Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo - Rapid
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Haita
Dinamo-Rapid, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana, programat miercuri, ora 20.45, la Pitesti, pe stadionul "Nicolae Dobrin".
anna
Eu cred ca o sa castigam, dar nu o sa ne fie foarte usor. Sper, doar, ca jucatorii nostri sa nu intre pe teren cu nasul pe sus cu gandul ca au mai batut rapidul cu putin timp in urma... icon_rolleyes.gif

HAITA_DINAMO.gif
nicolle_reddog4ever
Dupa victoria din campionat, mai mult ca sigur rapizii vor dori sa isi ia revansa, deci o sa fie un meci greu. Dar asta nu ne va impiedica sa castigam! jester.gif ultras.gif
Raikkonen
Degeaba se spune ca a picat Dinamo prea devreme cu Rapid, nu ma suparam nici daca se intampla in saisprezecimi, sunt echipe mai greu de batut pe parcurs.
Sper sa nu aud in curand ca nu ne intereseaza cupa ca nu e importanta. Un event e bine venit oricand in special ca nu ai sansa sa te bati pentru el in fiecare an.
Aurel_Vlaicu
Ii batem si de data asta. Niculae si Danciu or sa le dea goluri. :)
anna
Ar fi cazul sa dea si Danciu un gol sau doua ca la meciul trecut mi-a mancat ficatii la cate ocazii a avut si tot n-a marcat. bangmyhead.gif
nicolle_reddog4ever
Asta daca o sa joace ca am auzit ca o sa jucam cu rezervele. Ar fi frumos...dupa ce i-am batut cu titularii acum sa-i batem si cu rezervele. jester.gif
Rizea
asta e buna...sa ii batem cu rezervele,nu prea cred,sa joace titularii si gata,le rupem capu!!!!!
costin91
Cred ca o sa fie un meci frumos, dar cu putine goluri. Ii batem pe rapidisti HAITA_DINAMO.gif .
POOL
Dupa ce ca ne contesta dupa fiecare meci si ne acuza ca batem cu ajutorul arbitrilor, cei de la gașca slugilor proaste s-au gandit sa ne "anunte" ca jucam din start in 10. Astfel vom incepe cu o formula 4-4-1 cu Marius Niculae ca unic varf iar Danciu si Miranda pe banca. Penibili. 12. Dolha, 5. Izvoranu, 4. Moți, 18. , 25. Scarlatache, 14. Mitea, 8. Boștină, 17. Malick, 24. Zicu, 9. M. Niculae
Rezerve: 1. Lobonț, 30. Tamaș, 6. Homei, 40. Simao, 22. Torje, 28. Miranda, 10. Dănciulescu
cane loco
Hai ca le-am jumulit pe ciori si de data asta(si chiar bine de tot), eram convins oricum ca Rednic e un antrenor cu mult peste cioara aia de rada nosferatu, unde mai sunt coloratii aia care ziceau ca meciul din campionat a fost blat, cred ca utecistu' de copos face spumite ca berea, bai utecistule s-a dus ba farmecul cocalar, o sa aiba si astia soarta spurcatilor in campionat, sa vedem in campionat care e treaba, cred totusi ca nimic nu ne-ar mai putea opri in a lua Cupa.
antisteaua
Ba jos palaria. I-am umilit pe mailati. Si in cupa si in campionat ... 7 goluri.
Si mi-a placut si atitudinea jucatorilor nostri. Desi conduceam si jucam in 10 tot atacau. Bravo baieti si multa muşeţel la tigani, la steoi si la toti muncitorii de la antena1 care comenteaza meciurile noastre
cane loco
@Antisteaua
Da, asa e, toti sclavii trustului sa o ia la buze(oricare din ele) dar sa inceapa gradinescu sa o i-a la tranta, ala e cel mai spurcat dintre toti sclavii.E clar, cu putina atentie si intelepciune eventul e al nostru, plus ca sunt sigur ca si meciul cu spurcaciunile va fi la fel ca cel din seara asta(sa dea Dumnezeu), ducem oile la hairstylist..
antisteaua
Ba sa stii ca si eu m-am gandit ca ii batem pe steoi. Adica am asa un sentiment ca iar le-o tragem.
razvan_superdog
Ne crestem moralul cu tiganii! Sper sa ne pastram concentrarea la Iasi si sa venim cu 3 puncte. Ciorile au fost jalnice, Niculae le-a dat un gol de povestit copiilor peste ani. football.gif Lui Maftei i-au trebuit 30 de secunde sa iasa din propria plasa. rofl.gif
POOL
Acum este momentul ideal pentru a avea un sir de victorii si pentru a ne mari distanta fata de urmaritoare. Teoretic urmeaza 3 meciuri usoare: bistrita, farul si iasiul. Daca luam toate cele 9 puncte puse in joc si ne distantam la 6-7 puncte, in proportie de 80 la suta nu mai avem cum sa pierdem titlul.
marcher
Dupa incidentele, mediatizate prin presa, ce au avut loc ieri la iesirea din bucuresti, aud o stire cum ca liderul galeriei Dinamo, are interdictie de intrare un an pe stadion. Despre cine e vorba?
FarfelkugeL
Pai pe noi la iesire ne-au atacat tiganii de la ultras unione, i-au alergat cainii si i-au spart cu bataia si pe urma s-au milogit de jandarmi sa ne opreasca si sa nu ne duca la meci, sa ne bage la sectie... Ceea ce s-a si intamplat, pana la 2.30 am stat ca prostii fara apa, mancare etc la sectia 21 in Militari.

Oricum, eram sigur ca o sa iasa cu scandal din cauza dobitocilor de Mitica si Sandu, e imposibil sa spui ca ai toate precautiile luate si NU ARE CUM SA IASA SCANDAL! Si ei pt 2 autocare, 5-6-7 microbuze si multe masini personale ale dinamovistilor au pus in convoi 2 dube cu jandarmi! De ce nu au pus din prima cate dube si masini au venit DUPA INCIDENTE, erau vreo 10-15, se umpluse strada numai de jandarmi si masinile lor!

Cat despre Elias, nu are cum sa aiba interdictie, nu are pt ce. Oricum, inca odata s-a dovedit ca cea mai proasta meserie este la... jandarmerie.
mafi
unde pot uploada si eu ce am filmat cu telefonul ?:)

ms rew
rew
Baga pe mail la webmaster@dinamomania.net
mafi
......asta e ...pana la urma :)

http://www.youtube.com/watch?v=bvvDDNbwbMY
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.