Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo în următorul joc FIFA
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
eXecu7or
Salut,

Am posibilitatea de a contacta direct unele persoane implicate in alegerea echipelor din categoria ROW (Rest of the World) pentru FIFA 10. În funcție de numărul de cereri, există sanșe destul de mari în a avea Dinamo ca echipa selectabilă, în dauna ștoiei sau a CFR-ului bananasmile.gif .

Pentru a ne crește șansele, fiecare suporter este invitat să trimita un mail cu următoarele caracteristici:

- subiectul: "Dinamo in FIFA 10";
- conținutul: "I want FC Dinamo București in FIFA 10! Signed, <nume>" (<nume> înlocuit cu numle Dvs. bineînțeles).

Mailul trebuie trimis exact cu continutul de mai sus, de pe o adresa oficiala a Dvs. (pentru cazul in care cineva de la Electronic Arts ar vrea sa verifice).

Adresa de destinatie este florin.mircea1@gmail.com

Vă rog să păstrați acest thread la subiect, nu este relevant dacă vi se pare PES un joc mai bun, etc. Haideți să ne mobilizăm strict pe chestia asta. warning.gif

Mulțumesc și vă aștept mesajele! thumb.gif
eXecu7or
33 de vizualizari si nici un raspuns? Care este problema?

LE: Am primit primul mail, va rog sa trimiteti.

Continutul trebuie sa fie de tipul urmator:

"I want FC Dinamo Bucuresti in FIFA 10! Signed, Alex Mihaiu". (aka inlocuiti <nume> cu numele Dvs.)
Cai Lun
QUOTE(eXecu7or @ 21 May 2009, 22:13) *
33 de vizualizari si nici un raspuns? Care este problema?

N-are lumea incredere...
eXecu7or
Incredere in ce? Am primit deja 3 mailuri, vreau sa fie macar 100 cand fac lista.
eXecu7or
Ok, sunt 5 acum. Keep'em comin'!
Achiles
nu ar strica daca ne-am mobiliza toti de pe dinamomania
BladeBt
QUOTE(Achiles @ 22 May 2009, 12:59) *
nu ar strica daca ne-am mobiliza toti de pe dinamomania

O sa trimit si eu e-mail :)
eXecu7or
sunt 9 mailuri pana acum.
POOL
10. chacha.gif
Raikkonen
11.

Dinamo o sa apara oricum in Pro Evo Soccer 2010 daca se va califica in Champions League pentru ca cei de la Konami detin drepturile pentru competitie si o sa fie inclusa si Dinamo cu siguranta in cazul calificarii in grupe.
eXecu7or
este clar că daca nu intra in CL, sansele ca Dinamoa sa fie în FIFA 10 scad drastic...

S-au strans 18 adeziuni.
Raikkonen
FIFA nu are nicio legatura cu UCL. Putem intra sau nu, nu de asta depinde.
BoYkA
Am trimis eu de pe mai multe conturi, sper sa fie cu noroc
matador
dar liga 1 nu o putem vedea? sau cum facem sa fie odata din startul jocului liga 1 ,sa nu iau patchurile alea de pe net
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.