Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo - Rapid
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Meciuri Dinamo
Cai Lun
După două semieșecuri în meciurile cu două dintre codașele clasamentului + două victorii clare cu echipe la fel de slab clasate, ne pregătim pentru meciul cu Rapid. Sub Podul Grant, strategia aplicată de Copos pe durata pauzei de iarnă a dat rezultate, aproape nimeni nu a mai pus preț pe capacitatea rapizilor de a se menține în lupta pentru titlu, dar iată că n-a fost așa. Rapidul vine în "Groapă" având condiția partenerului egal. Doar prin prisma faptului că jucăm pe teren prorpiu am putea spune că suntem favoriți, dar principalul nostru atu va fi faptul că ne putem permite să pierdem punctele puse în joc, deși nu ar fi de dorit...

Statistic, merită remarcat faptul că vom fi martorii duelului cu numărul 100 dintre cele două echipe. Avem 44 de victorii, am suferit 37 de înfrângeri, iar 18 meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul ne este de asemenea favorabil: 171 - 148.
Va fi de asemenea a 50-a vizită a Rapidului pe terenul nostru, unde statitica spune 25 de victorii Dinamo, 15 Rapid și 9 egaluri.

Meciul este programat pentru vineri, 3 aprilie, la ora 20:45. Probabil că ora de disputare va rămâne neschimbată, dar în funcie și de interesele comerciale s-ar putea decala ziua partidei, cel mai probabil pentru Duminică, 5 aprilie.
Cai Lun
Iată că de fapt se joacă sâmbătă pe 4, la ora 21:00.
Rizea
Sper sa batem pe Crapid...doar asa putem spera in continuare la titlu....acum vom stii daca meritam sa participam(IN SFARSIT) in CL!!!!Acum incep cu adevarat meciurile!!!
Raikkonen
Un clasic la 3 goluri diferenta HAITA_DINAMO.gif
In tur erau in forma dar imediat dupa meciul cu noi au cazut, cam asa par si acum dar nici ei nu au avut meciuri grele.
matador
toate ca toate,putem sa luam 3 puncte 1-0 2-0
Hanf
Sper sa facem un joc frumos...si daca asta nu ne iese, sa batem! Sincer nu am chef sa vad apoi pe toate canalele de sport aceleasi figuri obosite care or sa ne arate cu degetul, aruncand cu noroi in tot ceea ce s-a facut pana acum! Ca sincer de astfel de tratament o sa avem parte daca pierdem cu crapid!!
tudor_spartanu
la fel ca si voi abia atsept meciu...sunt curios sa vad daca dupa aceasta pauza de 2 sapt vor juca la fel de bine crapizii(ca prea se umfla in pene)...cert e ca noi trebuie sa ne imbunatatim neaparat jocul si sa nu speram sa joace ei prost...vrem si 3 pct dar si sa le inchidem gura!!!
mihaiul90
S-au pus biletele in vanzare ? Si daca da, vreau si eu sa stiu programul caselor de bilete... multumesc anticipat!
Cai Lun
E pe prima pagina articol pe tema asta...
dudu1961
La cum jucam ......sper ca macar in cesul al 12-lea sa se trezeasca somnambuli nostri si sa dea tot din ei altfel nu-i vad bine !
Deja eu unul m-am saturat de arfele lor de "mari fotbalisti" care maninca bataie si de la ultimile clasate , pentru ca si un egal cu ultima clasata tot infringere se numeste ,deja mi s-a facut lehamite si de ei si mai ales de conducatorii nostri "iubiti " !
Spre deosebire de altii ei sint totusi platiti , probabil ar trebuii sa se procedeze ca la desculti sa nu le mai dea bani ,poate asa vor juca si vor cistiga !
Sper din tot sufletul sa bata !
razvan_superdog
Daca vom invinge, cel putin moralul nostru (suporteri, jucatori, conducere) va fi intr-un real progres, iar invidia dusmanilor va atinge noi culmi. Va fi un pas mic dar extrem de important spre titlu.

Daca vom face egal, toti dusmanii vor spune "iata ca se poate!", marii "gazetari" vor pune tunurile pe noi, Mititelu va urla ca ne va spulbera in Banie, etc, etc...

Daca luam bataie va fi un dezastru: ciorile vor crocani in delir starnite de cersetorul copos, oierul va emite o noua profetie despre revenirea spurcatilor, Mititelu, Jabba, Porumboiu si Dinu Vama vor sari ca arsi spunand ca liderul e "mincinos", Borcea si cu Turcu vor uita de dom'profesor si-l vor trata ca simplu Rednic, noi vom spumega de furie pe site si baietii vor petrece inca o seara pe sestache in Bamboo sau alt club ...

Nu dau pronosticuri dar sper ca Rednic sa pregateasca bine acest meci. Si mai sper ca ori Cristea, ori Zicu sa faca un meci mare...
FarfelkugeL
Raikkonen nu stiu de unde optimismul tau debordant, dar jur ca daca se intampla asa nu scapi de mine! Te alerg frate, si iti dau 1 bere pt fiecare gol > 3 Fulbier... Sau daca preferi Timisoreana :))

Serios vorbind, nu sunt atat de optimist, lesinatii nostri nu joaca mai nimic pe cand somalezii (ca sunt negri si acum au si stomacul gol) alearga de rup gazonul, si nu inteleg de ce! Din moment ce nu au bani, nu sunt platiti, nu au ce manca... WTF?!

DE UNDE ATATA POFTA DE JOACA? :))
POOL
Si eu cred ca o sa-i batem pe crapidisti. Chiar o sa pun la astra 1 solist. Am vazut ca sunt cam ingamfati dupa ce au avut un inceput mai bun. L-am si auzit pe Rada declarand ca vor face 15 puncte din urmatoarele 5 meciuri, deci pasarelele se cred pe val, pacat pentru ei ca noi ii vom aduce cu labele pe pamant.
FarfelkugeL
"ghearele"
nicolle_reddog4ever
Ii batem! Greu da' ii batem! ultras.gif
Cai Lun
Am votat si cred in victorie, dar cand vad atata sinonimie... ei vroiau sa amane meciu, noi am vrut la fel... ei l-au vrut pe Tudor, noi l-am vrut pe Tudor.... parca ma tem de un egal...
anna
simple coincidente....icon_lol.gif

eu zic ca o sa castigam ultras.gif
matador
QUOTE(Cai Lun @ 3 Apr 2009, 20:32) *
Am votat si cred in victorie, dar cand vad atata sinonimie... ei vroiau sa amane meciu, noi am vrut la fel... ei l-au vrut pe Tudor, noi l-am vrut pe Tudor.... parca ma tem de un egal...

si cine ar fi interesat la egal? nimeni!
Raikkonen
La cum se misca "plutonul" nu ar fi asa de grav un egal, dar o victorie ar fi extrem de buna. Nu am avea titlul in mana, dar am face un pas mare.
Eu zic ca putem castiga diseara insa nu daca joaca ca si cu Mediasul sau Otopeniul.
red_dog 4 ever
batem 3-1
anti-spurky
Nu conteaza scorul,conteaza sa castigam!!!
HAIDETI CU TOTII LA STADION SA LE ARATAM INCA ODATA CINE SUNTEM!!! ultras.gif 10x.gif
marcher
Tanar vreau mereu sa fiu,
Sa traiesc asa cum stiu,
Sa-i dau clantza lu" steaua
Lu" rapid si craiova...Astazi e valabila pentru zburatoare.

antisteaua
La tigani, clanta la tigani!
Ba ar fi bine sa-i batem, pentru ca altfel devina dificila treaba. Daca ii batem pe tigani putem aborda linistiti celelalte meciuri.
red_dog_rahova
ne vedem in Groapa sa dam multa muşeţel la tigani!!!
cane loco
Daca joaca baietii cum trebuie si Rednic a prins tactica cioarei de rada le dam asa un 2-0 la portoricani. H5N1 va mai amintiti, coloratilor?
biancap78
Acestea fiind spuse...
Bafta Baieti ultras.gif
Achiles
min 29 : Malick > Tamas > Torje > Daciulescu > 1-0
min 41 : Malick > M.Niculae > Blay > M.Niculae > Bara
min 55 : N'doye > Danciu > Torje > M.Niculae > 2-0
min 89 : N'doye > Simao > Cristea > 3-0
Hugo Boss
hmmm ... ce greu merge site-ul mai ales dupa fiecare victorie speciala de-a noastra

Banner : "Idei si ironii fine de la noi pentru incuiati ca voi"

PS. In seara asta Torje ne-a aratat ca are valoare de Dinamo
super_dog
Sincer sa fiu, prevedeam un 3-1 pentru Dinamo. Nu aveam nici o emotie pentru meciul de azi, eram sigur ca pauza cauzata de meciurile nationalei o sa le incurce jocul rapidistilor.

Meci greu o sa fie la Craiova, cel de azi a fost mai mult de relaxare
Hugo Boss
Comentatorului Bogdan Cosmescu ii doresc sa-i cada limba de stelist spurcat .
Raikkonen
QUOTE(Raikkonen @ 31 Mar 2009, 14:30) *
Un clasic la 3 goluri diferenta HAITA_DINAMO.gif

Si asta spune tot bananasmile.gif
perovalenciano
Bravo baieti!!!!!!!!!! Si inca ceva: ce antrenor mare ar fi Rednic daca nu ar fi "stramb"? Azi el a castigat net pe toate planurile.
red_dog_rahova
sa vedem jocul din cupa....sper sa-i surprindem iar pe ciori si sa-i batem si-n cupa!!!
razvan_superdog
Cel mai bun meci al nostru de la victoria impotriva Stelei din finalul campionatului trecut.
Este jocul in care s-a vazut o daruire mult peste medie - semn ca se poate -, un mijloc extrem de activ - cu N'Doye si Papa Malick excelenti la recuperare, cu Torje agresiv si rapid, cu Cristea in buna dispozitie de joc in prima repriza -, un atac extrem de agresiv si muncitor si o aparare sigura cu Moti si Tamas foarte buni, cu Bruno Simao neasteptat de bine integrat in jocul echipei pentru prima lui prezenta in teren alaturi de ceilalti colegi si cu un Georgica Blay muncitor si nesigur asa cum il stim. L-am lasat la urma pe Lobby pentru ca el si-a dovedit inca odata clasa. (a se vedea prin comparatie golurile luate de Andrade si parada lui Lobby la sutul lui Cesinha din finalul primei reprize). Jocul a fost castigat la mijlocul terenului unde mijlocasii centrali au pus din greu "osul", au alergat si recuperat enorm de multe mingi pe care N'Doye le-a distribuit inteligent catre colegi.

P.S. Etapa viitoare jucam tot cu "echipa momentului". Sper sa le dam si lor tot 3! Cred ca-i randul lui Claudiu!
Max
QUOTE(Hugo Boss @ 5 Apr 2009, 2:51) *
Comentatorului Bogdan Cosmescu ii doresc sa-i cada limba de stelist spurcat .

Si de la mine blestem -> sa-i creasca coaie'n talpa.
Fulgerica sa nu te faci ca-l uiti pe Raikkonen beerchug.gif
BoYkA
foarte frumos, m-au facut fericiti.
Scor de neprezentare, sa-i batem asa si in cupa.

P.S. Aceleasi sentinente pentru Bogdan Cosmescu care dupa ce a tipat la golul 2 ca a fost hentz si a vazut ca nu a fost a tipat tot la golul 2 ca a fost offside, dupa ce a vazut ca nu a fost offside a tipat ca a fost fault.
Cai Lun
QUOTE(Max @ 5 Apr 2009, 21:05) *
Fulgerica sa nu te faci ca-l uiti pe Raikkonen beerchug.gif

Farfael, vino'ncoa, saluta galeria!!!! icon_lol.gif
antisteaua
Cand apare povestea meciului?
bigbobo
Super meci... Cristea si Torje in zi de gratie... ma intreb daca mai prindem vreo partida asa pana la sfarsitul campionatului...

Rapizii au fost anihilati si au avut doar o ocazie prin Cesinha... Mi-ar fi placut sa incrie Niculae cand a sutat in bara... Super Dinamo... Bravo baieti...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.