Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo - Gloria Bistrita
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Cai Lun
Nici n-am luat bine bataie la Iasi, ca marti la ora 17:00 jucam acasa cu Bistrita! Ne cam temem si de propria umbra acum si sincer nu as fi tinut neaparat, dar cred ca ar fi cazul sa ne reamintim ce s-a intamplat cu Rednic dupa ultimul meci in care a antrenat Dinamo si am jucat contra bistritenilor in Stefan cel Mare...

N-ar trebui sa fie un meci greu, dar nici la Iasi nu a fost...

Meciul se joaca asadar marti, 21 aprilie, ora 17:00 si cu regret pomenim si numele postului semiteleviziunii care transmite, dar cred ca banuiti cine e, asa ca ma abtin.

Un pic de statistica? Ar fi al 38-lea meci intre cele doua echipe, si un prilej pentru cea de a 25-a victorie dinamovista. In rest, avem 8 infrangeri si 5 meciuri in care ne-am ales cu cate un punct (dar nici un egal nu s-a inregistrat la Bucuresti!). In tur, am castigat la Bistrita cu 2-1.
Hanf
Nu prea mai avem timp de infrangeri..se duc etapele si daca pierdem puncte e grav!! Nu o sa mai avem timp sa remontam diferenta daca timisoara o sa primeasca punctele inapoi( daca ne mai iau si aia punctele ptr meciul cu vaslui lightning.gif )! Asa ca... ultras.gif trebuie sa castige!!
Florin_Dinamo
QUOTE(Cai Lun @ 19 Apr 2009, 23:42) *
Nici n-am luat bine bataie la Iasi, ca marti la ora 17:00 jucam acasa cu Bistrita! Ne cam temem si de propria umbra acum si sincer nu as fi tinut neaparat, dar cred ca ar fi cazul sa ne reamintim ce s-a intamplat cu Rednic dupa ultimul meci in care a antrenat Dinamo si am jucat contra bistritenilor in Stefan cel Mare...

N-ar trebui sa fie un meci greu, dar nici la Iasi nu a fost...

Meciul se joaca asadar joi, 21 aprilie, ora 17:00 si cu regret pomenim si numele postului semiteleviziunii care transmite, dar cred ca banuiti cine e, asa ca ma abtin.

Un pic de statistica? Ar fi al 38-lea meci intre cele doua echipe, si un prilej pentru cea de a 25-a victorie dinamovista. In rest, avem 8 infrangeri si 5 meciuri in care ne-am ales cu cate un punct (dar nici un egal nu s-a inregistrat la Bucuresti!). In tur, am castigat la Bistrita cu 2-1.

Deci pana la urma cand jucam? 010.gif 010.gif
Hanf
QUOTE(Florin_Dinamo @ 20 Apr 2009, 13:41) *

Marti la ora 17!! ball.gif
Hugo Boss
Sper la un meci consistent facut de ai nostri , sa nu avem accidentati si fara cartonase rosii si galbene .
Cai Lun
QUOTE(Florin_Dinamo @ 20 Apr 2009, 13:41) *

Pai pe 21, in orice caz....
razvan_superdog
N-avem voie sa mai facem pasi gresiti. Mai sunt doar 9 etape si orice punct conteaza. Avem mare nevoie de o victorie si sper ca Mircea Rednic sa predea corespunzator aceasta lectie si baietii sa-si faca corect tema...
razvan_superdog
N-avem voie sa mai facem pasi gresiti. Mai sunt doar 9 etape si orice punct conteaza. Avem mare nevoie de o victorie si sper ca Mircea Rednic sa predea corespunzator aceasta lectie si baietii sa-si faca corect tema...
nicolle_reddog4ever
Sunt optimista ca de fiecare data si cred ca o sa castigam, dar fiind vorba de Dinamo...Dumnezeu cu mila! Sper totusi sa luam cele 3 puncte. ultras.gif
Raikkonen
Eu zic ca-i batem, dar vad ca niciun meci nu e usor pentru ( mai putin cu rrapid, steaua, vaslui sau alte "contracandidate" la titlu ). Bistrita a scos un egal la Cluj cu CFR deci nu o sa fie floare la ureche.
razvan_superdog
5-0, 3 puncte, inca un pas spre titlu.
Sper ca Lobby sa-si revina cat mai repede. Avem mare nevoie de el pe acest final de campionat. Anul acesta am avut prea multi accidentati: Zicu, Bratu si Pulhac - 2/3 din campionat, Niculae si Mitea - ambii vreo 10 etape, N'Doye - deja suntem la al patrulea meci fara el. Daca si Lobby va fi accidentat pana la sfasitul campionatului va fi foarte greu. Nu spun ca Dolha n-are valoare, insa nu cred ca se compara cu Lobby. Daca-l nedreptatesc sper sa ma ierte si sa ma contrazica!
nicolle_reddog4ever
Speri mata da' speri degeaba, am inteles ca pierde tot restul campionatului inclusiv grupele CL. Acum toata baza e in Dolha.
Raikkonen
Deci va lipsi 6 luni? Extraordinar ghinion, ar insemna sa revina pe la sfarsitul lui Octombrie pe teren! Sincer nu-mi imaginam ca putem avea asa ghinion.
Bine ca avem solutii de rezerva cat de cat, nu e Dolha chiar Delwarte dar nu e nici pe departe Bogdan Lobont...e o certitudine ca va lipsi 6 luni? Sanse sunt sa rateze numai sfarsitul sezonului?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.