Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Santem chiar asa, un popor de tampiti?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
ManoWar
Stiu ca topicul are implicatii majore dar chiar merg spre aceasta impresie. Dupa ce fac mishto de american de 4 ani incoace si apar poporul romanesc peste hotare ajung incet incet la concluzia ca sîntem lafel ca canadieni sau americani. Sant pe multe planuri ferm convins ca "formatori de opinie" au o paine buna in romania in ultimul timp.
De exemplu in fotbal (dat find faptul ca asta e site de fotbal) duminica seara sa petrecut un blat istoric, dar "formatori de opinie" au luat-o pe steaua in brate si au lins-o in cur bine de tot. Si astazi cand am vazut ca uni dintre ei si chiar si majoritatea suporterilor altor echipe ne acuza PE NOI DE BLAT!!! uni dintre ei chiar deschizand topicuri pe site-uri ca totalsport.ro in care majoritatea suporterilor indiferent de echipa favorita au "analizat" si au "decis" ca a fost blat. Pai cand IASU primeste un penalty din cauza ca sa impedicat un amarat in careu' nostru asta e cat se poate de departe de un "blat". Asa dupa ce duminica aceeasi suporteri care tin cu differite echipe din toata tara au "analizat" si au "decis" ca meciul FC STEAUA vs FC STEAUA II (aka FC NATIONAL) nu a fost nici vorba blat. Nu am chef si nici timp sa analizez acel meci dar este foarte clar ca a fost daca nu un blat macar un joc FOARTE DUBIOS. O eliminare si 2 penaltiuri in parcursul unei partide e deja tragere de par..... mai ales ca nu au fost niste faze clare din care s-ar putea da fara nici o indoiala penalti.
Si acum venind la oile noastre.... am fost desgustat cum niste amaratii de la ziarele din tara noastra reusesc sa faca masele sa creada o chestia sau alta. Revenind si la americani, eu mereu rad de ei cum cred toti ce l-i se baga pe gura pe FOX sau CNN sau ABC. Si uite ca si la noi merge sistemul foarte bine. Mass media este ce-a mai buna unealta care poate carmi masele in orice directie le vrea muscu' lor.
Ajungem incet dar sigur NOI vs TOTI.... o chestie nobila pentru noi dar si foarte foarte periculoasa. Dat find faptu ca noi suporterii suferim din toate partile. Clubul nostru e plin de lichele, sîntem bombardati din toate directile la toate nivele dar precum zice si albumul de la prodigy "always outnumbered but never outgunned" dat fiind faptul ca avem cea mai buna galerie din tara. Nici macar in italia nu auzi o galerie care striga si canta pentru 90 de minute.
RESPECT ELIAS
RESPECT BOYS
RESPECT PCH
RESPECT NUMELE DINAMO
si
RESPECT CAINILOR ADEVARATI

Si sa termin "in style" citez o strofa de la un cantec de la parazitii ("urasc din suflet mentalitatea de turma")

PS: I-mi cer scuze la orice greseala de gramatica....
1948
in general ai dreptate ... toti ii pupa in cur pe stelisti . Se vede din avion ca anu` asta toti trag ca steaua sa castige campionatu`... si , bineintelesc ca toti sunt impotriva noastra , pt ca noi suntem dusmanii stelei . Totusi , o sa rezistam , pt ca suntem cei mai tari !!
boby4football2
Copii, Steaua este laudata pentru ca e in Europa, acolo unde voi ati ESUAT LAMENTABIL.
letitia
Chiar daca nu-mi convine asta, trebuie sa recunosc un lucru: anul acesta FC Stana a jucat mai bine ca-n anii trecuti si se vede. Dar era si cazul sa mai faca si ei cate ceva...in ultima perioada DINAMO a dominat clar toate competitiile interne ( cu o exceptie: cupa luata de Rapid). Daca stelistii sunt "atat de valorosi" cum zic majoritatea ziaristilor si nu numai, de ce ei nu au reusit asta? Si sa nu spuna ca se pastrau pentru Europa!
qsl111
in momentul de fata pot spune cu mana pe inima ca stelistii au evoluat de la stadiul de oite la cel de vitelusi :) .Nu mai sunteti firavi,aveti mai mult tupeu,mai scoateti si voi capul prin Europa :) .Mai impungeti si voi pe cineva cateodata dar nu mai sunteti oite pentru simplul motiv ca ati fost niste vaci in meciul de la Parma :) .Oitele sunt inofensive..i.n momentul in care mergi sa joci in Europa si te apuci sa faci bannere in Italia anti-Dinamo tot ce pot sa va spun este un patratel rosu...Deci daca este adevarata coregrafia aia a voastra cu "o Romanie stelista" atunci pe drept pot spune ca suntem un popor de tampiti :( .
1948
inca un spurcat pe forum
flaviusO
ce imbecil... pai cum dracu sa nu fie inaintea noastra cand sunt impinsi de la spate exact cand au avut nevoie... nu vreau sa imi amintesc sau sa enumar gafele arbitrilor in favoarea stelei in sezonul asta... ba aurolacilor unde sunteti dracului acuma?? unde e jegul ala uman, complexatul ala constipat pe care l-a numit pe drept Dinu muntant genetic?? iti place nu, ipocritule cand steaua e ajutata?? aurolac imputit, daca te-as vedea pe strada te-as baga in spital cu propriile mele maini!! stoica, ascunde-te caricatura umana ce esti!! v-au batut rezervele rezervelor lui Parma!! si va laudati ca ati batut o echipa care ar face fata cu greu in B in Romania, ca CSKA Sofia... Partizan a dat 4-0!! mah spurcatilor aveti tupeul sa comentati acuma?? cand Dinamo juca in superioritate numerica dadea 7-0!!! si vreau sa subliniez Dinamo nu a evoluat anul asta DELOC in superioritate numerica si se incheie turul!!! steaua este ajutata, iar presa e clar, e corupta, e platita!! Nu se poate sa nu se vrea sa se vada cand e impinsa de la spate, iar Craciunescu ii apara: pe Anghelinei dupa stana-gloria 2-0, pe Serea dupa stana-craiova 5-0, pe tudor dupa Dinamo-stana 0-1, stana-stana II 5-1, sportul-stana 1-2 sau pe Balaj dupa cluj-stana 0-2!!! Asa ati castigat spurcati aurolaci ce sunteti NUMAI CU ARBITRII!!
boby4football2
Asta e paranoia curata. Toti sunt impotriva lui Dinamo, si arbitrii, si presa....si marmota invelea ciocolata in staniol... Cum puteti sa uitati sezonul trecut? Atunci cand ati beneficiat din plin de "gafele" arbitrilor(fante de lumina, penalty-uri in ultimul minut de jos samd.). Vorba aceea, "HOTUL" striga "HOTUL". Cat despre Uefa, Dinamo nu este pe acolo asa ca ar fi mai bine sa nu va bagati in treburi europene. Compara apararea Stelei cu apararea lui Dinamo. Voi aveti cativa jucatori de divizia B pe acolo plus un criminal(Iordache). Daca erati in grupa unde joaca Steaua aveati 0p si un golaveraj de net inferior, cu 5-6 goluri primite. In Uefa adversarii nu se trag la o parte din calea atacantului asa cum fac jucatorii de la Gloria Bistrita.....
flaviusO
cata incultura... pune mana pe o carte sau ceva, ca tare bine ti-ar prinde... hai sa ne uitam la atac little sheep: Danciulescu 11 goluri + Niculescu 7 goluri... sa ne amintim de penalty-ul primit de sc stana fc in min. 97 la Pitesti... anul trecut ati fost atat de furati incat ati primit mai multe penalty-uri decat noi... daca ati fost atat de impotenti sa nu puteti castiga la Galati desi arbitrul v-a inventat un penalty, asta nu e problema noastra... fugiti de raspundere tot timpul, nu vedeti ca fara 2 penalty-uri si o eliminare a adversarilor la 0-0 nu jucati NIMIC!!! ai grija ca ti-ai parasit tarcul si poate vine ciobanul si-si face vreun cojoc din lana pe care o duci in spate... apropos, esti marcata, oito??
boby4football2
Pe ce te bazezi cand ma faci incult? E foarte usor sa dai goluri cand fundasii se dau la o parte. La Steaua dau mai multi gol. Si in meciul cu Dinamo am jucat 11 vs. 11 si tot am castigat. Daca tu poti sa spui ca anul trecut nu ati fost ajutati de arbitrii, ba mai mult spui ca Steaua a fost favorizata, nu mai are rost sa polemizam. Invata sa accepti adevarul si realitatea.
flaviusO
alo??? te-a durut cand te-a marcat ciobanul??? mai tii minte faza in care a faultat ogararu, care avea galben si nesimtitul ala de tudor i-a dat galben lui răţoi??? pai omule eu vreau arbitrii echidistanti, dar s-au adunat prea multe!!! mai stii cum a castigat nationalul in Groapa?? cu penalty si doua elminari pt. noi!!! cum ati castigat voi cu national?? cu doua penalty-uri si o eliminare pt. ei!!! ti se pare ECHIDISTANT??? ti se par aceleasi conditii??

in ceea ce priveste anul trecut iti spun doar ca steaua a primit 6 penalty-uri dintre care a ratat doua, iar Dinamo a primit tot 6 dar a ratat doar unul!!! gandeste-te bine cum a jucat steaua sezonul trecut, cum a jucat Dinamo si apoi cauta scuze in alta parte!!
boby4football2
Nationalul a castigat meritat in Groapa. Aveti o aparare slaba, si atunci cand nu merge atacul, nu aveti nici o sansa. Fl. Petre este motorul echipei. Fara el nu aveti nici o sansa. Si cum pleaca din iarna datorita conducerii "binevoitoare"..... Cat despre arbitraje, si voi ati beneficiat din plin de ajutor. Mai ales sezonul trecut, dar si in acest sezon. Sa nu uitam ca anul trecut, in meciul cu Otelul, Stelei i s-a anulat un gol perfect valabil. Daca era arbitraj pro-Steaua, ar fi lasat golul si poate nu castigati campionatul.
boby4football2
Deocamdata e 1-0 pentru Otelul. icon_lol.gif asa ca gata cu entuziasmul.

Later edit: hmmmm...2-0 pentru Otelul. Dinamo joaca cu 4 atacanti+ Fl. Petre destul de avansat si nu reuseste sa dea gol. Acum vedem ca daca o echipa nu vrea sa se predea...Dinamo se cam pierde. Otelul nu e Gloria sau Ceahlaul.....
flaviusO
hai sa-ti spun ceva ca sa-ti inchid gura, daca iarba nu reuseste, ovino!! Dinamo a castigat O SINGURA DATA la Piatra-Neamt, in timp ce steaua, CEA MAI BLATISTA ECHIPA DIN ISTORIE a castigat de N ori... ovino, du-te la stana la tine si converseaza cu cei care sunt dispusi sa-ti asculte aberatiile!!
Cainele
Spurcatule ...treci la canal si lasa-neeeeeeeeeeeeeeeee icon_evil.gif
boby4football2
Interesant este faptul ca doar suporterii dinamovisti cred ca Steaua e campioana blaturilor. In schimb restul lumii, inclusiv presa este de alta parere. Stiti cum e vorba aia: cand iti spune unul ca esti beat, ignora-l, cand doi iti spun acelasi lucru, stai pe ganduri....cand iti spun acelasi lucru mai multi, du-te la culcare. Se aplica si aici. Prostiile cu oita, pasune samd. ma lasa rece; daca atata va ajuta intelectul....no comment.
flaviusO
mah, dar tu chiar nu vezi cum areti?? ti-am spus doar ca DINAMO a castigat doar o data la Piatra-Neamt, iar steaua de vreo 8 ori daca nu ma insel... si mai spui ca Dinamo e campioana blaturilor... mama-mama ce stelist indoctrinat esti... oare in alea 3 sezoane in care steaua n-a pierdut nici un meci nu ati facut blaturi?? vezi-ti de palmaresul vostru jegos facut doar din blaturi din perioada ceausista si post-ceausista...
boby4football2
Nu are rost sa polemizez cu tine intrucat am observat ca nici sa scrii nu sti. Se scrie "arati" nu "areti". Si mai vad ca esti din Piatra-Neamt. Trebuie sa iti spun eu de egalurile facute de Steaua cu Ceahlaul in momente cruciale? Nu mai vorbi de blaturi baiete pentru ca ai numai de pierdut. Cat despre palmers, dovedesti inca odata ca esti penibil. Noi confirmam si acum, suntem in grupele Cupei UEFA. Sau probabil ca a fost si acolo ceva blat. Ne vom califica sau nu, oricum ramane meritul. Si tine minte: Steaua e SINGURA echipa care se califica in grupele Cupei UEFA. Voi deocamdata jucati in campionat, castigati cum puteti, o luati de la echipele care vor si pot. Steaua are planuri mai mari. Asa ca stai in banca ta si nu ma mai jigni aiurea. Nu tine. Nu ma cobor la nivelul tau! icon_wink.gif
Cainele
Daca steAUa intra in grupe , inseamna ca si jiji beecali iese presedinte ( de stana/bloc/canal). stai lejer in canal (langa ghencea militar) si pregateste campania idiotului congenital.
PS indicat e sa "pasteti" ceva puncte , dar sa NU va calificati 8)
ReDBullD0G
QUOTE(boby4football2)
Pe ce te bazezi cand ma faci incult? E foarte usor sa dai goluri cand fundasii se dau la o parte. La Steaua dau mai multi gol. Si in meciul cu Dinamo am jucat 11 vs. 11 si tot am castigat. Daca tu poti sa spui ca anul trecut nu ati fost ajutati de arbitrii, ba mai mult spui ca Steaua a fost favorizata, nu mai are rost sa polemizam. Invata sa accepti adevarul si realitatea.

Probabil ca ai uitat...suporter stelist...faptul ca steaua a castigat anu` asta in Stefan cel Mare printr`un gol dintr`un ofsaid pe care l`am vazut si eu la Constanta...numai ca arbitrul acela binevoitor exact in momentul ala se uita la sireturile lui de la adidasi...si din pacate ...n`a putut observa ofsaidul in care zacea cristea!!asa ca...intai gandeste inainte sa vorbesti!....asta ca sa nu mai zic de stilul de arbitraj a lui Tudor daca nu ma inshel...
Schatten
Ma behaitorule, oberv amuzat schimbarea de retorica la voi la stana. Mai nou nu mai jucati finala cupei UEFA, e o performanta doar participarea in grupe.Pai ba lesinatule, valoare insemna victorii, puncte , calificare etc.Daca participarea e o performanta pai puteati sa vb dinainte cu baietii da la UEFA va faceau rost de niste abonamente la meciurile unei grupe (la alegere) si participati la fel de linistiti, ca in tribuna sau pe teren tot 0 sunteti :)
Apropos astept la fel de amuzat, zilele proaste sau caderile de forma din meciurile cu Besiktas si Bilbao :))
Nu te mai obosii sa compui blablau de dupa pentru ca il stiu de pe acum. :)))
UNGUREANU ROBERT
cred ca am scapat de oita. recunosc, ca limbaj se ridica peste nivelul turmei... nu este exclus sa fie MM stoica in spatele oitei pacifiste :) cred ca l-am descoperiiiit!
mm te mai astept pe forum dar si cu jiji ca nu am mai ras de ceva timp( asta din cauza jucatorilor nostri de data asta nu ai vina ) si cred ca mi-ar prinde bine un zambet.
flaviusO
uita-te si tu la emisiunile electorale si vei vedea probabil cel mai imbecil, incult si analfabet candidat la presedentie din istoria Romaniei... ;)
1948
daca iese jiji fecali presedinte , eu imi tai p*** ... n`am de gand sa fiu condus de un analfabet . Cat despre oieru` ala de pe forum ... nu merita sa ne punem cu el ... nu prea stie ce vorbeste ... stelistii au in cap doar anu` ala ... 1986 ... si ni`l baga pe gat de fiecare data cand incercam sa "comunicam" cu ei ... poate nu si`au dat seama inca , da` pe noi ne doare in cot de ce au castigat dei acu` nu stiu cati ani ... sa`i lasam sa pasca in continuare pe "gazonul" din ghencea
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.