Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo 4-2 Rapid
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
anna
Iata ca Dinamo a demonstrat ca victoria din campionat nu a fost intamplatoare si a mai castigat o data in fata rapidului. Bravo baieti! bravo.gif HAITA_DINAMO.gif

cane loco
ciorile si alti spurcati ar trebui sa taca de acum incolo, cu toata campania lor de denigrare a lui Dinamo, spurcatii de toate facturile nu se vor face decat de ras, mai ales sclavii aia de la gasca slugilor proaste.
razvan_superdog
+ Torje - s-a vazut clar diferenta intre el si Mitea, cred ca a fost eliminat extrem de usor (specific unui arbitru obsedat de propria persoana)
+ Niculae - pentru ca i-a umilit pe tigani
+ Danciu - pentru ca joaca meci de meci, alearga meci de meci si este un adevarat profesionist
+ Malick - pentru efortul depus pentru recuperarea mingilor

Dezamagitor: Scarlatache - pe faza defensiva, dar cu un plus la centrarea de la golul 3

Jocul: bun
DinamoEver
+ Torje, Niculae, Zicu, Danciu, Malick
- Bostina(cu exceptia golului) Mitea
Joc per ansamblu bun
Rizea
ole ole multumim crapidule ole ole multumim crapidule. AU jucat ffff bine.....i.am umilit anu' asta bootyshake.gif canada.gif bravo.gif
Hugo Boss
+M Niculae
-Mitea
POOL
+Niculae, Bostina( a dat un gol frumos), Moti, Zicu si Torje
- Mitea ( e ghinionist baiatu); In aparare Scarlatache a fost depasit de multe ori
matador
+Niculae
-Torje,in opinia mea a fost totusi un gest nesportiv
FarfelkugeL
- Goian
- Scarlatache
- Mitea

(meci vazut in reluare).
nicolle_reddog4ever
+++Marius Niculae.
+Torje, Zicu, Bostina.
- niciunul.
Un joc bun, pacat ca am luat golul 2, ar fi sunat mai bine 4-1. Da' oricum i-am umilit. icon_twisted.gif
Mister
Sper sa nu pierdem meciul la masa verde sau sa ne depuncteze.Desi mi se pare o aberatie...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.