Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Otelul 0-1 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
Huh! Am reusit sa trecem si peste ultima buturuga mica. Comportare buna de la cei de la care trageam nadejde - Danciulescu mai ales. Revenire de apreciat pentru Musat, insa la capitolul dezamagiri destui: in primul rand Niculescu, apoi deja celebrii Scarlatache si mai ales Goian + nesiguranta in anumite faze aratata de Matache. In acest meci chiar nu conta altceva decat scorul, iar Dinamo a obtinut victoria si nimic altceva nu conteaza. Per total, un joc bun, raportat la 11-le trimis in teren.

Danciulescu din nou cel mai bun, cel mai slab mi s-a parut Goian - chit ca nici Niculescu nu a reusit nimic astazi.
DinamoEver
cel mai bun Danciulescu
remarcati: Scarlatache, Torje, Ze Kalanga, Miranda, Cristea si N`doye
slabi: Niculescu
Hugo Boss
+ Miranda pentru efortul depus
- Niculescu si Goian ( l-am votat pe Niculescu pentru ca Goian a luat galben si nu il mai vad in meciul cu Steaua ca sa-mi dea palpitatii )
Cai Lun
MIRANDA?! Haideti baaaaaaaaaa!!! Asta deja inseamna ca ne meritam soarta, daca dupa atata timp, inca mai putem sa ii aprecie mcapacitatile clampaului de Miranda.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.