Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Poporul dinamovist, nu mai vine la meciuri?
Comunitatea virtualć a suporterilor dinamoviŗti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
ManoWar
Da o intrebare pusa chiar de lipitoare "mini sef". Pai hai sa ne intrebam si noi dece. Cand vezi niste jucatori pe teren care nu numai ca nu sant dinamovisti (binenteles o parte) dar sant si nepasatori de soarta acestui club. Cand vezi o conducere care isi bate joc de tine de patru ani incoace. Cand vezi cum acesti oameni care vor "binele" clubului Dinamo isi bat joc de valorile acestui club. Cum este normal asa ceva cand pe la alte cluburi pana si legendele moarte au un scaun in tribuna oficiala rezervat lor, cum e exemplu la Manchester Untd. La noi se cauta antrenori cu facultate zise din gurita unui stelist convins care si-a facut loc intro pozitie in care taie si spanzura in clubul Dinamo. Pai ce iti trebuie tie facultate ca sa antrenezi. E ca si cum ai spune ca pentru postu de electronist iti trebuie facultatea de filozofie. Bagami-as dar asta chiar e absurditate.
Si ce ma inspaimanta este faptul ca oameni astia au locul ce-l mai sigur in fotbalul romanesc. Cred ca pana si jiji nu sta asta de sigur in functia de patron cum stau Badea, Netoiu si Borcea.
A si ii aud pe uni spunand ca badea nu e la fel ca gloata dar din pacate asta este total de adevarat. Sant toti mafioti aka lichele si nu vad o cale de a scapa de ei in viitorul apropriat. Pleaca numai in momentul cand nu mai au de supt si cum totusi noi avem un renume in fotbalul romanesc si sīntem pista perfecta de lansare pentru occident nu vad ca s-ar apropria momentul acela. Dar totusi noi sīntem campioni europeni macar la altceva, acel altceva se numeste DECLARATI. Borcea cu "am declansat jihadu" sau "nu mai pierdem nici un meci de acum incolo" sau cu deja faimoasa "nu vom vinde nici un jucator, va rog lasati-ne sa ne pregatim pentru CL" si doua zile mai tarziu au plecat 2 jucatori. Sau faimosul capitan al declaratilor domnul Niculescu care probabil ii este oferit deja postu de secretar al presei dupa ce ii piere chefu sa mai fie un mort pe teren cu 2 minute de sclipire in 90 de minute de joc.
sīntem penibili de la Conducere in jos inafara de suporteri si galerie, dar la asta voi ajunge mai tarziu. Jucatorii nostri sant niste ratangi, marea majoritate. Singuri ramasi acum sant 2-3 care si ei se pregatesc sa isi faca bagajele. Un stelist care a fost "convertit" in dinamovist in ultimi trei ani. Cred si am auzit ca el chiar sa atasat de clubul asta dat fiind faptul ca era un ratat care se pregatea sa isi caute alta meserie cand a plecat de la steaua. Si iata ca acum am curajul sa zic ca este unul dintre cei mai buni atacanti romani al momentului. Un om care statistic a dat mai mult de un gol pe meci de cand a inceput campionatul. Al doilea este un pitic care sta de aproape doua deceni in curtea noastra si care a suferit destule neplaceri. Doi ani pe bara in care toata lumea inafara de suporterii dinamovisti au uitat ca el mai exista. Si uite ca acum pus sub presiune clubul si "formatorii de opinie" au reusit sa aduca galeria impotriva lui ca sa "scapam" de el la iarna mult mai usor fara a se plange galeria.
Trecem acum la partea a doua a conducerii. Deci si prin urmare "sefi" nostri au vandut jucatori pe banda rulanta si au lansat in vara cunoscuta fraza am vandut 3 au venit 13. Este adevarat au vandut 3 jucatori de valoare si au luat 12 gloabe. Care sant demni sa joace in divizia B fara probleme. Cu salarile adunate care le dau la aceste 12 gloabe le putea marii salarile la acei 3 jucatori de valoare cu aproape 200%. Si nu-mi spune mie ca unu ca Alexa sau Barcauan refuzau oferta asta. Iertati-ma dar nu mai tin minte numele jucatorului care zicea ca daca i-ar mari salariu ar ramane la dinamo dar sefi nu au vrut lucru asta.
sīntem clubul cel mai bogat din tara in ultimi 4 ani la capitolul venituri. Pe plus cu MILIOANE DE LIRE STERLINE. Dar totusi iata ca miraculos sīntem indatoratii la diferite personaje si ne plangem ca jidani ca nu avem bani. Ca sīntem saraci ca nu avem 100,000$ pentru barcauan dar avem 60,000$ pentru serban si inca 40,000$ pentru tames sau 30,000$ pentru iordache.
Trecem printr-o perioada grea a istoriei "neamului dinamovist" pe termen lung. Si ca sa raspund la intrebarea din topic ar trebui doar un simplu lucru. Sa se faca lucrurile cu sufletu nu cu majorarea profitului sau a indatora clubul....
Anonymous
ai dreptate, dar asa face si eu cateva precizari:
1)ar fi bine sa avem antrenori cu facultate (ANEF, sau cum s-o mai chema acum), dar majoritatea tuturor antrenorilor au numai acel vax de scoala de sub tutela FRF-ului, dar pentru a fi seful centrului de juniori si copii nu iti trebuie asta, trebuie sa fii un bun manager si sa obtii rezultate - cum ar fi acel 13-1 cu real madrid al grupei lui Ianis Guda!!! Mustel Danilescu!!!
2)Poporul dinamovist nu mai vine la meciuri fiindca echipa nu joaca aproape nimic!!! Ma uit la clasament si realizez de ce nu am trecut de partizan si niciodata de mutd...asta e valoarea campionatului nostru!
3) Cei care vin acum la meciuri in groapa sunt crema poporului dinamovist iar cei care merg in deplasari reprezinta elita si tb sa le aratam un mare respect, caci pana la urma NOI SUNTEM DINAMO!!!
flaviusO
vin destui in deplasare... intrebarea ta e o palma pt. bucuresteni...
1948
sa recunoastem ca steaua are mai multi suporteri la un meci in deplasare decat noi
flaviusO
mai multi striga pt. Dinamo decat pt. steaua... cei despre care vorbesti tu sunt sustinatori, adica cei care se duc in galerie si stau pe scaun si mananca seminte...
1948
asta cam asa e... oricum presa nu stie asta. Ei daca vad 3000 de stelisti la un meci , dintre care canta doar 200 , spun ca era o atmosfera infernala ... nemaivazuta... etc ...
flaviusO
la nici un meci in deplasare nu a avut steaua 3000 de oameni... ma refer in tara, nu in Bucuresti... iar la Iasi dintre cei care au fost in galerie extrem de putini au stat pe scaun
1948
n`am zis ca steaua are 3000 in deplasare
qsl111
zicea unu' odata printr-un microbuz intr-o deplasare ca a avut odata Steaua o deplasare la Zalau cu 52 de taxiuri...poate n-au fost ei 3000 nicaieri da ne-au facut la faza asta :( .
flaviusO
la ce te referi?? cati puteau sa incapa in taxiuri?? oricum n-au ei bani de atatea taxiuri!! :))
1948
da...pai in 52 taxiuri intrau cam 200 si ceva de oameni
flaviusO
se referea la distractie genul: fallow that cab :)
UNGUREANU ROBERT
si noi ne-am distra daca am fi siguri ca Petre & Co joaca pt noi. cat despre taxiurile stelei, am rezerve. in ce deplasare? ...poate in regie sau cotroceni.
1948
hahaha flaviusO ... hai ca asta a fost tare :))
Metallica
eu stau si ma intreb:la meciul cu m.utd au fost 60 000.la meciurile de acasa sunt maxim 5 000.unde e diferenta.oare sunt mai multi caini in provincie?oricum dinamo e una din echipele cu o medie scazuta a spectatorilor acasa si una foarte ridicata in deplasare unde grosul sunt suporterii locali.exemplul iasi e elocvent.e adevarat ca afost meciul miercuri dar chiar si asa.
1948
cred ca sunt mai multi suporteri din provincie decar din Bucuresti
Anonymous
sunt(em) destui si in buc si in provincie...dar majoritatea vin doar daca echipa joaca f.f. bine...cum apar rezultate...hmmm...nashpa...stau acasa (am eu un exemplu chiar la mine la scarbici)
UNGUREANU ROBERT
si daca printr-o minune vor marii capacitatea stadionului( desi nu cred ). va trebui sa ne respectam blazonul. daca nu... cred ca s-a vazut la parma in meciul cu spurcatii ca nu este nici o problema. dupa meciul ala mi s-a pus pata pe italieni.
1948
pai daca mareste capacitatea stadionului ... o sa se vada si mai urat ... mai multe scaune goale ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.