Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania - Serbia
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Cai Lun
Sambata, 28 martie, Romania intalneste la Constanta Serbia (ora 20:45), intr-un meci care ne poate permite sa fim indreptatiti in a spera la o calificare pentru Campionatul Mondial, sau ne poate lasa doar cu sanse teoretice de participare la turneul final.

Teoretic suntem favoriti - jucand acasa, dar practic impresia generala e ca vom fi vioara a doua si pentru a reusi sa ne impunem, va trebui sa ne depasim conditia. Ramane de vazut care va fi deznodamantul, intr-un meci in care ii asteptam titulari pe dinamovistii Lobont, Tamas si Niculae. (desi se pare ca "Sageata" va fi doar rezerva)
DinamoEver
daca un esec ar aduce demisia lui Piturca.. atunci Hai SERBIA
Hugo Boss
Nu ma intereseaza acest meci , oare o fi din cauza lui Piturca si M Sandu ?
BoYkA
Romania oricum nu cred ca se mai poate califica la mondiale. Daca bate Serbia pleaca Piturca? Sper sa piarda Romania si sa plece oaia de Piturca.
antisteaua
Daca pleaca piturca tot o oaie va fi antrenor la nationala, asa ca nu conteaza ce se intampla. Oricum pentru mine in seara asta joaca steaoa + 2-3 rataciti contra Serbiei. Deci muƟeƣel stiaoa
RED75
Nu cumva Olaroiu e fara contract de cand l-au expulzat din tara camilelor ? Daca-i asa, probabil e in carti pentru postul barbugiului in caz ca ne-o luam de la sarbi.
bigbobo
Sunt sceptin in privinta rezultatului din aceasta seara... Sper sa ma insel dar tare-mi e ca ne bat sarbii... Oricum HAI ROMANIA!!!
bigbobo
Mdaaa... Am inceput "bine".... 1 - 0 pentru sarbi...
Ma uitam la steward-ul care a lovit un sarb total aiurea... Ala fugea de nebun iar steward-ul l-a lovit in fata... Doamne ce tarani licuricii aia...
nicolle_reddog4ever
Chiar ca am inceput bine icon_twisted.gif Hai Serbiaaaa!!!
bigbobo
Nu-i batem la fotbal dar ii face sigur 6/6 la babaroase dupa meci...
nicolle_reddog4ever
0-2...bravo pitziiiiii goodone.gif
Hugo Boss
Asteptam demisia .

http://www.petitieonline.ro/petitie/semnat...80049-pg36.html
bigbobo
Cu cine sa joci frate... Se loveste mingea de ei ca valurile de Gibraltar...

Imi doresc sa jucam la Faurei de acum inainte... Acolo n-am pierdut niciodata pana acum... 010.gif
Cel_mai_rosu
Am avut mare ghinion in prima rerpiza, cu codrea-rățoi-cocis cel mai tehnic mijloc nu avem cum sa pierdem, n-am mai avut de mult timp asa playmaker ca murel ruday de la AL KAMILA care joaca in cupa slapilor camilei printului ! macar iese si un lucru pozitv din aceasta infrangere , pizdi nu o sa mai faca multi purici la nationala .
bigbobo
Ar fi trebuit sa se ia masuri de la esecul contra Lituaniei... O echipa cu "pretentii" ca cea a Romaniei are nevoie de socuri in astfel de momente... Apoi a venit semiesecul cu Franta... Cand conduci cu 2 - 0 contra Frantei nu ai voie sa pierzi, este o ocazie unica sa conduci cocosu' galic la 2 goluri diferenta... Pe langa incapacitatea lu' Piturca de a gestiona aceste 2 meciuri trebuie sa recunoastem ca ducem lipsa de jucatori valorosi... Cand te bazezi doar pe geniu' lu Mutu, potentialu' lu' Chivu si interventiile lu' Lobont nu poti sa emiti pretentii... La revedere CM 2010...
nicolle_reddog4ever
@bigbobo: care geniu a lu' mutu??? care potential a lu' chivu??? wtf.gif
bigbobo
Hai sa fim obiectivi... Mutu, Chivu si Lobont chiar au valoare...

Opa... 1 - 3...
dudu1961
icon_frown.gif cu o floare nu se face primavara , ca si la Dinmo , degeaba joaca unu doi daca restul sint de pomana pe teren !
Asta-i valoarea fotbalului romanesc condus de mitica ,nu i-ar mai muri multi inainte 149.gif
nicolle_reddog4ever
Sunt...Lobont intradevar are valoare, mutu are uneori cateva sclipiri, cat despre chivu...eu una n-am inteles niciodata cum de a ajuns capitanul echipei nationale.
bigbobo
Il vroiai pe răţoi capitan?...
cane loco
Gata, nenica, s-a dus si calificarea pe.... apa sambetei. Inca o data se vede mana de ,,maestru ninja-schinja'' a spurcatului piturca, ce sa pretinzi de la mirela răţoi, mutu si marica figuranti, stoica de la crraiova, contra basitul si altii? Asa ne trebuie daca nu a luat nimeni din fotbal atitudine fata de spurcaciunea de piturca si transformarea Nationalei in stana, plus ca sarbii se vede ca au clasa, sunt cu mult peste adunatura asta de manelisti spurcati, in afara de Lobont si inca vreo doua trei nume, toti sunt praf, mie ca o sa ne dea papara si austriecii la cat de bezmetici sunt astia. Plus ca sunt curios toti lingaii ovini din presa ce vor spune, daca vor taia in carne vie sau o s-o scalde ca a fost conjunctura, ca s-au aliniat planetele prost sau mai stiu eu ce. Vorba lui Antisteaua, mult musetel stiaua.
nicolle_reddog4ever
Il voiam pe Lobont! icon_wink.gif
Cai Lun
QUOTE(cane loco @ 28 Mar 2009, 22:24) *
Plus ca sunt curios toti lingaii ovini din presa ce vor spune, daca vor taia in carne vie sau o s-o scalde ca a fost conjunctura, ca s-au aliniat planetele prost sau mai stiu eu ce.

Pai nu ai vazut ca deja incepusera... un gol din offside, un autogol si o bara + un penalty refuzat la noi... sunt orbiti de boala lor, ii dispera lipsa de argumente...
cane loco
@Cai Lun
Asa e, mai ales spurcaciunea aia de gradinescu, turnai-as fanta in gura, jegurile spurcate raman jeguri spurcate indiferent ca aici e vorba de interesul Nationalei, totul sa il apere pe barbugiul spurcat si sleahta lui. In fine, o sa fie si ziaristi care o sa i-o dea lui piturca la temelie dar curentul cocalar ovin tot o sa zica ca ,,dom'le ce ghinion fantastic'' in loc sa recunoasca faptul ca sarbii au echipa si noi avem o stana condusa de un ,,manuitor'' de zaruri. Asta e, ne meritam soarta, sti care e cel mai abject lucru care se poate intampla de acum incolo? sa il lase pe spurcat in continuare antrenor, si mie teama ca il vor lasa mafiotii de la frf, desi la sarbii sau la alte natii il luau aia la omor cu pietre in piata publica pe un jeg ca asta.
Cai Lun
Dar, cum zicea cineva, daca pleaca el si vine holaroiu? Am cazut din lac in put... la fel cu Hagi... TREBUIE reconstruita echipa. limita de varsta 35 de ani, si eventual adus din cand in cand Mutu si Lobont, in rest nimic, doar asa putem avea viitor, ca daca bagi un Costea printre elefantii astia, il prostesti si pe copilul ala... Trebuie sa dispara cercurile astea de interese si favorizatii la nationala.. ori ca sa se intample toate astea, ar trebui sa mai treaca pe langa noi vreo 10 turnee finale, deci.. PACE NOUA.
Hugo Boss
Ne trebuie in mod obligatoriu un antrenor strain , eu as merge pe mina unui antrenor olandez
cane loco
Da, ar merge un antrenor strain, dar trebuie sa punem in balanta si faptul ca omul ala daca vine aici inevitabil se va confrunta cu ,,specificul local'' adica bisnitarimea de fotbalisti, mafia de la frf si lpf, si nu in ultimul rand jucatorii petarde si cu figuri de printesa, plus presa spurcata care joaca de multe ori un rol deloc neglijabil, poate sa faca treaba doar daca i se lasa mana libera sa faca echipa cum stie dar tinand cont de factorii de mai sus, nici o speranta. Asta e, ne vom complace ca si pana acum in mizeria ovina care a acaparat Nationala de atata timp, pregatiti-va sufleteste si pentru meciul cu austriecii, ca va fi si asta o alta umilinta la comanda ,,manevrierului'' de zaruri, si cu mirela răţoi din nou in echipa.
Florin_Bogdan
Suntem Varza!! deci asa ceva nu e posibil :|
tudor_spartanu
da Doamne sa ne bata si austriecii ca poate,poate scapam dreaq de satana...dar parca avd ca smulge un egal sau o victorie chinuita si e tinut in brate de toti lingaii...dar totusi Forzza Austria!!!
deenamovista
Chiar ar fi bine sa ne bata si Austria...orice antrenor cu vreun dram de bun-simt si-ar da demisia dupa asa ceva. Desi, cu barbugiul nu se stie niciodata...
Cat despre jucatorii nostri si cei sarbi, diferenta dintre echipe precum Siena, Al-Hilal sau Fiorentina si Manchester si Chelsea, care au cel putin un sarb in echipa, e colosala!
Cat timp nu vom fi in stare sa avem macar un jucator de (si in) Premier League, lucru reusit si de bulgari, sa n-avem pretentii...
Pentru noi, acum, ultras.gif este cea mai importanta!
Cai Lun
Chiar, un antrenor sarb... drunk.gif
Hugo Boss
Olandez beerchug.gif
biancap78
Si bulgar...oricine e mai pun ca pitzii 010.gif
cane loco
Cel mai bun antrenor pentru Nationala tot Lucescu al batran ar fi, e de departe cel mai bun antrenor roman in viata, dar sa recunoastem ca e invatat cu bani grei plus ca nu il suporta nasul sandu si probabil si bijnitarimea de fotbalisti, cu omul asta la Nationala eram acum departe, nici vorba de umilintele pe care ni le serveste spurcatul care lanseaza zarurile la mantinela. Si eu doresc sa ne bata austriecii pentru ca altfel vom avea parte de umilinte si mai grele decat astea pana la finalul campaniei de Mondiale, ca sigur la egal sau victorie toata spurcaciunea din tara, de la tv si ziare o sa zica : merge dom'le lasati-l sa isi termine ,,opera''.
Raikkonen
QUOTE(deenamovista @ 29 Mar 2009, 21:13) *
Chiar ar fi bine sa ne bata si Austria...orice antrenor cu vreun dram de bun-simt si-ar da demisia dupa asa ceva. Desi, cu barbugiul nu se stie niciodata...
Cat despre jucatorii nostri si cei sarbi, diferenta dintre echipe precum Siena, Al-Hilal sau Fiorentina si Manchester si Chelsea, care au cel putin un sarb in echipa, e colosala!
Cat timp nu vom fi in stare sa avem macar un jucator de (si in) Premier League, lucru reusit si de bulgari, sa n-avem pretentii...
Pentru noi, acum, ultras.gif este cea mai importanta!

Sa comparam Al-Halal cu Standard Liege sau Craiova cu Manchester sau Inter ( Ivanovic e totusi rezerva la Chelsea daca nu chiar pleaca la Fiorentina in vara :) ) dar Mutu a fost pe departe cel mai valoros de pe teren, el nu e la o echipa mare dar e motorul acelei echipe. Iar sarbii au jucat prost, insa cu Piturca care are jucatorii cu 3 capete sub sarbii le spune sa dea pase pe sus n-ai ce sa face.
Acum nu mai e decat ultima speranta, sa batem la Klagenfurt, sa schimbe antrenorul pentru ca de calificat nu e imposibil la ce grupa modesta este, doar cu putina vointa, tragere de inima se poate.
POOL
Am fost niste prosti. Puteam castiga numai ca ne-am batut singuri.
FarfelkugeL
Atata timp cat la nationala conduce o marioneta a clanului Becali, care baga toti prostii in echipa si fotbalul nostru este condus de Mircea Sandu si Mitica Dragomir...

Sincer ne meritam soarta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.