Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cristi Iancu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
qsl111
Cine imi spune si mie cine-i asta si de ce il injura galeria in draci?Am inteles ca cica e directorul nostru de marketing parca.
1948
nu stiu ce treaba are ...
flaviusO
da, e directorul de marketing si mie mi se parea ca e singurul care face treaba la echipa... dar deh, io is mai de la tara si nu le inteleg pe toate...
1948
lol flaviusO ... pai Piatra Neamt nu e la tara mah :))
flaviusO
o singura strada, trei cartiere... o potcoava de stadion... o singura discoteca si aia de kko... doua restaurante... 2-3 hoteluri... mie imi pare a tara ;)
Anonymous
flavius, mai aveti si 2 benzinarii, troleibuz...mie imi face placere sa merg in delegatie la Piatra ori de cate ori am prilejul!
Dar tot n-am inteles ce-a facut iancu?!?
qsl111
Deci ce-i cu asta pana al urma? A declarat ceva rau despre Dinamo sau il injura lumea doar pt ca a trecut pe la Rapid?
CEO
va zic io
nu lumea il injura ci o mica parte care isi zice "nucleul galeriei". il injura pentru ca nu mai cotizeaza la baietii cu fulare si harfe de ultrasi
probabil vrea elias sa taie motzul la copil si nu are bani icon_wink.gif
1948
avem si un magazin altex :)) in caz ca nu stiai :D
flaviusO
ha... mah tu unde stai? in Precista? stiu mai avem un magazin, isi zice Petrodava si l-au modernizat cica :PPP
Anonymous
Cristi Iancu e(era) directorul de marketing si cred ca a ajuns pe la Rapid... oricum, sunt de parere ca nu trebuie injurat, mai ales ca a injurat de "desteptii" din PCH. No comment.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.