Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cotroceni, a doua casa?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Cai Lun
In ultimii ani, odata cu cresterea exigentelor UEFA privind conditiile oferite de arenele de fotbal, Dinamo a jucat o serie de meciuri pe arena din "Parul cu platani". Anul acesta se pare ca vom repeta figura - in cazul unei calificari in Liga, urmand ca Dinamo sa joace meciurile de pe teren propriu in Cotroceni. Exceptand anormalitatea stuatiei, dar acceptand ideea ca nu se poate aduce stadionul Dinamo la standardele necesare, vi se pare ca Stadionul Cotroceni este o arena unde ne-am putea simti "ca acasa"?

Ce place si ce nu ne atrage la aceasta arena? Spre exemplu, e bine ca suntem mai aproape de ghena? - putem astfel trage o fuga pana acolo, sa ne bucuram la ei acasa...- Sau e rau pentru ca trebuie sa ne acomodam pe un stadion care nu ne reprezinta si are si o capacitate cu mult mai mai decat numarul de spectatori care doresc sa urmareasca Dinamo la meciurile importante?

Cotroceniul indeplineste cateva conditii care sunt pe lista suporterilor: nu are pista de atletism si implicit tribunele sunt mai aproapiate de gazon. De partea cealalta, ramane insa o problema cu parcarea si chiar cu accesul cu transportul in comun, care se face ceva mai greu decat in Stefan cel Mare... Desi capacitatea este aproximativ aceeasi (14.500 Cotroceni / 15.300 Dinamo), peluza unde ar sta galeria nu este atat de incapatoare...
rew
Cotroceniu e o caricatura de stadion , pe linga ala de la Cluj. Prefer o deplasare la Cluj, decit 10 minute pina in tigania aia.
anna
O fi stadionul de la Cluj mai bun decat Cotroceniu', da' parca ar fi mai bine sa se joace in Bucuresti...
biancap78
Prima data cand am vazut numele tipocului am crezut ce ne apucam si noi de politica rofl.gif
icon_redface.gif
Eu sincer nu cunosc stadionu din Cotroceni....dat fiind ca nu am ajuns pana acum in Bucuresti, poate ar fi mai fain sa se joace in provincie...stiu si eu... icon_rolleyes.gif
CRISX
Nu va mai dati aiurea cu parerea daca n-ati fost in Cotroceni. Stadionul e civilizat, te simti ca la teatru , cu scena aproape de tine. Iar cartierul Cotroceni e de high-level-class, numai vile clasice locuite de fosti si actuali nomenclaturisti. Oricum, senzatia aerului ultracentral din zilele de meci de pe bv.Stefan Cel Mare nu poate fi inlocuita de nimic. Pacat de imaginea de Daciada pe care o dau tribunele comuniste si pista superlarga din stadionul nostru.
rew
Pentru cei care n-au ajuns la meci la Cluj, vedeti aici ceva poze cu stadionul ceferist.
matador
daca tin bine minte,este Fc Dinamo BUCURESTI!! asa ca oriunde ar fi,noi sa jucam in Bucuresi sau in apropiere

si in plus Cotroceniul mi se pare o arena elegnta..daca e putin imbunatatita,ar fi ideala
RED75
QUOTE(Cai Lun @ 26 Mar 2009, 23:59) *
Ce place si ce nu ne atrage la aceasta arena? Spre exemplu, e bine ca suntem mai aproape de ghena? - putem astfel trage o fuga pana acolo, sa ne bucuram la ei acasa...-

verystrange.gif Chiar crezi ca daca intram in liga o sa avem ocazia sa ne bucuram ? De fapt depinde...Sa ne bucuram presupune sa batem pe cineva sau sa luam bataie la un scor mai mic decat au luat-o oile? Adica s-o furam acasa la mai putin de 4 goluri diferenta. Ce petrecere o sa fie !

On topic: "Cochetul" stadion Cotroceni mi se pare cam meschin pentru meciuri europene unde se presupune ca ar trebui sa fie puhoi de lume. Peluza aia pe structura metalica e neicapatoare pentru galerie si mi se pare chiar si putin cam fragila.
bigbobo
Chiar daca in Gruia stadionul este mult mai bine amenajat si dispune de toate conditiile disputarii meciurilor de CL nu trebuie neglijat factorul material... Un meci de CL in Cotroceni implica eforturi financiare mult mai mici din partea fiecarui dinamovist... Sa nu-i uitam nici pe cei care muncesc si nu-si pot lua liber... Din punctul meu de vedere varianta Cotroceni mi se pare mult mai convenabila...

Oricum nu-i vad pe porcea si muc cel mic investind aiurea pe seceta asta asa ca o sa jucam la Cluj in opinia mea...

Cel mai important este sa castigam campionatul... Vedem mai apoi unde jucam...
mihaiul90
Decat sa jucam in ghena sau la nu stiu cate sute de kilometri de Bucuresti, prefer Cotroceniul. Normal ca nicaieri nu-i ca acasa, dar cum nu e posibil sa jucam in Groapa prefer Cotroceniul oricarui alt stadion din tara la ora actuala !
tudor_spartanu
de preferat ar fi sa jucam pe cfr pt ca sunt mai multe locuri si e mai bun si terenu...acuma sa vedem...daca nu merg cfru in liga si mergeam noi putem juca acolo mai ales ca porcea si muresan is prieteni...dar stati sa ajungem acolo...
Raikkonen
Cai Lun, Cotroceniul nu e peste Dinamo decat prin faptul ca nu are pista, in rest ce are in plus?
Dupa UEFA, pista poate sa aiba o latime de 1 km, nu conteaza. Cerintele sunt legate de chestii precum parcarea, locurile de presa, sala conferintei de presa, macar 10% din locuri acoperite ( sau ceva de genu ), vestiar incapator. Pentru suporterul normal, care sta la peluza sau la tribuna singurele cerinte stiu ca sunt sa fie scaune ( nu necesita spatar ) important e sa aiba oficialii conditiile. Ca exemplu ar fi stadionul din Pietra-Nhemtz, cu ce e peste Dinamo la conditiile oferite suporterului de rand? Au oficiala frumos pregatita.
Evident ca la un meci de Champions League, e cam naspa sa dai bani grei si sa nu ai vedere preferienteala ( in special pentru suporterul de la tribuna, poate vrea sa vada cum Dinamo bate pe Manchester pe banii aia 010.gif, nu sa vada realuarea la TV ). Deci tot as alege Cotroceni pentru C.L. daca ipotetic ambele ar fi la standarde.
Dar nu stiu ce presimtire am eu.............ca daca luam titlul ne jucam alea 3 meciuri pe ghenea 010.gif ( Asteptati sa vedeti ce zice Borcea daca se intampla sa castige titlul, deodata pentru el nu o sa fie nicio problema ) pana la urma daca jucam la ei si castigam un meci facem mai mult decat au facut ei ever pe acolo in Champions League. Pana la urma o sa fie in interesul lui si al celorlalti, acolo ar incasa aproape dublu din bilete.
anna
hai ma...cum sa zicem ca jucam acasa si sa mergem in ghencea? icon_confused.gif
CRISX
Vom striga ca pe vremuri (pt.cunoscatori) :

"CCA, CCA
Astazi te vom demola !!! "

verystrange.gif

Cai Lun
O vom canta si ep aiacu "noi umplem mereu marile stadioane"? 010.gif

Undeva in tribuna, CRISX cu un baton de dinamita va canta: "CCA, CCA, a venit si ziua ta!" icon_lol.gif Eventual dinamita pusa ca lumanare pe un mare tort! thumb.gif
Raikkonen
Acum lets face it, CSKA a luat Cupa UEFA cand a jucat meciurile de acasa pe stadionul Kubán sau Lokomotiv Moscova in conditii asemanatoare. CSKA avea un stadion de vreo 9.000-10.000 iar Lokomotiv ~30.000 ( Pe el am jucat si noi cu Spartak la acel 0-4 ).
POOL
Nu cred ca stadionul din parcul cu platani corespunde cerintelor UEFA pentru meciurile de UCL si totodata nu cred ca actionarii nostri vor incepe sa investeasca intr-un stadion strain, din moment ce nu au investit nici macar in al nostru. Cele mai bune variante raman Cluj si Piatra Neamt.
Raikkonen
Ai vrea tu la Cluj, Pool 010.gif
POOL
Recunosc. icon_redface.gif
Raikkonen
Sa jucam la Cluj sunt aceleasi sanse mai mici ca pe ghnea IMO, daca nu chiar pe CFR s-ar putea sa fie sansa 0 daca termina ei pe 2 ce spurcatii ma indoiesc ca o sa faca. Totusi ramane cea mai buna optiune ghenea, doar sa te duci la Piatra Neamt pe un stadion oricum mic pentru ca a pus pinalti la punct parcarea, vestiarele si T0 mi se pare mai naspa decat sa joci pe un stadion rival. Pentru jucatori iarasi e mult mai bine pentru ca daca ar juca la Cluj sau P.N. ar fi ca o deplasare pentru ei, n-ar pierde timpul cu asta. Si daca vine lumea noastra la meci, care e problema?
Hanf
Sa castigam noi campionatul si apoi sa ne gandim unde si cum...sa joace din partea mea si in Caracal!! Mai conteaza?Eu cred ca astea is fite...ca vezi Doamne pana la Cluj lesinati daca mergeti, sau in Cotroceni va sta rezultatul in gat...terminati cu astea!! Faza asta suna ca aia a lui porcea cu ''sa ne lasati sa ne pregatim de C.L.'' !! si ne tot pregatim ....sa castigam campionatul si mergem si in Zimnicea dupa echipa!!
rew
QUOTE(Raikkonen @ 31 Mar 2009, 12:40) *
Pentru jucatori iarasi e mult mai bine pentru ca daca ar juca la Cluj sau P.N. ar fi ca o deplasare pentru ei, n-ar pierde timpul cu asta.

Pentru jucatorii nostri se pare ca e o mare deplasare si sa iasa din vestiar, asa ca daca e Cluj sau Chisinau, nu mai conteaza.

Prefer sa fie la Cluj, sa vina la meci doar aia care pot sa-si ia o zi libera pentru Dinamo, nu toti plictisitii.
Hanf
QUOTE(rew @ 31 Mar 2009, 15:09) *
Pentru jucatorii nostri se pare ca e o mare deplasare si sa iasa din vestiar, asa ca daca e Cluj sau Chisinau, nu mai conteaza.
Prefer sa fie la Cluj, sa vina la meci doar aia care pot sa-si ia o zi libera pentru Dinamo, nu toti plictisitii.

bine zisa asta cu deplasarea taverna.gif
Cai Lun

Da, dar așa vor fi și mulți plictisiți din Cluj...
Raikkonen

Pai la tine plictisiti sunt numai la Bucuresti? Eu personal imi permit sa-mi i-au o zi libera, o saptamana, o luna, un semestru pentru ca sunt student dar unii mai muncesc si nu depinde de ei, daca seful nu vrea e vina lor? icon_rolleyes.gif
Si pana la urma, de ce oboseala, stres si drum in plus cand totul se poate rezolva aproape, parca ar veni spurcatii la meci, nu noi. Aia nu se duc nici macar cand joaca ai lor, vin doar la meciuri cu Iasi, Farul cand e biletul 100.000 sa-l injure pe patron.
FarfelkugeL
Si eu prefer la Cluj, nu-mi place deloc Cotroceniul ala, mereu imi rup picioarele pe acolo la goluri (asta in cazul in care O SA DAM goluri... ceea ce sper dealtfel).

In fine, no fucking Cotroceni!
Cai Lun
QUOTE(FarfelkugeL @ 1 Apr 2009, 14:08) *
mereu imi rup picioarele pe acolo la goluri

...ce sadic ești... 010.gif
POOL
Decat sa jucam in ghena mai bine am merge in honolulu. Cum sa joace Dinamo acasa, pe Ghencea? icon_rolleyes.gif E o porcarie.
Vic
La Cluj mai... ca vin Ardelenii.... sa vezi cum fac naveta... icon_lol.gif Deva - Cluj ball.gif
Mister
La Cluj e superb, stadion ok, incapator, zona favorabila noua, facem si o deplasare, mai bem pe drum, vin si fratii de la U cu noi in peluza, batem cu 2-1 pe Liverpool si bem toata noaptea in Cluj, dupa care plecam a doua zi:D
vega
Mister in Cluj prefer sa jucam pe noua arena a fratilor,sa bem impreuna cu ei,si daca tu vrei sa-i batem pe cei de la Liv`pool ok,eu oricum preferam pe Milan beerchug.gif da nu-i problema ,macar sa fie asa cum zicem noi aici thumb.gif
Ikon
Nu avem ce cauta la Cluj, echipa se numeste Dinamo Bucuresti !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.