Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo 3-1 Bragadiru AEK
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
Le-am aratat cine e seful timisorenilor. Am fost pur si simplu SUPERIORI. Un joc bun, consistent. Aceasta consistenta nu este o calitate implicita a jocului bun. Poti sa joci consistent si sa faci egaluri ca in ghena, sau chiar sa pierzi, ca am avut si din astea. Consistenta e data de ideile tactice, de orizontul pe care il are echipa atunci cand mingea se afla in posesia sa. Dinamo a aratat bine azi. Ne-a dat incredere. Noi in tribune am aratat bine azi. Le-am dat incredere...

Ca si in meciul cu oile, cel mai bun jucator de pe teren mi s-a parut N'Doye. Matache a fost o supriza placuta si el. La capitolul dezamagiri nu as fi trecut pe nimeni, daca Scarlatache nu ar fi facut porcaria aia la gol.
matador
rezultat nesperat de bun. + Nn'Doye
-nu ar prea fi
gavros
unul dintre cele mai bune meciuri din acest retur
N'Doye de nota 10, ca si Tamas
severus
Cel mai bun: N'Doye
Dezamagiri : Moti
BladeBt
Cel mai bun in meciul de aseara --> Dusmane N'Doye
Dezamagirea --> Adrian Cristea
POOL
Cel mai bun a fost de departe N'doye insa toti merita laudele noastre, am reusit un joc colectiv inchegat.
Cel mai slab mi s-a parut Moti si mai ales in prima repriza. Scarlatache trebuie sa lucreze la iesirile la offside. Azi de 2 ori i-a scos din offside pe atacantii timisoarei de pe partea lui Simao. La fel a facut si la primul gol al Timisoarei din Cupa.
In rest mi-au mai placut Tamas, Bostina, Cristea si Danciu.
M-a cam suparat Marius, care de cand are banderola rateaza foarte mult.
razvan_superdog
1. Sunt de acord cu Cai Lun si cu toti ceilalti care l-au votat pe N'Doye omul meciului.
2. Sunt de acord cu Pool care a observat ca si mine ca banderola de capitan e un pic cam mare pentru Marius Niculae. Il preseaza psihic si rateaza in faze clare.
3. Chiar daca am castigat nu pot sa ma fac ca n-am observat fragilitatea apararii. Bucur si Parks au facut cam ce-au vrut cu fundasii nostri (cu toti fundasii nostri!)
Raikkonen
N'Doye cu siguranta cel mai bun de pe teren! A avut si avantajul faptului ca Timisoara s-au aparat adanc dupa ce a inscris Bucur. Din pozitie de mijlocas la inchidere n-a prea avut marcaj pe el, foarte bun sutul sau la gol chiar daca fara sa aiba pe nimeni care sa-l deranjeze. Mult curaj si la penalty, executat puternic aproape de vinclu, imparabil. E Yaya Toure al lui Dinamo.
Scarlatache mi s-a parut moale, o confirma si altii aici, era culoarul adversarilor.

Jocul bun, intradevar pare a fi meciul returului pentru noi.
Hugo Boss
+ Nn'Doye
- pentru scor am votat nici unul
Joc - BUN
BoYkA
un mare, foarte mare plus N'Doye, mai avem un singur pas: URZICENI
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.