Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Presedintele CS DINAMO - Elisabeta Lipă
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Mihai11
Stire de pe mediafax.ro
"BUCUREȘTI / 14:47, 26.03.2009

Fosta canotoare Elisabeta Lipă, actualmente președintele Federației Române de Canotaj, este noul președinte al CS Dinamo București.

Ministerul Administrației și Internelor a confirmat că Elisabeta Lipă a fost numită în funcția de președinte a Clubului Sportiv Dinamo, iar Mircea Copaci în funcția de prim-vicepreședinte al acestei grupări.

Ministrul Administrației și Internelor, vicepremierul Dan Nica, a semnat în urmă cu zece zile ordinul de pensionare al chestorului Marcel Popescu, președintele CS Dinamo.

Marcel Popescu, care a deținut timp de nouă ani funcția de președinte a Clubului Dinamo București, e vizat în ancheta privind cazul lui Eugen Preda, fost agent de poliție și fost sportiv al clubului Dinamo Brașov, implicat în scandalul de la Plaza România.

Ministrul Administrației și Internelor a evitat să comenteze motivele pensionărilor, afirmând că în cazul celor doi este vorba de opțiuni personale. "

O mica "BIO" a Elisabetei Lipa de pe mediafax.ro
Biografia de pe Wikipedia

Eu unul zic ca isi merita locul. Dupa mine e o persoana "dreapta", cu coloana vertebrala si cu un cuvant greu in sportul romanesc. Ii urez multi ani la DINAMO si sa dea totul pentru acest club!
HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Aceasta numire este un dezastru pentru absolut toate partile implicate, din toate punctele de vedere.
antisteaua
De ce?
Cai Lun
Imi pastrez momentan comentariile pentru prima pagina, va aparea acolo un articol argumentat, o sa dau link aici...
Hugo Boss
Cred ca va face treaba buna si multa .
Mihai11
eu zic ca "dansa" e o tipa puternica, ambitioasa, invatata cu greutatile, care nu a castigat prin mijloace precum valiza etc... deci stie gustul de invingator care a plecat de jos, care a muncit si acum a ajuns in "cel mai inalt punct al carierei" :)) A ajuns cu greu aici si sa speram ca nu degeaba... eu momentan cred si imi doresc sa reusasca sa duca numenel clubului & istoria mai departe!
tudor_spartanu
performante a adus atat clubului cat si tarii intregi...acuma s-o vedem si la conducere...tare curios is...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.