Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo 1-0 CFR Cluj
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
Domnule dudar, dati-mi doua dude, din dudaria dumneavoastra de dupa deal.... Dar daca dati de Danciulescu, de Dolha, dati-le doisprezece dude, deoarece derita doate daplauzele doastre - dotiv dentru dare, dn dacest desaj driu dumai du ditera D ...

+ Dancilescu, Dolha
- ?

doc dunicel dn datac, drima drepriza, dunicel dn daparare drepriza doi... deci, der dotal.. dun....

tongue.gif
POOL
+ Danciu, Dolha, Cristea, Tamas, Moti
- Goian, Niculae

Prima repriza a fost in totalitate aproape a noastra. Din pacate n-am inscris de mai multe ori. Niculae a ratat penalty, Danciu a avut o minge trimisa catre poarta respinsa la 1 m de linia portii s.a.m.d. A doua repriza a fost total diferita fata de prima, jocul mutandu-se la poarta noastra, norocul nostru purtand un singur nume : Dolha. Vreau sa mai zic ca daca mai joaca mult Goian, riscam din nou ca intr-un meci decisiv sa produca o greseala de toata frumusetea care sa ne faca sa pierdem titlul. La galati ok merge, otelu e destul de slaba, insa daca jucam cu el in meciul cu Steaua o sa faca precum in meciul cu TImisoara din Cupa. Aseara iarasi a avut vreo 3 faze in care a facut pe bezmeticul.
mihaiul90
+++ Dolha si Danciulescu
- poate Blay, mi-a placut cand a cazut in fund cu mingea la picior 010.gif

Am avut aseara o prima repriza foarte buna si o a doua slaba in care ne-am inchis insa e bine cand totul se termina cu bine, asa ca baietii merita felicitati !

@PS: Pool, corecteaza acolo si scrie "Goian, riscam din nou ca intr-un meci decisiv sa produca o greseala de toata frumusetea care sa ne faca sa pierdem SI titlul" pentru ca deja am pierdut cupa din cauza greselilor lui si ale lui Scarlatache
DinamoEver
+ Danciu, Dolha
---- mizeria de gradinescu, care a avut tupeu sa comenteze din nou un meci de al lui Dinamo, si nu scapa nici un moment fara sa nu atace pe Dinamo
nicolle_reddog4ever
+++ Dolha.
++ Danciulescu.
+Torje.
Un joc bun in prima repriza, am dominat si desi am inscris doar un gol ne-am creat cateva ocazii bune de a marca. In a doua repriza am avut un joc mai slab, poate si din cauza accidentarilor. Per total...o victorie meritata si foarte importanta. ultras.gif
Hugo Boss
+ Dolha
- Ad Cristea , Goian , Blay
gavros
+ Dolha, Danciu, Tamas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.