Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Farul - Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Cai Lun
Sambata, miercuri, vineri, marti, duminica, miercuri, sambata... ce atata graba, fratilor?! Daca nu esti pe faza, nici nu stii ca Dinamo a mai jucat un meci! Ne-am gandit ca n-ar fi rau sa va tinem la curent cu programul echipei ( 010.gif ) asa ca va informam ca Dinamo joaca vineri la Constanta!

Intalnim Farul, in prologul acestei a 27-a etape a sezonului. Meciul se va disputa deci vineri, 24 aprilie de la ora 18:00, iar cei care nu vor fi alaturi de echipa, pe stadionul "Gheorghe Hagi" vor trebui sa faca rating cu de-a sila televiziunii gastii slugilor proaste.

Farul nu o duce bine. Ion Marin a demisionat de pe banca lor, astfel ca de cateva etapa constantenii au un nou antrenor - Lucian Marinof. La Dinamo vor reveni Moti si Torje, dar Dolha va trebui sa incerce sa-l faca uitat pe Lobont. Se subintelege ca avem indispensabil nevoie de 3 puncte.
red_dog 4 ever
prezent la meci.Sper sa invingem categoric ca de fiecare data am invins la limita si slugile oilor au behait ca i-am furat etc
anna
Eu am votat ca batem, dar am emotii 010.gif...data viitoare ar trebui sa fie si o varianta de vot cum ca batem, da' mai greu icon_lol.gif.
bigbobo
Meci greu ca toate de pana acum...

La mare, la soare Cai da e un frig bre pe aici de innebunesti... Azi au fost doar 10 grade cu un vant puternic si rece... Sper sa nu fie asa si vineri...
Hugo Boss
Dinamo de la mijloc in sus arata ca echipa de fotbal , dar in aparare e JALE mare ...
red_dog 4 ever
exact cum vroiam am invins la scor sa nu mai behaie slugile
bigbobo
Ca niciodata... Au behait foarte putin oile aseara...

Una peste alta 3 puncte dupa un meci slab mai ales in primele 30 de minute...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.