Cai Lun
Apr 29 2009, 02:44 PM
Sâmbătă, 2 mai, jucăm în Ștefan cel Mare cu CFR Cluj. Meciul în care, teoretic, ar trebui să ne spălăm rușinea pățită în cupă. Și nu avem încotro! Pentru că dacă nu o spălăm, riscăm să pierdem și titlul și atunci să vezi belea!...
Meciul va începe abia la ora 21:00 și va fi transmis de Antena 1.
Brigada de arbitri: Comanescu Adrian (central), Mudura Dorin, Babadac Ionut, Berbecaru Victor (rezervă).
Observator LPF: ALEXANDRU VALENTIN
Observator FRF: SORESCU CORNEL
anna
Apr 29 2009, 07:40 PM
Chiar nu stiu ce sa zic ca facem in meciu' asta.

Da' daca pierdem s-a ales prafu' de sezonul asta, daca o sa castigam nu stiu la ce o sa ne foloseasca daca mergem pe principiul una calda alta una rece... sper, totusi, sa ne revenim
razvan_superdog
Apr 29 2009, 08:57 PM
Doar victoria ne mentine in lupta pentru titlu. Amanarea la nesfarsit a deciziei TAS-ului nu-mi miroase a bine. Probabil Timisoara-si va recapata punctele si atunci ei au prima sansa la titlu. In opinia mea, meciul de la Cluj n-a fost castigat de Timisoara ci a fost pierdut de noi. Este al "n+n"lea meci in care facem cadouri adversarilor in acest campionat. Si primul cadoul l-am facut mierlelor in giulesti... Am pierdut mult prea multe puncte pe mana noastra si in ciuda faptului ca nici celelalte contracandidate la titlu nu stralucesc am reusit sa "mentinem" o diferenta minima intre noi. Practic, in meciuri directe intre primele 8 echipe oricine poate bate pe oricine. Faptul ca echipa "X" este peste echipa "Y" in clasament poate fi o situatie de conjunctura, noroc, arbitraje, etc. Timisoara a ciupit o multime de puncte in acest retur pe final de meci. Steaua la fel. Bravo lor, meciul se incheie cand fluiera arbitrul nu in minutul 90! Pentru noi a ramas sansa victoriilor in fata rivalelor. E singura noastra sansa.
@ Cai Lun
1. De ce belea? Crezi ca daca luam titlul facem fata in Ch.League cu jucatori ca Goian, Scarlatache, Blay, Izvoranu, Miranda, Matache, Simao? Crezi ca Cristea, Bostina, Mitea sau Zicu vor exploda in joc? Crezi ca Niculescu va croseta fundasii adversi? Crezi ca Torje va castiga vreun duel 1-1 cu un fundas advers? Crezi ca Tamas sau Pulhac se vor concentra pe fotbal si vor lasa petrecerile bahice deoparte? Nu ti-e frica sa intram in istorie ca fiind echipa care a luat cele mai multe goluri, cele mai rapide goluri sau cele mai dese goluri? Nu ti-e frica sa-i vedem pe ai nostrii bravi baieti precum nefericitul de Banel pe Bernabeu?
2. Parca am auzit ca jucam cu arbitrii straini...
Cai Lun
Apr 29 2009, 11:53 PM
Personal, imi doresc sa nu castigam titlul. Dar cred ca zarurile sunt deja aruncate, caz in care sper sa se intampel o minune si sa nu ne facem de ras in CL.
anna
Apr 30 2009, 09:37 AM
Chiar s-a ajuns in punctul in care sa ne dorim sa nu castigam?
Eu inca mai vreau sa castigam, sper sa nu imi schimb opinia dupa meciul de sambata.
Cai Lun
Apr 30 2009, 10:18 AM
Daca ne-am raporta la adversarii din campionat da, co orice pret noi. Dar cand ma gandesc la Liga si la faptul ca practic nu meritam sa jucam direct acolo.. vreau locul 2. Sa jucam tur preliminar, sa ne calificam pe barba noastra. sa meritam. Altfel, doar o calificare in primavara ne-ar scapa de blamare.
reddog88
Apr 30 2009, 01:26 PM
Chiar daca jocul nostru nu straluceste,o calificare in C.L nu ar strica.Actionarii nu au facut cele mai bune investitii si daca nu ne calificam in liga , jucatorii cei mai buni din angrenajul echipei vor fi vanduti.
DinamoEver
Apr 30 2009, 05:09 PM
QUOTE(Cai Lun @ 30 Apr 2009, 11:18)

Daca ne-am raporta la adversarii din campionat da, co orice pret noi. Dar cand ma gandesc la Liga si la faptul ca practic nu meritam sa jucam direct acolo.. vreau locul 2. Sa jucam tur preliminar, sa ne calificam pe barba noastra. sa meritam. Altfel, doar o calificare in primavara ne-ar scapa de blamare.
daca ar fii sa asteptam sa ne calificam din turul 2, o sa avem de asteptat inca 10-20 de ani
obiectivul nostru principal e titlul nr 19
Mister
Apr 30 2009, 06:01 PM
Eu vreau titlul doar pentru mirajul Champions League sau visul de a fi 25000-30000 de dinamovisti la un loc la meciurile de acasa si 4000-5000 in deplasare.Cand joci astfel de meciuri, nu mai conteaza diferenta de lot, poate prinde Niculescu o bomba de la 25m pe Anfield Road si mai da si Cristea un gol din greseala si luam un punct cu Liverpool.Fruntea sus!Clujul cum de a intrat direct si nu s-a facut de ras?Ba chiar au fost prosti, puteau termina pe 2 daca erau mai atenti...Eu zic ca merita sa tintim acolo pentru acele 6 meciuri...Restul e tacerea oilor care au sansa pentru prima data in istorie sa rateze Europa.Cu locul 2 m-as multumi numai daca batem in Ghencea, dar de ce sa demonstram noi mereu ca avem valoare si ceilalti sa aiba mereu bulan la trageri la sorti si etc...Locul 1 e pentru Dinamo, dar va fi infernal de greu de luat.Cu totii la stadion! Pentru Dolha-Blay,Tamas,Moti,Simao-Torje,N'doye,Bostina,Cristea-Danciulescu, Niculae
Mister
Apr 30 2009, 06:14 PM
Echipa Dinamo de Champions League:Dolha(Lobont cu greu va prinde cateva meciuri din pacate)-fundas dreapta nou,Moti, Radu Stefan(Tamas),Pulhac-Torje,Cristi Tanase,N'doye,Zicu-Niculae, Bratu
Parerea mea este ca daca nu se vor da 2 milioane pe Tamas se va incerca macar imprumutul lui Radu Stefan, pe care eu l-as agrea.Dupa cum vedeti echipa nu arata rau, trebuie evident un fundas dreapta, atacul va fi beton cu Niculae si Bratu, chiar de nationala as spune, iar la mijloc va face diferenta Cristi Tanase in situatia in care nu vom juca in toate meciurile cu 2 inchizatori.Pe stanga, sper sa fie in forma maxima Zicu, sau daca nu macar sa isi revina Mitea.Cristea nu are travaliul necesar unui jucator de Champions League, eventual sa intre pe final de meciuri...
crysstyan2002
Apr 30 2009, 11:13 PM
sper sa castigam acest meci si sa mai facem inca un mic pas spre mirajul UCL, oricum va fi foarte greu ....
super dog female
May 1 2009, 10:32 AM
Eu cred ca meciul asta e de castigat.Din ce-a jucat chefereu' in campionatul asta, eu zic ca suntem peste ei, asta daca nu lasam prada indolentei, care din cand in cand, mai pune stapanire pe noi.Pe mine chefereu nu m-a convins, au castigat multe meciuri cu noroc, la diferente de un gol si ala marcat prin ultimele minute.Sper sa batem si sper sa mergem in CL. Este visul nostru (si frustrarea noastra) de ani de zile.Avem meciuri foarte grele, fiecare poate fi decisiv.Trebuie sa venim pe stadion in numar cat mai mare, sa ne sustinem echipa.Si stati linistiti, oricat de valorosi am fi, noi tot am fi contestati.Sa ne gandim cat noroc au avut altii (si de cate ori) si-au fost laudati (pe nemeritat).E timpul sa ne veem visul implinit!!
nicolle_reddog4ever
May 1 2009, 10:53 AM
Castigam la scor!
Hatzu
May 2 2009, 07:28 PM
Trebuie neaparat sa invingem astazi altfel ne luam adio de la titlu
super dog female
May 3 2009, 10:22 AM
Prin ce emotii am trecut aseara... La final, am izbucnit in lacrimi.Meciul a fost greu,foarte tensionat, (in a doua repriza, nu mai puteam sa privesc spre gazon).Am scapat! Sunt 3 puncte vitale! Din pacate, iesim cu accidentati si suspendati-exact ce nu aveam nevoie pentru meciurile care urmeaza.Cred ca aceste ultime etape, le voi urmari cu calmante, (precum vasalica)..Dezamagire mare in privinta suporterilor.Cum este posibil ca la un meci atat de important stadionul sa nu musteasca de oameni??Suntem atat de comozi,de mofturosi...Pana la urma, stadionul asta, (cum o fi el), este casa noastra!Credeti ca daca vom avea un stadion modern, o sa umplem stadionul meci de meci?Eu sincer, cred ca este doar un pretext.Nu stiu daca meritam mai mult.Hai sa lasam mofturile acasa si sa fim uniti pentru urmatoarele meciuri.Doar impreuna putem castiga campionatul asta!!
cane loco
May 3 2009, 02:03 PM
Intradevar, meci greu, nerecomandat cardiacilor. Ma ingrijora si faptul ca in a doua repriza astia ai nostri incepusera sa traga rau de tot de timp, cu chestii care mai de care mai teatrale, in meciurile care urmeaza, ce naiba o sa facem, tot asa jucam, si vorba aia in meciurile cu spurcatii bragadireni si cu oile spurcate nu prea ai cum sa tragi de timp si sa te bagi pe linia portii, trebuie sa ataci, nu sa le lasi momente de dominare. Dolha e un castig cu adevarat, practic el a salvat meciul, dar si el si altii sunt accidentati, si prea multi daca ar fi spun cinstit, cred ca la capitolul pregatire fizica stau prost, se vede ca unii colinda barurile si discotecile in loc sa isi vada de treaba. Am mai castigat o batalie pentru campionat dar mai e mult pana la final, oricum noi trebuie sa batem in toate meciurile, si asa daca le dau aia de la tas punctele taranilor de la aek bragadiru, nu cred ca mai avem vreo sansa la titlu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.