Cai Lun
Mar 22 2009, 10:17 PM
Joc mediocru contra ultimei clasate, din care ne-am dat fara echivoc seama de limitele lui Malik. Inca unul la vopsit... De cealalta parte, Niculae a excelat. Deci
+ Niculae
- Malik
Joc: mediocru
cosmin targoviste
Mar 22 2009, 10:20 PM
+Moti
-Cristea
Joc : mediocru .
Mie mi s-a parut mai sigur Malick decat Ropotan .
razvan_superdog
Mar 22 2009, 11:34 PM
+ Moti
- Malik
La remarcati trebuie sa-l mentionez si pe Marius Niculae (gol + excelenta pasa de gol).
La dezamagiri, cu parere de rau dar trebuie sa remarc lipsa de inteligenta in joc a celor 4 jucatori sanctionati cu cartonase galbene: Torje, Malik, Izvoranu si Goian, greseala fatala a lui Scarlatache si nesiguranta lui Tamas. Cristea n-a stralucit, dar nici nu m-a enervat ca in alte dati.
cosmin targoviste
Mar 22 2009, 11:42 PM
De ce Malick cu minus ?
DinamoEver
Mar 22 2009, 11:46 PM
excelent : N`Doye, Moti
buni: Lobont, Malick, Niculae, Danciulescu, Niculescu
slabi: Torje, Cristea, Tamas, Bostina
joc: bun
redmania
Mar 23 2009, 12:14 AM
cel mai bun : la bataie Moti si Niculae. Data viitoare il votez pe Moti, azi il aleg pe Niculae pentru gol si pasa superba de la golul 2.
cel mai slab : ma abtin pentru ca totusi am batut clar.
meci : bun, nu excelent dar nu pot sa zic mediocru atunci cand batem clar.
Cai Lun
Mar 23 2009, 01:32 AM
Eu consider ca la golul buzoienilor a gresit Bostina, nu Scarlatache. Fundasul are datoria de a respinge atacurile adverse si de a indeparta pericolul, abia in plan secundar o pasa decisiva. Bostina s-a intors cu spatele in momentul in care Scarlatache a preluat mingea, desi el era continuarea fireasca a fazei.
POOL
Mar 23 2009, 02:48 AM
Cai, nici fundasii nu trebuie sa paseze catre centru cand ne presau buzoienii. Principala vina e a lui Scarlatache dupa care este si vina lui Bostina. Cert e ca o astfel de faza ne poate face sa pierdem campionatul, sa ne amintim de "pasa de gol" a lui Goian in urma cu 2 sezoane. Asa ceva nu trebuie sa se intample la Dinamo.
Am jucat cu cea mai slaba echipa, insa jocul nu a multumit pe nimeni, presupun ca nici pe Rednic. Am dat 2 goluri din 2 faze fixe, ceea ce e bine, insa nu prea am creat faze. Mijlocul sufera atata timp cat il are pe Danciulescu in componenta. Locul lui este undeva mai sus. Tamas a fost putin nesigur, insa de la el a plecat primul gol si practic victoria (daca nu marcam in minutul 12, mai tarziu aveam probleme). N'doye a facut iarasi un meci bun, multe recuperari, a aparut si in atac si a facut-o periculos. Moti a fost stalpul apararii, turnul de control, cum vreti sa-i spuneti. Izvoranu spre surprinderea mea a facut un meci destul de bun, insa cu Rapid o sa am emotii tot meciul pe partea lui, la fel si pe cea a lui Scarlatache. Torje s-a zbatut mult insa ca un peste pe uscat ( fara folos). Malick e lenes, de multe ori se misca in reluare, la derbyul cu rapid n-are ce cauta in lotul de 18, chiar daca n-a jucat rau cu Buzaul. Cristea destul de indolent ca de obicei insa a dat pasa de gol la golul 2 iar in repriza a 2-a dupa o faza de corner a buzoienilor l-a pus pe contraatac pe Torje, cu o pasa de vreo 40 de m. Atacul si-a facut datoria: a marcat. Faza de la golul 3 a fost de povestit stranepotilor, atat pasa lui Niculae cat si executia lui Danciu au fost extraordinare. Imi doresc sa nu ne imbatam cu apa rece pentru ca avem 4 puncte avans, deoarece acum incepe greul. Etapa asta am castigat 3 puncte pe care oricare dintre primele 8 clasate nu va avea probleme sa le bifeze, deci practic noi doar am bifat etapa asta.
Hugo Boss
Mar 23 2009, 03:38 AM
Remarcatul meu : Niculae
Tamas a fost cel mai slab de pe teren
Joc mediocru spre anost
BoYkA
Mar 23 2009, 10:20 AM
+ Niculae
- Tamas
Joc mediocru
Ce ne facem ca vine meciul cu Serbia si Tamas e praf.
red_dogvitan
Mar 23 2009, 11:10 AM
+Niculae,Lobont
-Goian,Izvoranu,Bostina,Scarlatache
Joc mediocru
nicolle_reddog4ever
Mar 23 2009, 11:21 AM
+ Niculae, Lobont, Moti
- Tamas (ma asteptam la mai mult de la el mai ales in fata unei echipa ca steluta), Malik
joc mediocru
QUOTE(cosmin targoviste @ 22 Mar 2009, 20:20)

-Cristea
Tu ai o problema cu Cristea...
QUOTE(BoYkA @ 23 Mar 2009, 8:20)

Ce ne facem ca vine meciul cu Serbia si Tamas e praf.
Mai bine ne gandim la meciul nostru cu rrapid...romania oricum pierde
redmania
Mar 23 2009, 12:20 PM
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 23 Mar 2009, 9:21)

Mai bine ne gandim la meciul nostru cu rrapid...romania oricum pierde

Daca scrii numele jucatorilor nostri cu litera mare scrie te rog si "Romania" la fel.
Sunt destui straini care doresc raul Romaniei, sunt suficienti romani ignoranti cu creierele spalate de comunisti care stiu doar povestea tampita cu Dacii + Romanii = Love (aka Romania). Puneti mana si cautati istoria adevarata a acestor locuri.
Nicolle, tot ce am zis in acest post NU se refera la tine, poate tu ai scris din greseala cu "r".
Daca nu ai scris din greseala atunci e cazul sa nu mai fi ca toti cei despre care am vorbit mai sus.
cosmin targoviste
Mar 23 2009, 12:47 PM
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 23 Mar 2009, 9:21)

Tu ai o problema cu Cristea...

De fapt Cristea are o problema cu Cristea , nu eu . Si de fapt , toti cei ce il inalta in slavi pe Cristea au o problema cu Cristea , nu eu .
Cum se poate sa nu te enerveze unu' care , ce-i drept , a dat o centrare de gol , insa a dat din 8 mingi , 7 la adversar ? Cum se poate sa nu te enerveze unu' din cauza caruia Lobont era sa ia un gol in minutul 5 cam ca ala pe care i l-a dat Gravessen ? Ca el a gresit pasa . La faza aia , Lobont i-a aratat pumnu' Cristei . Cam gestul asta l-am facut si eu spre monitor cand vedeam ca avem cate o lovitura libera si ca , de fiecare data , Cristea o da in plopi .
mihaiul90
Mar 23 2009, 02:48 PM
+ N'Doye, Moti, Lobont
- Tamas, Goian
Joc mediocru...
nicolle_reddog4ever
Mar 23 2009, 02:53 PM
QUOTE(redmania @ 23 Mar 2009, 10:20)

Daca scrii numele jucatorilor nostri cu litera mare scrie te rog si "Romania" la fel.
Sunt destui straini care doresc raul Romaniei, sunt suficienti romani ignoranti cu creierele spalate de comunisti care stiu doar povestea tampita cu Dacii + Romanii = Love (aka Romania). Puneti mana si cautati istoria adevarata a acestor locuri.
Nicolle, tot ce am zis in acest post NU se refera la tine, poate tu ai scris din greseala cu "r".
Daca nu ai scris din greseala atunci e cazul sa nu mai fi ca toti cei despre care am vorbit mai sus.
Cand vorbesc de Romania in general, ca tara scriu cu "R", cand vorbesc de echipa nationala folosesc "r". N-am scris din greseala.
Florin_Bogdan
Mar 23 2009, 03:44 PM
Joc bunicel.. sa nu zic mediocru!...
Inca sustin ca Bostina nu are ce cauta la Dinamo!..
POOL
Mar 24 2009, 11:24 AM
@ Cosmine, daca Lobont era in poarta, nu cred ca jucatorul buzaului mai dadea la poarta. Lobont are probleme la fazele de genul asta. Cum ai zis si tu e patit deja din meciul cu Danemarca de pe plaja.
cosmin targoviste
Mar 24 2009, 03:07 PM
Pozitia lui Lobont la acea faza era una perfect normala . Uita-te in Papua Noua Guinee , in Spania , in Quatar sau in Anglia . Tot asa stau portarii cand un coechipier are mingea la picior la 50 de metri de poarta . Lobont era iesit vreo 10-11 metri . Cristea sa se dea el cocos , a vrut sa dribleze si a pierdut mingea . Ala a tras din prima si Lobont s-a retras repede . Cu Danemarca a respins mingea care a ajuns , intamplator la Gravesen care era , la fel de intamplator , nemarcat .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.