Cai Lun
May 8 2009, 11:55 PM
S-a terminat egal in ghencea. Ce plictiseala... ca de obicei, un meci cu o desfasurare de neanticipat. Nimeni nu credca se astepta la o asemenea prestatie "subtire"... Una peste alta, un meci modest si o prestatie mediocra a jucatorilor nostri. Nu stiu daca am putea sa remarcam pe cineva. Teoretic Niculesuc ne-a adus un punct aseara, dar consider ca N'Doye a fost singurul jucator care s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, per total. La polul opus, ar fi Izvoranu sau Bostina sau Torje, insa pentur mine cea mai mare dezamagire a fost Niculae. Asteptam mult mai mult de la "Sageata"...
Rizea
May 9 2009, 02:04 AM
Per total jocul a fost slab spre mediocru,de torje din pacate am auzit in tot meciu abia la schimbare :),Niculae nu a fost in apele lui aseara,chiar nu imi explic de ce

,oricum sa spunem "saru-mana" ca am egalat,acum trb sa batem echipa PORCULUI si normal sa continuam tot asa pana ne adjudecam titlul cu nr 19!!!!
Mister
May 9 2009, 10:44 AM
Sa mai piarda si Urziceni, da-i drq de melteni...
gavros
May 9 2009, 12:32 PM
+ N'Doye Cristea si Tamas
- Niculae si sa nu mai zicem de Izvoranu
POOL
May 9 2009, 04:51 PM
+ Cristea, N'doye, Tamas si Scarlatache a jucat bine pe faza defensiva meciul asta
- Izvoranu, Niculae, Torje .... Niculae de cand e capitan nu mai joaca nimic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.