Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otelul Galati - Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Cai Lun
Marti jucam la Galati. Tavaliti in ultimul timp de stelisti si rapidisti si de toti cei care au vrut si nu au vrut, otelarii, ca de obicei, vor incerca sa faca pe nebunii cu noi. N-o sa le iasa, speram...

Meciul incepe la ora 16:00 si va fi transmis de televiziunea gastii slugilor proaste in direct, cu toate cele 3 camere ale ei...

Clubul gazda a stabilit deja pretul biletelor pentur aceasta partida. Iata care sunt tarifele:

10 lei la tribuna I,
7 lei la tribuna a II-a si la peluze,
50 de lei la Tribuna Zero
100 de lei la Tribuna Oficiala.

Brigada de arbitri va fi condusa de Victor Berbecaru la centru, ajutat de Aurel Onita si Sebastian Stoianof. Rezerva va fi Emil Voicu, iar observatori VIOREL DURU (LPF)
si LASZLO SAJTOS (FRF).
BoYkA
Indubitabil va fi un meci foarte greu. Daca privim prin prisma factorilor determinanti cum ar fi oboseala Dinamo nu prea are nicio sansa, insa sa nu uitam cine suntem(augh augh augh-asta era atunci cand puteam sa batem pe oricine) si sa jucam cu inima pentru a apara culorile clubului Dinamo.
Hugo Boss
Otelul Galati - Steaua 2 - 0
Otelul Galati - Rapid 2 - 1
Otelul Galati - Poli Timisoara 2 - 2
Otelul Galati - CFR Cluj 1 - 1

Aici remarc forta echipei Otelul Galati unde pe teren propriu inca nu a pierdut nici un meci cu echipele cele mai importante din campionat . Mentionez ca inca nu au jucat cu noi si cu Urziceni .
Raikkonen
Au pierdut acasa cu Craiova, Buzau si Vaslui pana acum
Daca o luam asa, Iasi-ul cred ca a pierdut acasa toate cele 4 meciuri cu echipele de mai sus + Urziceni dar cu noi au avut noroc sa castige.
Pana la final toate meciurile le consider grele in conditiile in care sunt 3 puncte intre noi si locul 3.
Merg pe o victorie, dar nu una la scor cu toate ca daca deschidem scorul devreme, putem face din nou golaveraj cu pe contraatac.
POOL
In retur n-au fost asa de buni pe teren propiu, putem sa-i batem. Problema noastra o reprezinta lotul pentru meciul de maine, sa vedem cu cine ne prezentam.
antisteaua
Am tremurat si am transpirat la meciul asta cum nu am patit de multa vreme. Cred ca am dat jos si vreo 2 kilograme. Cred ca pana la sfarsitul campionatului trebuie sa ma aprovizionez cu pastile pentru inima.
Hugo Boss
Emotii , emotii si iar emotii : ce jucator de la noi se mai accidenteaza , care mai ia cartonas galben sau rosu si nu joaca in meciul cu Steaua si pentru rezultatul final .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.