostina) si prea putin oameni care pun osul, ca meci de meci nu intram in careul advers decat dupa minutul 30, ca nu tragem la poarta, ca atacantii oricat s-ar zbate nu pot face nimic daca nu primesc mingii de la coechiperi, ca meci de meci adversarii singuri scapa pe contraatac, etc, etc. Iar v-ati "pregatit" de Ch.L, iar o luati in mana!
BladeBt
Jun 2 2009, 06:04 PM
Ne-au facut de rusine iar, trebuie sa suportam iar irniile berbecilor, care nu se uita la ei ca sa bat pentru locul 6!
Rusine sa le fie tutoror de la FC Dinamo!
ForzzzaDinamo
Jun 2 2009, 10:51 PM
Felicitari Brasovului!Razvan ne-a predat o lectie de fotbal,nu prea sunt multe de zis dupa meciul asta.Ceea ce ma deranjeaza e faptul ca Borcea si Turcu promit de cateva sezoane nu stiu ce transferuri doar daca ajungem in Liga.Pai cum dreak sa luam campionatul si sa ajungem la "masa bogatilor" cu nesimtitii astia?Jucatorii de valoare trebuie luati inainte,ca sa ne duca acolo,nu trebuie luati dupa ce presupunem ca vom intra in grupe pentru ca asta nu se va intampla niciodata cu indolentii astia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.