Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Craiova 2-0 Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
anna
Dinamo a demosnstrat (inca o data) ca nu stie sa intoarca un rezultat, ne-am chinuit un meci intreg pentru 3 faze de poarta. Dupa o partida de exceptie cu rapidul, am facut una de tot rasul cu oltenii, prea ne bucuraseram sambata, era cazul sa revenim cu picioarele pe pamant, nu?

Cel mai bun jucator: niciunul

Cel mai slab: toti

Jocul echipei: slab (mediocru pe alocuri)
RED75
Poate e doar o impresie (nu doar a mea), dar se pare ca la mijloc am inceput sa depindem de N'Doye.
Tamas a fost depasit de situatie. In atac, Danciu si Clau au inceput sa-si arate varsta, din pacate.

Bruno Simao mi s-a parut ca are vointa. Nu stiu cat poate dar a alergat si a facut si ceva recuperari.

nicolle_reddog4ever
Si eu am impresia ca la mijloc depindem de N'doye si daca am ajuns sa ne bazam pe un singur jucator e grav. Inca nu inteleg cum niste jucatori care fac un meci de exceptie la numai 4 zile pot sa joace atat de slab wtf.gif
Cel mai bun: niciunul
Cel mai slab: toti
Joc: slab
Hugo Boss
Petardele noastre au fost Blay , Tamas , Danciulescu , Niculescu , Papa Malick , Torje , Ad Cristea si BOSTINA .
RED75
Sincer si mie mi s-a facut rau cand am auzit ca intra Bostina, dar nu el a fost petarda principala. Parerea mea !
razvan_superdog
+ Malick, Simao
- Tamas, Bostina, Cristea, Niculescu, Blay

Jocul echipei: mediocru

PS. Ma asteptam ca sa vad atatea reactii negative insa nu cred ca jocul de astazi a fost mai rusinos decat cel cu Otopeniul sau cu Gazul. De data asta durerea e mai mare pentru ca am luat bataie si pentru ca meciul trecut cu Rapidul a insemnat o mare victorie ce ne-a ridicat foarte, foarte sus sperantele sau moralul... Chiar daca am pierdut, jocul echipei nu a fost mai slab decat cel practicat in multe meciuri din acest campionat, meciuri in care chiar am si castigat. Dar de data asta am pierdut...
redbitz
au jucat cat de cat fotbal: N'Doye, Malick, Simao
au gresit grav: Tamas, Blay,Niculescu
au mimat: Danciulescu, Niculescu, Torje, Cristea,Mitea(asta chiar a intrat pe teren?), Nicolae
red_dog 4 ever
Blay e panarama mare fratilor o centrare nu stie sa dea o preluare ceva nimic este praf.Tamas parca era dupa o noapte de betie,Torje zici ca dupa un meci bun cu ciorile acum e cristiano ronaldo
biancap78
Slab jocul...Tre' sa mergem mai departe....
Faptul ca echipa nu a reusit sa isi revina dupa primul gol e ingrijorator....in plus am mai primit inca unu....
O sa punctez si eu un minus mare in dreptul lui Blay...
POOL
De ce a pierdut Dinamo meciul? Exista un singur raspuns la intrebarea asta: s-a accidentat N'doye. Noi am pierdut meciul asta la mijlocul terenului unde Bostina si Malick nu au inchis destul de bine. Pana sa iasa N'doye, Craiovenii nu au avut o sansa reala de gol, ba chiar mai mult senegalezul a fost aproape sa deschida scorul in minutul 1. Jocul era echilibrat, multe din actiunile craiovenilor au fost taiate chiar de N'doye. E o magarie ca noi avem acum doar un mijlocas central de valoare care sa faca si faza defensiva. Greseala e a actionarilor, care interesati doar de profit, l-au vandut la rusi pe Ropotan. O buna lovitura financiara, insa o lovitura destul de grea pentru echipa. Sa nu ma intelegeti gresit, Ropotan nu era un jucator extraordinar, insa isi facea treaba la mijloc si ajuta apararea. In ultimul an am pierdut 2 oameni importanti la mijloc si l-am transferat doar pe N'doye. Acum Dinamo risca sa piarda titlul din cauza politicii proaste duse de conducerea noastra in domeniul transferurilor. Degeaba dam vina pe Tamas si Moti cand Costea ramanea singur cu unul din ei si cu un spatiu destul de mare pentru a face un dribling. La faza de dinaintea primului gol, Costea nu avea voie sa dea la poarta de acolo, Malick nu stiu unde era. Dupa iesirea lui N'doye Dinamo nu s-a mai inchis la fel de bine si de aici au aparut ocaziile de gol ale prazarilor. Acum intrebarea este cat va lipsi N'doye pentru ca daca nu va juca nici cu Vasluiul, tare ma tem ca nu vom castiga nici cu ei.
RED75
Sa nu mai zic de faza la care Prepelita a primit mingea in careul nostru singur-singurel de parca se juca in curtea scolii. Noroc ca a dat pe langa.
Cai Lun
Nu-mi vine sa cred ca l-am votat pe Bostina cel mai bun jucator al nostru... De cealalta parte, daca il prind pe Blay, il rockets.gif , ca si pe Rednic (bai redmania!) care a fost in stare sa il tina pe idiot in teren de ne-a mancat tot meciul. Ala e un distrus frate, un limitat cum nu s-a mai vazut. Ne-a nenorocit la ambele goluri, e praf si pentru Dinamo 2...

Cu toate astea, parca nu am jucat slab. A fost un joc cat de cat coerent.. s-au miscat baietii, dar fara folos. Sincer, pentru ambitia lor, oltenii meritau sa castige....

In alta ordine de idei, am sa ma mai uit odata la faza cu pricina, dar tot nu inteleg de ce a fost Niculescu eliminat.
Rizea
"In alta ordine de idei, am sa ma mai uit odata la faza cu pricina, dar tot nu inteleg de ce a fost Niculescu eliminat"
De prost a fost eliminat,chair nu trb sa il calce pe prazarul ala,poate ii putea gura si asa a vrut Niculescu sa il trimita mai repede la vestiare sa aplice niste pasta mica.....l.a mancat in k.r mai pe romaneste!!!!!
+ Simao
-TAMAS drink.gif si printul .... mele Edd.gif 251.gif
joc:slab,mediocru
razvan_superdog
QUOTE(Cai Lun @ 9 Apr 2009, 14:39) *
Nu-mi vine sa cred ca l-am votat pe Bostina cel mai bun jucator al nostru...

Nici mie nu-mi vine sa cred ca l-ai votat. L-am urmarit cu atentie tot meciul. Aproape toate actiunile lui au debutat promitator si s-au finalizat penibil. Efectiv dupa ce a driblat sau s-a demarcat binisor si a avut posibilitatea sa atace poarta sau sa centreze eficient, l-au lasat "gladiolele" si mingea a ajuns inevitabil la primul aparator craiovean. Cam acelasi lucru il face si cealalta "printesa", Cristea, care preia bine, dribleaza foarte bine dar se opreste sa-si astepte noi adversari pe care sa-i "umileasca" cu un nou dribling "ucigator" sau o ia "la plimbare" de-a latul terenului fara sa atace poarta adversa. Aseara - ca si in meciul cu rrapizii - Cristea a mai avut si actiuni valoroase pentru echipa, insa pentru mine "cu o floare nu se face primavara"
POOL
@ Cai, Bostina din a 2-a repriza sper ca in prima pe centru a fost cam neinspirat.
mihaiul90
Apararea noastra a fost dezastruoasa, iar fara N'Doye nu suntem in stare de nimic... Daca nu revine cat mai repede nu ne vad bine... Blay e limitat intradevar, dar pe mine m-a exasperat petarda de Tamas !!! Numai cand il vad cum alearga agale la golul 2 cand faza era departe de a se fi incheiat si inca mai avea timp sa ajunga in careu sa incerce sa blocheze faza... la primul gol nu mai zic ce plasament a avut... Tamas este cel mai slab jucator de departe, si nu doar in meciul asta, de cand s-a intors numai astfel de evolutii oscilante a avut. Daca va continua asa nu merita in niciun caz 4 milioane de euro, cu banii astia ne luam super aparator.
La polul opus insa, Moti s-a descurcat din nou bine, dar cu petarda aia langa el nu prea avea ce sa faca...

Niculescu din pacate a clacat... nu il condamn insa, nu cred ca ar fi trebuit sa joace titular in acest meci, mai ales dupa partida buna facuta de Marius Niculae cu rapid...
bigbobo
+ Simao
- Tamas... Rusinicaaaaa... Rusinicaaaaaaaaaa...

Partida modesta...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.