Cai Lun
May 19 2009, 11:28 AM
Ar trebui sa fim campioni la Urziceni. Si multi dintre noi nu mai avem dubii. x 2, pronostic.
Meciul e va disputa duminica, de la ora 20:30 si va fi injosit din nou de transmisia televiziunii găştii slugilor proaste.
lio^n
May 19 2009, 04:43 PM
Ii batem! Trebuie ca ai nostri sa ramana concenterati, "doar" atât...
red_dog 4 ever
May 19 2009, 05:19 PM
victorie si sarbatorim titlul in meciul de acasa cu Brasov
gavros
May 19 2009, 08:34 PM
parca pe astia nu i-am batut niciodata, deci cred ca va fi egal 1-1
Cai Lun
May 19 2009, 08:56 PM

Tu esti din "Onesti"?

Ca daca e vorba de sinceritate, si eu zic ca va fi blat...
BladeBt
May 19 2009, 09:23 PM
Sper sa invingem in aceasta partida, desi va fi un meci al naibii de greu deoarece "stelistii" de MM si Petrescu ar vrea mai mult ca orice ca Dinamo sa piarda campionatul, poate sa il castige Timisoara :
In fine eu merg pe un 2-1, goluri marcate de Cristea si Niculae :)
HAI DINAMO!
Capirossi
May 19 2009, 09:43 PM
Le vom da in cerul guritei. Ce egal ?! Avem blazon de respectat ! Batem.
redmania
May 19 2009, 11:16 PM
QUOTE(Cai Lun @ 19 May 2009, 21:56)

Ca daca e vorba de sinceritate, si eu zic ca va fi blat...

Au, au... n-as vrea sa gherlim la urziceni ca sa vezi cum pierdem titlul... cu toate blaturile astea "clare".
Eu cred intr-un egal greu obtinut, un 0-0 sau 1-1. Va fi un meci in care vom suferi mult, mult de tot. Nu putem castiga la Urziceni.
Edit : daca batem la Urziceni, adica "blat", ai 3 beri albe de la mine la meciul cu Brasov.
adrivali
May 20 2009, 01:58 PM
Nu este nici o "vrajeala". Sunt din Onesti/Bacau, sunt suporter vechi al lui DINAMO, sunt un utilizator de internet, citesc tot ce este legat de DINAMO, in schimb scriu mai putin. Timpul. Mulktumesc de raspuns, dar vroiam sa stiu cum pot sa-i scriu uin mesaj personal lui Danciu. HAI DINAMO, iar sambata 2-1 pnetru noi!
BladeBt
May 20 2009, 05:05 PM
QUOTE(Capirossi @ 19 May 2009, 22:43)

Le vom da in cerul guritei. Ce egal ?! Avem blazon de respectat ! Batem.
Sa te auda cel de Sus :)
nicolle_reddog4ever
May 20 2009, 10:13 PM
O sa fie un meci foarte greu da' trebuie castigat neaparat. Mai ales cand toti vor sa se dea din fata celor de la urziceni doar ca sa nu castigam noi campionatu'.
Cai Lun
May 21 2009, 12:13 AM
QUOTE(adrivali @ 20 May 2009, 14:58)

Sunt din Onesti/Bacau
Ce am nimerit-o!!!

Ar fi tare sa pun aici un nr. de telefon sa il poti suna, nu? Eventual un ID de mess... Treburi din astea discuti in privat, nu in public.
BladeBt
May 21 2009, 10:51 AM
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 20 May 2009, 23:13)

O sa fie un meci foarte greu da' trebuie castigat neaparat. Mai ales cand toti vor sa se dea din fata celor de la urziceni doar ca sa nu castigam noi campionatu'.

Steaua va fi nevoita sa o invinga pe Urziceni sa prinda macar locul de Euro League :)
BoYkA
May 21 2009, 10:53 AM
E meciul care ne poate face campioni mai ales ca au un mic avantaj in fata noastra pentru ca ne-au batut in tur (asta daca terminam la egalitate de puncte, dar nu cred) + ca daca nu li se vor da cele 6 puncte bragadirului vom fi campioni si cu un egal in ultimele 2 meciuri
POOL
May 21 2009, 02:10 PM
Important e sa nu pierdem, o victorie ar fi ideala. Eu zic ca spargem gheata si batem urzica la ea acasa, gol Danciu.
ForzzzaDinamo
May 21 2009, 07:00 PM
Hai da-o incolo,ca trebuie sa-i rupem si pe astia...Sunt singurii pe care nu i-am batut pana acum,cat sa mai reziste si ei?
Capirossi
May 22 2009, 10:50 PM
" Mitea a suferit o accidentare la antrenamentul de azi si nu va mai face deplasarea la Urziceni, acuzand o contractura ce-l va tine cateva zile pe margine. Mitea a parasit deja cantonamentul de la Saftica. "
Vai de capusorul lui, a venit la Dinamo ca sa ia bani si sa nu joace. Danciu joaca meci de meci, plin de sange, tavalit, pe un salariu mai mic decat Mitea si nu zice nimic. Nicusoare, du-te tata inapoi in Olanda, pe noi ne-ai ajutat destul.
POOL
May 23 2009, 10:34 AM
Si Mitea ce a zis? Terminati cu rautatile astea. Avem un meci important in fata si noi vorbim prostii.
Cai Lun
May 23 2009, 11:21 AM
E aberant sa spui ca uite cati ban ia luat si cat de putin a jucat! De parca n-a avut chef. A fost accidentat. Ce, zicu e mai breaz?! Sau Lobont acum? Problemele medicale pot fi puse in dicutie decat cu reavointa.
rew
May 23 2009, 11:49 AM
de parca nu-i ajung banii profesionistului stelist si tre sa-l plinga babele p-aici
bigbobo
May 23 2009, 12:09 PM
Titlul 19 si implicit CL sunt tot mai aproape daca castigam maine seara in fata celor de la Spitalul 9 Urziceni... Daca ratam aceasta sansa suntem cei mai tampiti...
Mizez pe o victorie din partea lu' Dinamo si o partida mult mai usoara decat se intrevede, asta in conditiile in care beietii vor fi concentrati asupra mizei...
FORZA DINAMO... 19 IS COMING!!!
Capirossi
May 23 2009, 12:56 PM
Mitea e un anti talent notoriu si un nesimtit. Joaca 15 minute si sta doua luni. In alea 15 minute in care joaca se accidenteaza de doua ori. Astea nu sunt rautati, sunt realitati. A facut ceva pentru echipa asta vreodata ? De cand a fost repatriat nu a marcat deloc, doar la D 2 a dat 1/2 de gol. Lasati-ma cu asta, o sa se retraga la 25 de ani ca sa aiba timp sa-l mai bata pe tacsu' in fata blocului.
Si inca ceva... Trebuie sa fii prea fraier ca sa te bagi cu jumatate de Bambi si prea papagal ca sa te paraseasca parasuta dupa ce i-ai platit ei si neamului ei bilete de avion dus-intors pe ruta Otopeni-Amsterdam de "n" ori.
Cai Lun
May 23 2009, 02:34 PM
Chiar vrei sa redeschidem subiectul Danciulescu? Nu ii iau apararea lu' Mitea ca n-a facut nimic sa merite, e adevarat. Dar daca asta e contractul? Ce ati vrea, sa dea banii inapoi? Repet, cu ce e mai breaz Zicu?
Daca dadea gol in ghena, nu ii pupam talpile acuma?
Raikkonen
May 23 2009, 06:20 PM
Singura tara din lumea asta unde cu 3 etape inainte prima optiune nu e meciul intre locul 1 si 2 separate numai de 2 puncte. Rusinea de pe pamant.
Merg pe o victorie a noastra de la 2 goluri diferenta in sus.
red_dog 4 ever
May 23 2009, 07:01 PM
cum intru cu galeria? ca vin la meci
Capirossi
May 23 2009, 07:24 PM
Nu ma doare nicaieri de contractul lui Mitea, ideea e ca de banii aia nu a facut nimic. Nu vreau sa dea banii inapoi, vreau sa plece cu sau fara bani. Si daca baba avea un c*i era ministru de razboi. Nu-i pup talpile lui Danciu, cum draq sa-i pup talpile lesinatului ala ?
Batem urzicosii cu Danciu nu cu Mitea.
Cai Lun
May 24 2009, 01:44 PM
QUOTE(red_dog 4 ever @ 23 May 2009, 20:01)

cum intru cu galeria? ca vin la meci
Biletele s-au impartit deja. Deplasarea va insemna o mare coloana de masini, pe langa deplasarea organizata a galeriei... tu sa fii la stadion cu 2 ore inainte si o sa ai cu cine intra...
matador
May 24 2009, 07:56 PM
incredibil,jucam mai prost ca niciodata!!!!
razvan_superdog
May 24 2009, 11:33 PM
Se pare ca pierdem un titlu pe mana conducatorilor si antrenorului.
1. Borcea si Turcu au “pregatit” extrem de prost acest meci declarand un sir de tampenii inainte de meci. Aceste tampenii n-au facut decat sa genereze o amorteala previzibila la nivelul jucatorilor. E a nu stiu cata oara cand inaintea unui meci important cei doi dau tot felul de astfel de declaratii dupa care urmeaza un joc slab si luam bataie. Asa s-a intamplat si inaintea meciului de la Craiova, si inaintea meciului de la Iasi, si inaintea meciului de la Cluj – din semifinala Cupei cu Timisoara. Tembelism in forma agravanta.
2. Rednic – marele Dom’ profesor – n-a inteles absolut nimic din ceea ce joaca Unirea. Unirea n-a surprins cu nimic, a jucat exact cum joaca deobicei, de cand e antrenor Dan Petrescu. Unirea are un stil extrem de simplu si clar si daca nici dupa atata timp ca antrenor nu reusesti sa-ti “citesti” adversarul este impardonabil. Stiind exact ca Unirea va juca la ciupeala si daca-ti da un gol inchide extrem de eficient jocul, Dom’ profesor a pregatit jocul exact parca sa dea ocazia Unirii sa-si faca jocul. A cata ora este cand Dom’ profesor afirma ca echipa a inceput prost un meci? A cata oara este cand Dom’ profesor recunoaste ca avem o prima repriza slaba? In plus a gresit complet schimbarile: Ze Kalanga n-a jucat nimic, Miranda si Clau au intrat desi s-a vazut clar ca nu sunt in forma si mai mult nu am ce spune…
Nu pot sa nu remarc arbitrajul penibil de asta seara. Gol anulat pentru un fault in atac inexistent, penalty neacordat, trageri de timp nesanctionate, doar 2 minute si jumatate de prelungiri intr-o repriza a doua in care s-au facut 6 schimbari si s-a intrerupt jocul de 5-6 ori cel putin 30 de secunde de fiecare data.
Raikkonen
May 25 2009, 12:26 AM
Am jucat mai prost, dar raman la parerea ca e impardonabila greseala arbitrului chiar daca se fluierase inainte sa fie trimisa mingea in poarta...
Ca sa fiu impartial, consider ca nu trebuia sa fie acordat penalty la acel hent in careu pentru ca pur si simplu n-a avut nicio intentie omul dar as fi acordat penalty in compensatie pentru golul anulat, avand un motiv mic sa fac asta.
Totusi raman la parerea ca ramanem cu sanse destul de mari sa luam titlul, sa nu uitam ca AEK 2002 Bragadiru o sa-si ia probabil punctele inapoi dar in acelasi timp ar fi bine sa bata etapa urmatoare ca in ultima etapa la Brasov sa piarda sau sa faca egal, daca nu o sa faca mizeria de Pizza Hut ceva nu cred ca o sa bata la Brasov. Nu m-ar deranja sa luam titlul la egalitate de puncte cu Bragadiru si sa-l castigam pe meci direct, i-ar roade.
Daca nu isi vor lua punctele, ramane posibil sa nu "traga" saptamana viitoare cu Urziceni chiar daca ar fi o mare porcarie pentru o echipa profesionista dar orice posibil.
Deci in cel mai bun caz sa-si ia punctele, sa faca egal acasa cu Urziceni si am rezolvat treaba. sTeaua probabil nu o sa-si apere corect sansele cu Urziceni in ultima etapa.
BoYkA
May 25 2009, 08:09 AM
Arbirul ala gay ne-a dat jos de pe primul loc. Un gol valabil, un penalty si o simpla atingere care a dus la un numar artistic, mai precis un surub, care a dus la o eliminare.
gavros
May 25 2009, 09:52 AM
scenariu sta in felul urmator:
timisoara primeste punctele inapoi, face egal cu urziceni, noi batem brasovul si trecem iar pe primul loc
simplu nu ?
PS campionatul l-am pierdut in ghena
rbroberto
May 25 2009, 12:54 PM
m-am tot abtinut de la comentarii in acest campionat asteptand (in zadar!?!) sa vad ca se schimba ceva in jocul nostru.
am considerat mereu ca rednic este mult mai curajos decat andone si va forma macar un prim "11" capabil sa joace fotbal si
sa nu depinda de jocul rezultatelor. trecand peste arbitrajul execrabil eu spun ca acest meci ne-a aratat urmatoarele lucruri:
1. am jucat cu un portar accidentat si imobil in multe faze. de ce?
2. nu l-am luat pe goian-ul care trebuia. cristi te rog renunta la banii pe care i-ai aruncat si da-i drumul liber!
3. scarlatache si simao sunt 2 petarde care nu fac decat sa arunce mingi la bataie in careul advers.
4. moti. ne intrebam cum de nu prinde echipa la siena (nu la manchester). acum vedem clar de ce.
5. n'doye nu poate juca cu bostina. e singur acolo. pacat pentru ca stie fotbal chiar daca are doar stangul.
6. bostina si cristea sunt 2 baieti care "stiu" cu mingea la fel de bine cum "stiu" si viata de noapte a capitalei. plus pasa in
spate care le defineste carierele.
7. torje are evolutii inexplicabile, alternand efortul cu indolenta.
8. ze kalanga este evident ca nu vrea sa joace la dinamo.
9. niculae este singurul care intelege ce inseamna sa fi nascut dinamovist. felicitari marius!
10.danciulescu este un profesionist adevarat dar nu poate juca pe toate posturile. nu e volei dom' profesor!!!
11.miranda joaca putin si atunci cand intra vrea sa faca totul si este precipitat.
12.clau... are viteza de miscare a frumoasei sale sotii in aceste zile.
13.izvoranu este foarte potrivit pentru postul de fundas stanga, neavand decat 1.95 si o viteza debordanta
14.blay e in echipa cu ze kalanga.
15.homei va ramane o enigma totala. ar fi chiar culmea sa ajunga in premier league.
16.pulhac este o rezerva de perspectiva.
17.musat este o rezerva fara perspective.
18.mitea este o favoare facuta lui giovani si o defavoare facuta echipei.
19.papa malick ar putea face un cuplu de valoare cu n'doye acolo la mijloc insa are nevoie de mai multa disciplina tactica.
20.zicu, bratu, lobont si tamas: aici e ghinion total! ne-au lipsit adevaratii fotbalisti si asta a facut diferenta!
poate a venit momentul ca borcea sa lase dinamo cuiva care chiar se pricepe la fotbal si la management (lupescu? vama?),
poate a venit momentul sa se faca o curatenie adevarata in lot si sa renuntam la cei ce sunt doar la numar printre putinii fotbalisti adevarati.
cu siguranta avem nevoie de un antrenor care sa nu faca compromisuri cu jucatorii sau conducerea. si apropo de conducere, ar fi bine sa
vorbeasca mai putin si mai corect nu sa se viseze adevarate staruri tv. scriu toate acestea la suparare si pentru ca ma simt umilit ca dinamovist
in acest moment cand ne-a batut o echipa de "resturi" pusa e drept in teren de un fanatic al pregatirii fizico-tactice.
sper intr-o "minune" la timisoara (meci egal) fiindca altfel o sa vedem liga campionilor doar ca telespectatori. Forza Dinamo ! ! !
Cai Lun
May 25 2009, 01:26 PM
QUOTE(gavros @ 25 May 2009, 10:52)

PS campionatul l-am pierdut in ghena
Campionatul l-am pierdut la Iasi.
Raikkonen
May 25 2009, 02:15 PM
"Hai sa-l fi pierdut" la Iasi, gHena sau oriunde vreti dar sa-l castigam la Pitesti

.
antisteaua
May 25 2009, 03:26 PM
Astazi am intalnit un copil de 5 ani. Stiam ca este dinamovist si l-am intrebat: ce faci dinamovistule, cu cine tii? Iar el mi-a raspuns tare, clar, raspicat si mai ales mandru: CU DINAMO! Vreau sa va zic ca desi eram suparat rau de tot si mai imi behaiau si oile pe la urechi, rapsunsul baiatului m-a inveselit si m-a facut sa-mi treaca toata supararea. Asta pentru ca am inteles ca spiritul lui Dinamo exista, traieste si mai ales va supravietui indiferent de ce se va intampla. Am inteles ca spiritul lui Dinamo, chiar daca nu prea mai exista la echipa, exista totusi in sufletul suporterilor dinamovisti, care spun cu mandrie ca sunt dinamovisti, indiferent de rezultate. Pana cand acest copil va afla ca dragostea pentru Dinamo doare si iti sfasie sufletul va mai trece timp dar sunt convins ca se va lasa sa ii fie sfasiat sufletul si ca va accepta durerea dar intotdeauna va spune ca mandrie :EU TIN CU DINAMO.
Aseara am prins o declaratie a lui muc cel mic care spunea ca daca nu luam campionatul el se retrage pentru ca nu vrea sa arunce banii pe fereastra. Acum puneti voi in oglinda reactia copilului si pe cea a lui muc cel mic. Care e mai dinamovist? Cel ce se retrage daca Dinamo nu ii aduce profit sau cel ce tine cu Dinamo chiar daca nu are nimic de castigat si indiferent de supararile provocate?
Atata timp cat vor exista dinamovisti adevarati, spiritul lui Dinamo va continua sa traiasca, chiar daca investitorii vor pleca si vom ajunge in divizia b.
red_dog 4 ever
May 25 2009, 03:42 PM
campionatul o sa fie mai frumos cand il castigam in ulktimele minute la Pitesti.Asa cu palpitatii poate le crapa inima fumatorilor de trabucuri
BladeBt
May 25 2009, 04:25 PM
Slabe sanse, Timisoara o sa castige titlul, parerea mea

As vrea sa fie cum credeti voi, sa faca egal Timisoara cu Unirea ar fi ca o victorie in Ghencea la 3 goluri diferenta dar tare mi-e greu sa cred asta!
Raikkonen
May 25 2009, 04:36 PM
Daca Bragadiru isi va lua punctele inapoi, cu siguranta vor juca sa castige dar stilul lor destul de penibil de se apara in careu tot meciul dupa ce au facut 1-0 s-ar putea sa-i tradeze, daca aeca deschide scorul cred ca se vor apara si sansele sunt destul de mari sa inscrie Unirea.
Evident, daca vom castiga titlul in ultimul meci cu atat mai frumos, cel mai tare scenariu ar fi sa bata Unirea la Bragadiru, sa ramana la 1 punct peste noi iar in ultima etapa, evident sa se pregateasca blatul major, sa se faca astfel incat sa bata Unirea cu 1-0 dar sa nu stea capra oile sa fie chiar pe fata iar in ultimele minute sa se trezeasca vreun ofticat gen Lovin, Moreno sau chiar un pusti care ar vrea sa se faca auzit si sa egaleze, as rade cu lacrimi toata vara de spurcatii care aseara in bar aplaudau orice pasa gresita al lui Dinamo sau galben primit.
antisteaua
May 25 2009, 06:09 PM
Degeaba mai facem scenarii pentru ca oricum campionatul este pierdut si chiar daca s-ar intampla o minune tot nu-l meritam. Daca taranii ne-au batut si acasa si in deplasare inseamna ca sunt peste noi si ca ei merita si nu noi.
BladeBt
May 25 2009, 06:25 PM
Corect aici Unirea a fost peste noi, degeaba da vina Turcu & Co pe arbitrul spaniol, daca eram buni dadeam 2 boabe si mergeam direct la caserie asa trebuie sa suportam iar aluziile altora...
gavros
May 25 2009, 08:48 PM
e vreo diferenta intre locul 3 si locul 4, fiindca daca aek pierde cu Urziceni o sa treaca pe 4 si nu stiu daca le convine
Cai Lun
May 25 2009, 08:55 PM
Locul 4 ia cu 1 milion de euro ami putin si joaca un tur preliminar in plus in uefa. Deci le f*** pregatirea de vara, ca sa zic asa...
Raikkonen
May 25 2009, 08:59 PM
Cai Lun, no chance.
Daca Bragadiru pierde cu Urzica, ar putea trece pe 4...in favoarea CFR-ului, ambele echipe sunt in finala Cupei, locul 3 respectiv castigatoarea Cupei merg in Play-Off Round-ul Europei League iar in cazul asta atat CFR si Timisoara vor merge acolo indiferent care termina pe 4 sau care castiga Cupa.
CRISX
May 26 2009, 07:19 PM
1. Dupa cum a evoluat in acest campionat, Dinamo nu merita sa castige al 19-lea titlu.
Da , dar de-abia astept sa vad 2 stele pe emblema, cati ani mai astept ?
Da, dar cine sa-l castige, Unirea ? Da,au fost mai buni ca noi. Da,dar asta inseamna ca Monstruoasa Coalitie AntiDinamo ( stoaia-becali, timisoara-iancu-rapid, stelistii de la urziceni, multii stelisti din presa,craiova, etc) ne-a invins.
Daca eram TARI, nu ne invingeau. Nu pe noi suporterii, noi suntem tari, dar suntem doar spirit, nu si forta financiara sau manageriala.
2. Sa zicem ca dupa ultima etapa, vom iesi campioni. Eu personal voi simti si bucurie dar si jena.
Si de ce sa jucam in Ch.L. ? Stadion (infrastructura) nu avem, milioanele le vor lua actionarii si jucatorii. Vom scapa de asa zisul blestem dar vom fi ciuca batailor.
Avem jucatori mediocrii, antrenori mediocrii, actionari mediocrii , rezulta ca nu meritam sa castigam campionatul si nici sa jucam in Ch.L. Sa ne calmam si sa ne gandim la altceva, la familie, la vacanta ...
antisteaua
May 26 2009, 10:35 PM
Jena mi-ar fie de mie insumi si nu fata de oi.
In ceea ce priveste CL sincer va spun ca nu tin atat de mult sa jucam acolo, doar ca vreau sa nu le mai aud pe oi cum imi behaie ca ei au jucat si noi nu.
Sunt si eu suparat ca am pierdut campionatul dar supararea cea mare vine din faptul ca nu intrezaresc nici o speranta pentru viitor. In primul rand pentru ca actionarii nu investesc din dragoste pentru echipa asta ci pentru ca spera la profit. Asa a zis muc cel mic: daca noi bagam bani si nu avem rezultate (adica profit), normal ca ma retrag. Apoi, tot din declaratiile lor imi dau seama ca nici nu stiu sa conduca. Tot muc cel mic a spus: Noi am dat banii la timp, am luat de la gura copiilor, nu intelegem de ce nu sunt rezultate, nu suntem noi de vina etc. Atunci cand esti prost, prima conditie pentru a nu mai fi prost este sa iti dai seama si sa accepti ca esti prost si abia apoi sa incepi sa te destepti.
Hugo Boss
May 26 2009, 11:46 PM
Cei ce sunt dinamovisti niciodata nu sunt tristi !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.