Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo - Vaslui
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Cai Lun
Dupa dusul rece din Banie, primim acasa replica Vasluiului. Echipa lui Porumboiu este si ea in forma, a batut Otelul pe teren prorpiu si ocupa ultimul loc care ar permite accesul in Cupa Uefa. In spatele moldovenilor stau Rapid si steoaia...

Meciul se va juca sambata, de la ora 20:30 si va fi transmis in direct de televiciunea gastii slugilor proate. La casele de biletele s-au pus deja in vanzare "tichietili" pentru meciul cu moldovenii.
anna
Daca judecam in functie de meciul cu rapid, as zice ca ii batem, daca judecam dupa meciul cu craiova, mi-e frica sa ma pronunt icon_lol.gif

Oricum, am votat ca-i batem si sper sa fie asa icon_rolleyes.gif
bigbobo
Mai lipseste o varianta la sondaj... Batem greu, dar batem...
mihaiul90
Mai stie cineva vreun site unde se poate urmari live gașca slugilor proastetv ?
Raikkonen
QUOTE(anna @ 9 Apr 2009, 20:35) *
Daca judecam in functie de meciul cu rapid, as zice ca ii batem, daca judecam dupa meciul cu craiova, mi-e frica sa ma pronunt icon_lol.gif

Vasluiul nu e in forma in care erau prazarii Miercuri ( acum vad ca si-au furat`o la cismihoara ).
In orice caz, ar fi victoria suprema asta, ne-am distanta de toate contracandidatele inafara de cimisoara.
Hugo Boss
Comentariul lui Emil Gradinescu m-a dezamagit foarte tare .
Raikkonen
Comentariile la gasca slugilor proaste.................................

Dinamo-Vaslui 20:45 Sambata = prime time ; Unirea-crapid sau Cishimishoara-Crraiova ei dau meci intre doua echipe ce se bat pentru evitarea retrogradarii pe Antena 1.

anna
QUOTE(Raikkonen @ 11 Apr 2009, 20:01) *
Vasluiul nu e in forma in care erau prazarii Miercuri ( acum vad ca si-au furat`o la cismihoara ).

Si despre noi s-ar fi spus ca suntem in mare forma dupa victoria cu rapid, insa asta nu a contat deloc, dupa cum ai vazut, tot am pierdut. La fel ca si craiova la timisoara. Deci nu prea conteaza in ce forma esti... icon_lol.gif

QUOTE(Hugo Boss @ 12 Apr 2009, 2:29) *
Comentariul lui Emil Gradinescu m-a dezamagit foarte tare .

Comentariile lui sunt dezamagitoare de obicei, acum a fost de-a dreptul revoltator. banned.gif 2guns.gif
razvan_superdog
Victorie absolut meritata! Se vede insa lipsa lui N'Doye. Perechea Danciu - Papa Malick e foarte departe de ceea ce inseamna o pereche de inchizatori. Si in plus e jenant sa-l pui pe Danciu sa joace 60 de minute mijlocas cu sarcini defensive si apoi sa-l trimiti in fata, in locul impiedicatului Miranda, sa faca sprinturi de 50m, ca la 18 ani, dupa mingi lansate in adancime. Pentru felul in care isi respecta sarcinile de joc toata stima pentru Danciu! Joc bunicel al lui Goian si partida slaba pentru Simao.
O injuratura din inima pentru porumboi!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.