Cai Lun
Apr 28 2009, 11:33 PM
Putine de zis si multe de gandit dupa o infrangere pe care nu o credeam posibila. Suntem cel putin cu picioarele pe pamant.
Daca pana acum nu stiam pe cine sa votam la jucatorul meciului, acum avem intrecelre la capitolul dezamagiri! Cred totusi ca Goian are un usor avans in fata celorlaltor petarde care au jucat azi. La remarcati mai nimeni, iar jocul... relativ consistent la mijloc, am pasat acceptabil, dar atacul si apararea... ZERO BARAT!
Florin_Bogdan
Apr 29 2009, 12:22 AM
Ce sa mai zicem.. fara blat nu castigam...
Si daca noi vrem "sa castigam" campionatul .. in jocuri de culise.. inseamna ca in champions league (nu avem lot de asa ceva) fata de noi.. stOaia a foacut performanta in ultima participare in grupe..
Daca ne calificam.. bagati banii in buzunar, si.. apararea noastra o sa lase o urma buna in liga.. o sa ajute fiecare atacant advers sa viseze la titlul de golgeter al ligii.
Domnule Borcea... Nu ne mai pregatiti de UCL in felul in care doriti.. mai bine pregatiti un lot de UCL.. cu care sa nu ne facem de ras :|
mihaiul90
Apr 29 2009, 12:53 AM
goian... bai deci nu mai suport dar ce s-a intamplat in seara asta e vina tuturor, dar scarlatache si goian nu au ce cauta la Dinamo ! As prefera sa experimentam cu tanarul ala Melinte sau sa incercam cu Homei decat sa mai vad vreun scarlatache sau vreun blay pe teren ! Iar Tamas lasa-te tata de betii si trage tare daca tii vreun pic la echipa asta asa cum pretinzi... goian e un dobitoc si cu asta am incheiat. Cai Lun da-mi un avertisment de 10 procente ca l-am jignit pe fratele mai prost, merit asta, dar el merita sa plece odata pentru totdeauna din Stefan cel Mare ca ne-a facut sa ratam destule obiective, 1 titlu in meciul cu rapid, o calificare in grupele uefa cu elfsborg, o finala de cupa cu timisoara si nici nu am stat mult sa-mi aduc aminte ca sigur as mai gasi cateva gafe decisive marca goian...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.