Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo 5-0 Gloria Bistrita
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
Ying si Yang - Bratu si Pulhac revin, dar le ia locul Lobont sau infrangere la Iasi, victorie la scor cu Bistrita. Sau Niculescu apune, Niculae e la zenit...

Cred ca fara dubii, acesta a fost meciul lui Niculae. La 5-0, nici unul nu am putea spune ca a jucat prost, dr e doar o aparenta. Am intalnit o echipa extrem de slaba. Jocul nostru a beneficiat de cateva executii, nu de un "per total" deosebit. Prin urmare zic ca am avut un meci bun,. dar o fac doar uc o jumatate de gura. Mai avem de lucru!
nicolle_reddog4ever
Despre jucatorul meciului nici nu se mai pune problema, Marius Niculae a fost cu siguranta cel mai bun de pe teren si-n atac, si-n aparare. Desi unii au avut mici ezitari, prost nu a jucat nimeni, a fost un meci bun. (asta daca nu o sa ni se urce iar la cap si pierdem urmatorul meci) ultras.gif
rew
prost au jucat printesa si loganu, in rest acceptabil

joc modest , chiori in tara orbilor
Hugo Boss
++++ M Niculae
--- Tamas
Cai Lun
Care e cu Loganu? Scarlatache? 010.gif
BoYkA
Fara indoiala cel mai bun a fost Marius Niculae, s-a mai bagat pe urma si in poarta

rew
QUOTE(Cai Lun @ 22 Apr 2009, 0:48) *
Care e cu Loganu? Scarlatache? 010.gif

Niculescu
the_lord
Cel mai bun a fost Niculaie. Asta e clar! Mi-au mai placut insa Ze Kalanga, Goian, Bostina si Zicu. Continua insa sa ma dezamageasca Niculescu. Nimic, nimic, nimic. La centrari, la cornere, la faze in viteza, el parca se ascunde. Se duce mereu la coltul lung, se baga in spatele fundasului, nu ataca aproape niciodata mingea. Imi da impresia ca nu mai are chef. Nu mai zic de duelurile aeriene in care este implicat, unde Claudiu nu castiga mai niciodata. Aproape orice fundas din liga asta de tot rahatul da cu capul in fata lui. Sper sa isi revina, insa sansele tind catre zero.
gavros
+Niculae si Zicu
bigbobo
+ Niculae

- Tamas

Joc modest in ciuda scorului...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.