Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo 3-0 Rapid
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
Dinamo a dat cu terenul in cap rapizilor. 3-0 este scorul care ne permite sa spunem ca giulestenii au fost sub noi atat in teren cat si in tribune. Dupa un rezultat care ne permite sa ne umflam piepturile, analizam acum la rece si vedem plusurile si minusurile.

In ce ma priveste, nu am remarcati in mod special, dar remarc faptul ca Simao, Blay si Malik s-au ridicat la nivelul colegilor. Asta a fost dupa parerea mea al doilea meci bun facut de Dinamo anul asta.
mihaiul90
A fost un meci fenomenal ! Au jucat toti foarte bine, mai putin Blay in anumite momente in care si-a dovedit inca o data limitele. Printre evidentiati trebuie sa-i remarc insa pe Torje, Moti, Marius Niculae, Cristea, Danciulescu si Lobont. Insa nu e de neluat in seama nici evolutia celor doi inchizatori care au ajutat foarte mult la mijlocul terenului beerchug.gif N'Doye si Papa Malick !
Hugo Boss
Au jucat toti bine , remarcatii mei sunt Torje , M Niculae , Cristea , Danciulescu , N'Doye . Mai evidentiez primul joc ca titular al lui Simao , a jucat chiar bine . Cel mai slab jucator de pe teren a fost de fapt echipa Rapid .
onix
De cand n-am mai vazut un mijloc atat de solid la Dinamo! Si totul incepe de la inchizatori, care au facut un meci excelent. Daca anii trecuti, cand se incercau formule cu Margaritescu si Ropotan parea ca se calcau pe picioare, N'Doye si Malick se inteleg excelent. Malick e un recuperator excelent, se pozitioneaza bine, are un joc "cainesc", nu-i e frica de efort sau contact, in timp ce NDoye e ceva mai pozitiv, se apara bine dar si paseaza bine... Plus, ambii sunt solizi, au dominat fizic mijlocul si Rapid n-a reusit sa construiasca de doi bani. Acoperiti de inchizatori, Simao si Blay au putut urca des pe flancuri, apararea rapidista a trebuit sa se desfaca mai mult, Cristea si Torje au avut mai multe optiuni, etc etc

Din punctul meu de vedere, meciul a fost castigat la mijloc, fix compartimentul unde m-as fi asteptat sa joaca mai bine rapid, mai ales avand in vedere ca ei au avut 5 mijlocasi si noi doar 4. Rednic a pregatit excelent meciul.
nicolle_reddog4ever
Cel mai bun jucator a fost cu siguranta Torje, insa toti au facut un meci bun, inclusiv Malik, Simao si Blay, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Un rezultat care ne da incredere, insa mai e mult pana departe si acum trebuie sa ne concentram asupra urmatorului meci. ultras.gif
RED75
Meci bun. Asa cum spunea Cai Lun, probabil al doilea meci bun in acest an. Divizia africana si-a facut datoria. Daca ar juca asa meci de meci n-am avea probleme. Pacat ca au fost cateva faze in repriza a doua cand n-am stiut ce sa facem cu mingea in atac. 5-0 era usor de obtinut.
Mister
Torje a fost omul meciului, dar pe mine m-au impresionat N'doye,Malick si Simao.
perovalenciano
Torje a dovedit ca poate lumina jocul si pe buna dreptate poate fi numit jucatorul meciului. Dar soliditatea echipei a fost data de jocul consistent de la mijlocul terenului. Iar de modul in care Rednic a pregatit meciul ce sa mai vorbim.........? A dat cu Rada de pamant.
red_dog_rahova
intregul mijloc al lui Dinamo trebuie evidentiat.......
flaviu_bad_dog
Torje a fost omul meciului.
redmania
Omul meciului : TORJE a fost peste ceilalti desi toti au jucat bine si foarte bine.
Cel mai slab : Nu exista dupa un asemenea meci.
Joc : Exceptional, cel putin tactic asa a fost : cand a trebuit sa atacam, la 0-0, am atacat. Toata prima repriza ne-a apartinut clar in afara de primele 8-10 minute cand Rapidul a inceput mai curajos. Dupa pauza am inceput precaut ca sa-i invitam la joc, sa cream spatii pentru contre. Ne-a iesit totul, aparare, mijloc, atac.
Rednic : antrenor pe viata la Dinamo, asta imi doresc.
antisteaua
Eu zic ca toti jucatorii au jucat bine iar antrenorul a pregatit asa cum trebuie meciul. Pana si Cristea a alergat, a facut faza defensiva si a pus mai mult suflet decat altadata. Daca ar juca asa mereu ar deveni un mare jucator. Cel mai important insa, in momentul de fata, este sa avem continuitate.
Raikkonen
Cel mai bun - Torje --- 2 assisturi.
Cel mai slab - Nimeni --- Mai bine ne gandim doar la partile bune, lasati saracu' de Blay sa se bucure si el 010.gif
Jocul echipei - Bun - Cel mai bun din retur, sper sa dea semnalul de alarma pentru retur ca o sa castigam toate meciurile importante CFM, fece tm, sTiaua, urzicatii.
razvan_superdog
+ Cel mai bun jucator de pe teren: Torje
Evolutii excelente: N'Doye, Malick, Moti, Danciu, Cristea (in prima repriza)
Evolutii foarte bune: Tamas, Lobby, Simao, Niculae

+ Evolutie mediocra: Georgica Blay (n-ai ce-i face, asta e Georgica Blay, eu nu-l injur ca nu ar fi corect, se straduieste dar nu poate mai mult...)

Jocul echipei: bun - cel mai bun meci de la victoria cu Steaua din 4 mai 2008!
Max
Nu pot sa nu-l felicit pe Torje si toata echipa, dar mi-a placut in mod deosebit Cristea.
Cred ca a facut cel mai bun meci de cand a venit la noi, bravo!.
gavros
+Torje
-Niciunul
red_butterfly
Intr-adevar Torje a fost foarte bun. Mi-a placut, dar tot mai mult mi-a placut Niculae, nu stiu de ce. Si pentru prima oara dupa mult timp...mi-a placut (putin, asa) de Cristea. A alergat si el, nu ca de obicei.
Prost nu a jucat nici unul. Ca a mai gresit Blay e altceva..n-ai ce-i face.
Prosti de fapt au fost rapizii aseara, chiar au aratat ca sunt cea mai in forma echipa a momentului, nu? evillaugh1.gif
POOL
buni: toti
slabi: niciunul
cel putin la meciul asta. Merita toata aplauzele pentru jocul facut aseara. Jocul pe benzi a fost extraordinar. Atat Cristea cat si Torje au fost formidabili. De asemenea Blay si Simao i-au ajutat foarte mult. A fost un meci perfect. Rapizii au avut o ocazie tot meciul, practic nu le-am dat nicio sansa.
bigbobo
+ Toti... In special Torje si Cristea...

- Nimeni...

Partida excelenta...
dudu1961
Eu chiar nu vreau sa le dau prea mult nas , se zice : cu o floare nu se face primavara .
Au fost buni si un mare cistig sint cei doi de la mijlocul terenului Simao si N'Doyie . Sper sa-i tina jocul bun , de Torje stiam ca-i un jucator de exceptie dar trebuie sa se maturizeze , de Cristea ce sa mai zic , nu a mai jucat asa de bine , cred ca nici el nu mai tine minte de cind . Vad ca-l tot criticati pe Blay , probabil pentru gresela aia in care era sa luam gol , oricum omul si-a facut datoria si a ajutata pe Torje !
Eu ma inchin sa-i tina dumnezeu asa ,ca tare m-a uns pe suflet cum au jucat !!!!!!!!!!!
redmania
dudu

Simao nu e "de la mijlocul terenului" ci fundasul stanga in acest moment.
dudu1961
OK !
Eu acolo l-am vazut , probabil de unde am vazut eu asa mi- s-a parut erau prea multi.....pe teren !
Oricum mi-a placut recuperarile si dublarile lui ; pinaacum !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.