Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucatorul meciului Dinamo 0-0 CS Otopeni
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > > Jucatorul meciului
Cai Lun
E greu sa evidentiezi pe cineva si chiar sa arati pe altul cu degetul dupa un asemenea meci; de aceea cam toti au fost praf si cam nici unul nu merita remarcat. Totusi am sa incerc eu sa spun cateva nume.

Cel mai slab mi s-a parut Bostina, nu pentru ca a iesit in evidenta cu vreo gafa, ci tocmai pentru ca nu a iesit in evidenta. El a fost cheia de la mijlocul terenului, dar nu a reusit sa deschida nici un lacat... Cu cine isi imagineaza Rednic ca va juca pe postul coordonatorului de joc in Liga, cu... Bostina?! Bostina e o rezerva utila, si atat. A dezamagit si Diabate, care pe final parea ca a clacat. Iar Niculescu nu a facut decat act de prezenta, nu inteleg de ce nu a batut nici o lovitura libera!
La remarcati ar fi totusi Moti. Cel mai sigur si mai eficient de pe teren, in vreme ce N'Doye, desi util, a aratat un regres in comparatie cu primele meciuri. Ar trebui sa participe mai mult si mai eficient la constructie, dar poate?
Asadar:

+ Moti
- Bostina

Voi ce ziceti?
cosmin targoviste
+nimeni
-toti
joc:penibil,jalnic,execrabil .
razvan_superdog
N-am pe cine remarca. Singurii care cat de cat mi-au placut in prima repriza au fost Marius Niculae si Torje, insa pe timp ce meciul se apropia de final Torje "s-a stins" iar Marius a continuat sa se zbata ca pestele pe uscat.

In ceea ce priveste deceptiile mele, astazi lista e foarte mare: Cristea - de o indolenta incredibil de mare, lenes si "pasiv" pe tot parcursul timpului cat a STAT in teren, Tamas - nesigur si extrem de eronat in pase, Mitea - neinspirat, Bostina - in stilul care l-a consacrat, adica ineficient, N'Doye si Diabate - extrem de slabi si nesiguri in repriza a doua, Danciu - "mina moarta" pe post de mijlocas, Claudiu - simpla prezenta in teren.

Astazi au jucat toate "vedetele" liniei noastre de mijloc, toate "diamantele" din Stefan cel Mare: Cristea, Mitea, Zicu, Bostina, Torje. Rezulatatul s-a vazut: 0-0 cu posibila retrogradata CS Otopeni, cu "grevistii" refuzati de alte echipe, cu "mosnegii" Pirvu, Caramian si Babicu'. Este o rusine ca tinereii de mai sus s-au vazut blocati de o echipa care nici macar "n-a bagat autobaza"!!!

Jocul: Slab in prima repriza, foarte slab in repriza a doua!
Cai Lun
Am adaugat si un sondaj pentru jocul echipei, uitasem... tongue.gif
Florin_Bogdan
Inca nu stiu ce cauta Bostina la noi in echipa...
Execrabil joc
BoYkA
In ritmu asta poate o sa terminam campionatul pe 3 ca doar suntem maiestrii. Nu stiu de ce dar daca nu batem pe Gloria Buzau presimt ca s-a cam dus campionatul.
fcd_4ever
+ Cristea
- Diabate (f slab, ar trebui jucat Musat pe stanga)

Jocul echipei: cum avem si antrenor, adica stramb.
DinamoEver
- toti
--------------------- Tamas - frate asta e cu capul in nori!!
bianco_rossi
+ Moti
- Torje, Cristea, Diabate.. pe bostina nici nu il mai iau in calcul..

Joc: execrabil..

In acest mod cu siguranta nu cucerim titlul 19 anul acesta :( !!!
red_dogvitan
+Nici unul
-Toti
Joc execrabil...........
Leaveyou
- Mitea
Mi-a adus aminte de ce nu m-am bucurat când a venit, nu a putut să facă un dribling toată perioada cât a jucat și a avut niște găselnițe, să dribleze aiurea în tramvai (printre doi fundași adverși, chestie care nu-i ieșea nici pe vremea când juca ceva), de parcă gemea tribuna de impresari veniți după el.
- Cristea
În zi de excepție. Adică praf-țăndări. În sensul că nici măcar pe el nu l-am văzut așa, în halul ăsta.
- Zicu
Care în momentul de față nu are treabă cu fotbalul. Îl înțeleg, îmi dau seama că o să dureze mult și bine să-și revină și s-ar putea ca acest lucru să nu se întâmple. Rednic l-a băgat pentru a crezut că o să mai țină norocul din meciul cu Pandurii. Zicu are mult de tras și nu sunt convins că o face.
- Torje.
Mi s-a părut ca bănel. A alergat și atât.
- M. Niculae.
Nici nu îmi dau seama dacă a vrut. Nu am mai văzut determinare la el.
- Dănciulescu.
Nu i-au priit schimbările de post. Când este atacant se comportă ca un mijlocaș și invers.
-Niculescu.
La el i-am găsit scuza că era și nevasta în tribune și s-a emoționat omul.
- N'doaie, Diabate,
- - Tamaș.

Am impresia că nu este ceva bine pe acolo prin vestiar. Pe viitor îi propun lui Rednic să lase dracu' meciurile de verificare din cantonamente. Doar să-i alerge. Apoi cu balonul când începe campionatul. Se pare că nu vom fi în stare să luăm campionatul. Dacă făcem egal cu buzăul prevăd specialitatea casei: scandalul ! Îl vor demite pe Rednic, o vom lua în jos. Mă întreb dacă erau în locul celor de la rapid ce s-ar fi întâmplat ?
reddogtm17
"MIRCEA REDNIC"
POOL
Din slab in mai slab. Asa merge jocul nostru. Am castigat in amicale, am jucat din 2 in 2 zile am castigat, ce-i drept cu multe echipe mai slabe decat otopeni sau medias. Insa a fost buna aceasta pregatire pentru noi, pentru echipa? Nu se poate ca in al 3-lea meci oficial sa nu mai ai chef de joc, sa nu mai presezi sa nu mai lupti, ceva nu e in regula. Fundasii laterali s-au rezumat doar la faza defensiva, in conditiile in care otopeniul avea un singur om in fata. In repriza a 2-a mai mult a urcat Tamas decat Scarlatache si Diabate, ceea ce nu e deloc normal. In plus, mijlocul nu a creat nimic pentru atac. Toata echipa a fost varza.
Capirossi
+ Nimeni
- Toti
Joc prost, praf era daca mancam bataie. Adica se poate si mai rau.
Raikkonen
Am pus nimeni si la - din greseala, in fine, se intelege oricum 010.gif

Daca mancam bataie, tot acelasi joc praf era, doar scorul era altul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.