Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Farul Constanta 1-4 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
Parca incepe sa mearga treaba. Joc bunicel. Am fost mai agresivi pe contraatac. Cel mai bun parca ar fi fost Torje. Cel mai slab? Simao. Ametit.
razvan_superdog
+ Danciu; super golul, superba pasa la golul lui Torje
+ Cristea, Bostina, Niculae, Torje, Dolha

- (adica slabuti rau de tot) fundasii laterali: Georgica Blay si Simao

Jocul echipei: mediocru: pentru ca incepem meciurile extrem de relaxati, ne trebuie f.mult timp pana ajungem sa ne creem faze de poarta, tragem greu la poarta si in plus mai facem si gafe impardonabile in aparare. Si astazi - desi am batut cu 4-1 - am "reusit" sa ne marcam un autogol la 0-0, apararea a aratat rau, de mai multe ori niste "rechini" mititei si cu dinti de lapte au ajuns fata-n fata cu Dolha si am avut prima faza de poarta dupa minutul 30. Alte echipe mai serioase nu ne-ar fi "iertat" si poate ne-ar fi "taxat" relaxarea din start sau de pe parcursul meciului. Elementele pozitive au fost suturile f.bune transformate in golurile 1 si 2, jocul combinativ in atac, tehnicitatea lui Cristea, Zicu, Torje si Bostina, jocul ambitios al lui Marius Niculae.
Hugo Boss
+ grea alegere intre Dolha si Danciulescu , pina la urma l-am ales pe primul
- am oscilat intre Cristea , Papa Malik si Blay , pina la urma l-am votat pe Papa Malik
matador
+Niculae,pentru ca e mereu bataios,apoi Torje care la fel se lupta bine
-Papa Malik si prietenul meu, Blay
Hanf
Niculae este ''caine'' ..se vede in joc, atitudine, bravo lui!! Torje creste incet si frumos,Dolha incepe sa-si arata clasa, Cristea..mereu imprevizibil!! Dar per total vorba lui Cai Lun ''Parca incepe sa mearga treaba. Joc bunicel.'' ultras.gif ! Iar la minusuri...Malik, Blay!!
canis germanicus
- Dolha intra pe final de campionat unde miza fiecarui meci e dubla! Si-a facut treaba f. bine si a scos citeva mingii de senzatie. Un portar inalt iti confera mai mare siguranta la mingiile inalte, mai ales cind stoperii oscileaza in evolutii!
De Cristea, care a dat si gol nu pot sa zic ca a fost cel mai slab cind Malik m-a imbatrinit cu 5 ani. In ultimele minute a dat o luminare in propriul careu de am crezut ca lesin! Sa vina NŽDoye inapoi si daca mai e asa in forma, vorbim altfel!
Jocul a fost cum l-ati vazut. Niciodata nu stii cum iese meciul dupa primele 30 min. Dureaza totul prea mult. Parca nici n-ar fi pe teren in primele minute. Si inca ceva: busted_blue.gif Marius ar trebui sa boicoteze gașca slugilor proaste! busted_blue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.