Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Universitatea Craiova - Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Cai Lun
Miercuri jucăm la Craiova, unde oltenii par să aibă cea mai bună echipă din ultimii 5 ani. Cu jucători de echipă națională și cu un start lansat în acest retur, ne amenință cu "bătaia"!...Nu știu dacă o statistică ar mai fi relevantă. Cert este că nu am mai pierdut de multă vreme la ei și nu văd de ce am face-o anul acesta.

Meciul se joacă așadar miercuri, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco și va fi transmis în directe de televiziunea lui Voiculescu, Antena 1.
Aurel_Vlaicu
2-0 dubla Niculescu, ca sa-i enerveze rau de tot.
POOL
Eu cred intr-o victorie la limita, probabil 1-0. Oltenii o sa joace mai bine insa noi o sa luam punctele. doglaugh.gif
Raikkonen
QUOTE(Cai Lun @ 6 Apr 2009, 14:11) *
Cu jucători de echipă națională

Care nationala? complaining.gif
Macar de era Lituania, Bosnia, Slovacia...tari mici domle...mici da mai joaca si ei ceva. 010.gif

Lasati, ca si cu Timisoara am jucat in deplasare cand erau in mare forma, si singuri si-au dat`o cu stangu in dreptu, sa mai zica ca nu au complexul Dinamo @Revista Clubului doglaugh.gif

Eu zic un craiova 0-2 Dinamo Claudiu&Danciu.
bigbobo
Daca-i insiram si pe olteni suntem mari... Merg pe o victorie la limita din partea lu' Dinamo... Egal in cel mai rau caz...

Daca l-am necajit de copos de ce sa n-o facem si cu mititelu?....
red_butterfly
Si eu as vrea un 0-2...macar. Dar prefer sa fiu pesimista decat sa imi fac iluzii. Nici pe rapizi nu am crezut ca ii batem in halu' asta. Poate repetam performanta si la Craiova, sa moara mititelu de necaz.
dudu1961
Vrem noi vrem , totul e sa si putem sa mentinem ritmul din meciul cu descultii si totul e posibil , daca se culca pe-o ureche cum fac ei de obicei ne-o luam de la astia .
nicolle_reddog4ever
Chiar daca nu se face primavara cu o floare eu sunt optimista (ca de fiecare data) si cred ca o sa castigam, desi nu o sa fie tocmai un meci usor! ultras.gif
Max
Ii batem de le sare mustaru' mancam.gif
lio^n
Usor nu va fi, dar batem cu 3-1, nu va faceti griji!
red_dog 4 ever
Pentru prazari un singur lucru."Remember craiova-DINAMO 0-4?" HAITA_DINAMO.gif Repetam scorul de atunci 10x.gif
Mister
Meci egal sau victorie la limita cu gol Niculescu din lovitura libera.
anna
Mister, de unde atat optimism la tine?

Eu cred ca batem craiova. nu o sa fie prea usor pt ca nu-i chiar o echipa slaba, dar sigur pot fi batuti. HAITA_DINAMO.gif
redmania
2-1 pentru noi sau un 1-1 dupa o mare lupta.

Daca deschidem noi scorul nu mai pierdem, daca deschid ei atunci pot aparea probleme mari cu contraatacul lor.
nicolle_reddog4ever
Am demonstrat inca o data ca nu puteam sa castigam un meci important fara sa ni se urce la cap....pacat...si-au batut joc!!!
super dog female
Au jucat mai bine decat noi, asta e clar!Din pacate, la noi nu functioneaza zicala "victoriile aduc victorii"...De ce mi-era frica nu am scapat.Prazarii au o echipa buna, entuziasta si stiam ca avem un meci foarte greu.Jucatorii nostri au fost lesinati, fara vlaga, fara idei, fara orizont.Nu e nimic pierdut, dar pasii gresiti ne pot costa mai tarziu...Sper sa batem vasluiul
razvan_superdog
Am pierdut pentru ca noi avem mult mai multe "printese" decat ei.
Am pierdut pentru ca s-a accidentat N'Doye si n-am mai avut inchizator.
Am pierdut pentru ca mijlocasii de banda sunt incapabili sa dea o centrare utila atacantilor.
Am pierdut pentru ca Tamas a fost mult mai lent decat Costea.
Am pierdut pentru ca Niculescu nu a inteles ca Balas nu pune "botu'" la fitzele lui.
Am pierdut pentru ca oltenilor le-a "intrat" din prima si au jucat inteligent punandu-si in evidenta foarte bine atu-urile.

Nu-i nimic! Am pierdut o lupta, dar n-am pierdut razboiul! Hai Dinamo!
RED75
Nu stiu daca e vorba de printi si printese. Eu cred ca atat pot. Danciulescu a mai jucat in repriza a doua ?
Se pare ca am ajuns sa depindem de N'Doye si asta e nasol.
Ne-au dat doua goluri noroacoase dar nici noi mai mult de 0-0 nu am aratat ca putem. Asta e valoarea lotului. Va dati seama ce omor ne luam in Champions League daca ajungem pe acolo ?
Hugo Boss
Am pierdut penibil , nu mi se pare ca asta sa fie adevarata noastra valoare, e drept pe fondul unui joc din alta galaxie practicat de U Craiova. Cel mai mult ma afecteaza accidentarea lui N Doye , mi se pare ca este cel mai valoros jucator de la Dinamo .
RED75
Craiova a jucat binisor, dar nu trebuie supralicitati. Golurile au fost norocoase iar aprarea noastra varza. Problema e ca, si daca nu le ieseau golurile, noi oricum nu am aratat ca putem marca.
razvan_superdog
Nu cred ca noi n-am fi putut castiga acest meci.
Meciul a avut mai multe momente delicate care puteau inclina balanta si in favoarea noastra:
1. N'Doye a ratat in minutul 1 o mare ocazie apoi s-a accidentat ce a destabilizat complet mijlocul si zona centrala a apararii.
2. Primul gol al lui Costea a fost unul de exceptie si un astfel de gol descatuseaza energii pozitive in cei care-l reusesc si toarna plumb in adversari.
3. Cel de-al doilea gol a accentuat "norocul" oltenilor si a "rupt" definitiv meciul.
4. Bara lui Claudiu a aratat incaodata ca in seara asta n-avem noroc.
redbitz
S-a demonstrat inca o data ca nu avem capacitatea de a deschide apararile aglomerate; putine actiuni rapide , putine suturi de la distanta;
Daca am fi avut macar aparare, puteam spera cel mult la un egal; nu inteleg de ce nu putem intoarce niciodata scorul : am luat un gol si pe urma zici ca e inmormantare pe teren;
(apropo, lui Niculescu ar trenui sa-i fie rusine pentru ce a facut)
bigbobo
Am pierdut fara drept de apel o partida de la care speram cel putin intr-un egal... Rezultat just...

Tamas a fost petarda petardelor... Se vede cui ii place alcoolu-ul si noptile pierdute... Daca eram in locul lu Rednic ii mai tineam o ora pe gazonul din banie in alergari, flotari, broscute si mersul piticului...
red_dog 4 ever
Am fost penali rau aseara
POOL
Tamas a fost printre remarcatii negativi ai meciului da' nu el ne-a pierdut meciul. La spatiul pe care l-au lasat ai nostri fratilor costea si lui Wobay, puteam sa-i avem in aparare pe Terry si Puyol, ca nu aveau ce face.
Achiles
S-a vazut oboseala ... au jucat crispati ... si plus ca au avut si ghinion ...

Sa nu uitam ca foarfeca lui Cristea s-a dus in bratele lui Bornescu ... in schimb foarfeca lu Costea s-a dus plasat langa bara din dreapta ...

Noi am dat in bara > out ... ei cand au dat in bara , mingea a revenit perfect pt putoiul ala de mihai costea
matador
achiles,hai sa nu mai cautam scuze.am jucat prost si gata1etapa viitoare avem meci greu si baietii au nevoie sa ii impingem,mai cu binele,mai cu uratul spre victorie!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.